• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet hatırlıom doğru. Sende eşine hak veriodun kaç km yol gidiodu adam yoruluyordu.. dedimya o ara arkadaşım 1 ilişki ile hamile kalmış oğluna. Rabbim verecekse 1 dede veriyor vermeyecekse her gün yap vermio
Ha o örnek aynen biziz, ayda 25 ilişki olup gebe kalmadığımı biliom ben ya! Sora ayda bi kere olmuş hem de ovudan 3 gün önce yani, onla kalmışım gebe, bi de sen kan testinde çıkma yani 😂😂😂 inşallah ikinci çocuğuma acaip beklediğim bi anda gebe kalırım böyle efsane bişiler anlatmıyo olurum 😂😂😂

Sen kaç günde bir oluyorsun. Ben 26 günde 1 oluyorum
Benim çocuk öncesi 35-40 arasıydı. Arada bi gerilirsem 40-60 a çıkardı, evlenirken 70 gün olmamıştım stresten mesela. Gerginlik yoksa hersey yolundaysa 40 ı geçmiyo. Hayatımda bi kere 27 günde oldum onun dışında ritmim 35. Ama emzirme bitince 6 ay tam 32 de oldum o iyiydi. Ama şu ara valla ne desem boş , 35 de olabilirrr 63 deeee. 18 ayda 😂😂😂 gebe kalıp emzirince ortalama 19 ay adet olmadım da

Ko

sen adet olacağına neden bu kadar eminsin bakıyım 😂😂benim sabah çok ağrım vardı kriesin geldi diyodum şimdi gitti ya🤔 ama gebelikte ilk 5 hafta sıfır ağrım olmuştu benim ya o sebeple adet olacağıma baya inanmış durumdayım. Bat bugün kanımca kararımca
hahahha kız doğum kontrol kullanıyorum ya ben bu ay o yüzden çok eminim 😂😂

zlar bat a 3 var ama biraz önce sarımsı kahverengimsi akıntım oldu bu ne demek ya kafayı yiyebilirim erken mi adet oluyorum😔 ovülasyon testinde ayın 30 unda pik görmüştüm ve genelde günü gününe adet olurum

Kızlar benım 2 gun once ıkı tane yumurtam catlamış ve bugun hafıf hafıf akıntım var yumurta catladıktan sonra akıntı bitmiyor muydu

Haber et canım bizleri meraksız bırakma seviliyorsun :KK200:
Canım beta hcg 900lerden 180e düşmüş 4 günde, doktor çok iyi, yakında tamamen atlatırsın dedi, şimdilik iyi gibi yanü herbşey, birkaç ay sonra tüpleri bi kontrol edecek herhalde, iyiiym ama, çok sağol, siz naptınız bugün 🤗, okuyamadım hiç, yoğun çalıştım bugün.

Canım beta hcg 900lerden 180e düşmüş 4 günde, doktor çok iyi, yakında tamamen atlatırsın dedi, şimdilik iyi gibi yanü herbşey, birkaç ay sonra tüpleri bi kontrol edecek herhalde, iyiiym ama, çok sağol, siz naptınız bugün 🤗, okuyamadım hiç, yoğun çalıştım bugün.
İyi olmanıza sevindim. Bugun cok usluyuz hafta sonu malum uslu uslu oturduk :KK70: :KK70: kürklüm gezmede boncuk oğluyla evi toparlamada hatun annesine gitti sizde muayeneye bende sizleri takip ettim:KK70:

Mrb kizlar benim BAT 1agustos benide yazin bir kenara. Gerci söylemesi ayip 2aydir ameliyat oldugumdan esimle aramda münasebet olmadi.doktor tam 2ay gecsin dedi pazartesi tam 2 ay oluyor ama salı günü annemler gelicek 15gün bizdeler. Yani tek iliski olucak oda yumurtlamama denk gelicekmi bilinmez 3 yildir her ay cetvel hazirlayip yumurtlamami takip ettigim halde olmadi bu ay olursa mucize olur :rolleyes:

Mrb kizlar benim BAT 1agustos benide yazin bir kenara. Gerci söylemesi ayip 2aydir ameliyat oldugumdan esimle aramda münasebet olmadi.doktor tam 2ay gecsin dedi pazartesi tam 2 ay oluyor ama salı günü annemler gelicek 15gün bizdeler. Yani tek iliski olucak oda yumurtlamama denk gelicekmi bilinmez 3 yildir her ay cetvel hazirlayip yumurtlamami takip ettigim halde olmadi bu ay olursa mucize olur :rolleyes:
:rolleyes::rolleyes::KK9::KK9:valla bravo 3 yıl takip mi

:rolleyes::rolleyes::KK9::KK9:valla bravo 3 yıl takip mi

Evet canim takip ettim ama söyle söyliyim son 1 yila kadar ovulasyon ve beta hcg diye birsey bilmiyordum yani hergün hamile kalabiliyoruz saniyordum. :skandal:. Ogluma hamile kaldigimda 8.haftada doktora regli düzensizligi yüzunden gittigimde farkedilmişti. direkt kese görülmüstü. :KK70:.oyüzden 1yil önce bu takip ovulasyon konusuna el attim.

Back
X