Canım ilk çocuk için sanırım? Kaçaydır deniyorsunuz? Biz 8 senedir evliydik , denemede 9 ayımız dolmuştu da doktor gidip kendinizi kontrol ettirin dememişti valla. Sonra şıp diye oluverdi. Adetin düzenliyse biraz rahatla adet olunca, ovu testiyle hemen adet bitimi başla takibe derin. Herkeste farklı, vakitleri kaçırıyor olabilirsin. Ben testle dahi takip edemiyorum , günle hiç. Ocaktan beri 38 den erken adet de görmedim. 40 dan uzun olmasın çok yıpratıyor diye dua edip duruyorum. İlk çocuguma gebe kalmadan önce tam 73 gün adet olmadım! Yanlış duymadın73! Ne kadar yıprandığıma inanamazsın, ve test dahi yapmadım hırs yaptım doktora gittim 70 de, bebek görmeye diye, kaynar sular indi başımdan, utancımdan doktor değiştirdim

ve sonraki ay kendime söz verdim, hiç takip yapmadım 1-2 ilişki oldu, gittim hep duş aldım bu konuyu da hiç düşünmemeye çalıştım. 35 de kan testi vericem gebelik yoksa adet söktürücü alıcam bundan sonra dedim. Ne oldu bil? O ay 35 de kan testinde 0.100 falan çıkınca ogün adet söktürücü sarı kantaron hapına başladım. 1 hafta kullandım,, içki içtim falan hep sıcak küvetlere girdim adet sökülsün diye yapmadığım şey kalmadı. Gram leke dahi yoktu. Sonra bi test yaptım pozitifmiş

o sebeple şuan adrt söktürücü de alamıyorum paşa paşa cezamı çekiyorum

sana kısa bi özel geçtim. Çok şükür olacağı varmış olmuş oğlum! Yoksa yani bu hikayenin hiçbiyeri elle tutulur değil