• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım güzel yorumlar var bununla alakalı bi dene bakalım iyi olur inşallah içimden bi ses sen hemen hamile kalacaksın diyor :anneadayı:
Ayy inşallah burda çok arkadaşım öyle diyor inşallah güzel kalbinize doğduğu gibi olur♥️♥️ Ama jelin adı değişmiş sanırım bulamadım nette

İnşallah hamilesindir ve bütün bunlara gerek kalmaz canım ya. Rabbim şifa versin inşallah. Evde gebelik testin yok mu varsa yapsana bi

9 ay olmak üzere ama benim yaşım 35 o yüzden çok geçmeden hamile kalmak istiyorum hayırlısı RABBİM den
Anladım canım. Rabbim muradını tez zamanda göndersin. İnşallah bayramdan önce hamile olduğunu öğrenirsinn çifte bayram yaşarsın.🤲🌸

Aminnn İNŞALLAHHH RABBİM isteyen her kardeşimize tez vakitte nasip etsin🤲🏻 Benim çarşamba günü doğum günüm İNŞALLAH o gün öğrenirim 🙈
Yaaa inşallah canım benim süper olurrr. Rabbim gönlünce versin Kurban olduğum kimseyi kucağı boş bırakmasın. Çokta bekletmesin inşallah ♥️♥️

Yaaa inşallah canım benim süper olurrr. Rabbim gönlünce versin Kurban olduğum kimseyi kucağı boş bırakmasın. Çokta bekletmesin inşallah ♥♥
AMİNNNN 🤲🏻 Heyecanla bekliyorum öğrendiğim ilk an hemen seninlede paylaşıcam RABBİM büyük inşallah zamanımız gelmiştir hepimiz meleklerimize kavuşuruz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back
X