• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
beş yüz kere çıkmışımdır o çatala 3 yılda.
yok mantardı yok bartolin kistiydi...
iki kere bartolinden ameliyat oldum ilkinde kanal açtılar fayda etmedi ikincide komple çıkarttırdım.
doğum dikişiyle aynı dedi doktorum.
alttan işte vajina girişinde 10a yakın hem içten hem dıştan dikişim var hem de iki kere bir yıl arayla aynı yerden
ilk gün wcye ağlayarak gitmiştim ama çok enteresan ki idrar değince acımadı ☺
iki gün sonra taytlarımı giymeye başladım
yalnız son olduğumda dikişlerim düşmedi yine çatala çıkıp aldırmıştım.
doktorum hiç korkma normal doğum yaptığında da aynı dikişler olacak dedi
vücudumuzda kendini en çabuk toparlayan yer orası cidden.
bir gün hamile olursam yırta yırta da gelse çocuğum kesinlikle normal doğum yapmak isterim.
İnş en kısa zamanda kucagina alirsınız ara ara takip ediyorum yorumlarınızı okuyorum su an ezan okunuyor icimden size dua edecem

Adet döngüm 27 idi son iki aydır 26 ya düştü ve son BAT günümden iki gün önce kahverengi akıntı gelmişti ve iki gün sadece wc oturunca geliyordu yerleşme kanaması sanmıştım sevinmiştim ama tam BAT günümde akıntı kırmızıya döndü adet oldum. Sanirim şimdide öyle olacak 2 saat kadar önce wc oturunca yine kahverengi akıntı geldi BAT günüm cuma 28 hazıran
Beklemek ne zormuş 🙁🙁🙁
Sizde de buna benzer reglden 2 gün önce kahverengi akinti geleniniz oldu mu arkadaşlar???

Kızlar e nabızda beta hcg degerı 0 yazan var mı
Canım 3 defa böyle cıktı bir kere 0,1 çıkmıştı. Dr hepsi aynı dedi 0.10000000000 böl sıfır olması yada bir tane 0 olması aynı değer demişti

Eklentiler

• 20190627_005051.webp
    20190627_005051.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 30
Yırta yırta 😂 bartolin ne kız
Bartolin apsesi yada kisti. Ilişki esnasında gelen 2 sıvı kanalının tıkanmış olması dr öyle demişti bana. Orgazm sırasında şişiyor adım atamiosun bazen. Ben operasyon olmadım dr gerek yok dedi. Duruyor öyle. Tam vajinanın hemen sag ve solunda oluyor canım. Bende ki fındık büyüklüğünde dıştan belli değil ama dokununca hissediyorsun

Sonuca göre negatif ama geç döllenme dedikleri olmuşsa bekle derim bende 25inde yaptırdım bu ekran attigimi. Bat 28 Haziran ama yinede umudum var. Akşam wckahverengi akıntı geldi yerleşme kanaması deyip hayallere dalıyorum bakalim insAllah öyledir. Sende umutsuz olma daha var yükselebilir bekle bakalim. Adet gunun gelsin gecsin insAllah gebesindir. Stres yapma diyeceğim ama insanın elinde değil ki. Bende ayniyim. 🙁

Back
X