• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yook neler neler yaptım ama yumurtlamayı kaçırdık sanırım evde olamadık o ara 😂😀 kız şimdi netten araştırdım prezervatiflerde sperm öldürücü varmış. Gebellik önlemek adına. Belki bizim ondan olmadı bunca zaman 🙄🙄
Olabilir kuzum bilmiyorum öldürüyorsa. Niye kullanıyorsunuz ki deli misiniz 😂 zaten bebek istiyonuz. Ben hiç sevmiyorum zaten ilk sene kullanıyorduk biz brnde kuruluk yapıyordu.

Adama bırak kendini aynen sal rahatla :halay:o senin icabına bakar takvıye felan yapma hep katkı içlerindeki olacağa da engeller cıkartıor

Ben adamı cocuk yapana kadar ağır işçi gibi çalıştırdım şimdide naz yapıom deliriyor 🤣🤣🤣🤣🤣
Yahu ben çok istesem de istemesem de öyle kolay kolay kuruluk gitmiyor vücutla alakalı sanırım bilemiyorum. O yüzden bişiler şart bana. Artık bizde de kim kimi ağır işçi gibi çalıştırıır bilmiyorum 😂😂

Yahu ben çok istesem de istemesem de öyle kolay kolay kuruluk gitmiyor vücutla alakalı sanırım bilemiyorum. O yüzden bişiler şart bana. Artık bizde de kim kimi ağır işçi gibi çalıştırıır bilmiyorum 😂😂
:D o zman bitkisel bişiler arastrmalısın yaaa off illa kullanacak :KK62::sopa:

Back
X