• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ne misafir ya senin ev havuzlu villa mı 😁 denize gitsinler anam bacım napcaklar koltuk tepesinde tüm gün 😩🤣
Yaa sorma bide havuzlu ki 😂😂 kız yeni taşındım ya ondan geliyorlarr. Annemin akrabaları. Tek anam gelse de şöyle yayıla yayıla otursak keşkemmm😍😍

İşin gücün var ya ne biliyim içimden geceni sölüorum 🤣🤣 hergün hergün de olunca monotonlaşıor artık ben bıktım senin misafirindn :KK59::p
Hee ya bende sıkıldım. Ne güzel öbür evimde kimse gelmezdi pijamamla akşama kadar oturur erkeğim gelirken üstümü değişirdim 😂😂 burda dan diye gelen oluyor komşular falan. Hele bi gün kadının biri geldi pijama üzerimde daha pijamayla mı duruyon kız dedi. Bende artık yalandan biraz rahatsızım da dedim😂😂 ama yine oturdu kadın yaw 2-3 saat 😀😀

No dokuz evde yokuz yap :KK76: :hamarat:açmaktan yemek kek börek bıktırdılar te burdan beni terletıyor :KK45:

Hee ya bende sıkıldım. Ne güzel öbür evimde kimse gelmezdi pijamamla akşama kadar oturur erkeğim gelirken üstümü değişirdim 😂😂 burda dan diye gelen oluyor komşular falan. Hele bi gün kadının biri geldi pijama üzerimde daha pijamayla mı duruyon kız dedi. Bende artık yalandan biraz rahatsızım da dedim😂😂 ama yine oturdu kadın yaw 2-3 saat 😀😀
Bende deneme asamasında giyiniyordum öle şıkır şıkır şimdi üşenuorum corap gıyemye zaten elim fazla yetısmıyor bahaneler üretıorum 😂😂 şöle pareomuzu giyip Bi boy veremedik plajlarda :KK54::KK57:

Sabah Bi topluorum sacımı aksama kadar savasıor 😂😂 herifim gelince salıom zaten saf acık halini sevıo taramasamda anlamıo 😁😁 evet ya güzel olur 😔
Bence her kadın böyle fenadır 😂😂 gündüz harap akşam yıllanmış şarap p 😂😂😀 tühh bilsem demezdim kız özür olsun

:tokat:kızdırıo beni bazen oldu bitti dıorum artık bnmsn gülüyor cocuk gbyz alışmışız :KK53:

Kızlar meraba benim bi sorum olacak gebelik belirtisi olan göğüs ağrısı nasıl oluyor ben adete 2 3 gün kala yaşarım göğüste genel bi hassasiyet olur şimdi adetime 1 hafta var ama 2 3 gündür göğüs ucundan başlayım genele yayılan bi sızı var gebelik belirtisi olabilirmi sizce

Back
X