- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #17.101
kürklü adı ne senin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kürklü adı ne senin?
kürklü adı ne senin?

Olmaz Allahin izniyle canim stres yapma.Canım yaa moral verdin Allah razı olsun.![]()
Pimpirikli olduğum için kötü bir şey oluyor zannediyorum.
ay doğsun atarım valla, ama madonna koyamiycem şekerim
![]()
Neyseki adım madonna değilkürklü adı ne senin?
benim ismimde nickde yazıyoNeyseki adım madonna değilŞerife
![]()
Aa adın direk Fernur mu. İlk defa duydum kız. Anlamı nebenim ismimde nickde yazıyo![]()
![]()
Yaş meselesine çevirdin iyiceKız yani 5 mi? Bi doktor var internette 4+0 4+6 arasına 5. Hafta diyor, kafamı karıştırdı![]()
Amin CanımOlmaz Allahin izniyle canim stres yapma.![]()
Heee fer ne o zaman kızallah seni ne yapsın hyr sadece nur
eşimin isminin sonuHeee fer ne o zaman kız![]()
Hee şimdi anladım. Ama ismin güzelmiş. İsmin gibi nurlu musunortaya karışık![]()
evet evet ıHee şimdi anladım. Ama ismin güzelmiş. İsmin gibi nurlu musun![]()
Kız ona göre sağlıklı mı onu anlayacağız şuradaYaş meselesine çevirdin iyice5 haftalık bebeğim 6dan gün aldın ama
Seni de kimse anlamıyor kuzu burdaKız ona göre sağlıklı mı onu anlayacağız şurada![]()
Kuzum sen 5 haftalık olarak hesapla ona göre kontrol et en doğrusu oKız ona göre sağlıklı mı onu anlayacağız şurada![]()
Kız ona göre sağlıklı mı onu anlayacağız şurada![]()
Ama ben 5+4 üm, son adetim 30 mayıstı, o zaman perşembe, doktor günümde 6. Haftam olacak, inşallah görürüm yaaakuzum 5. Haftan bitti 6 gun gecti demek. Hani dogdugu gibi 1 yas olmuyor ya ayni mantik. 1 gun sonra 6. Haftan bitmis olacak
![]()