• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bıraz önce bır test yaptım ve hemen ıkıncı cizgi cıktı ama silik ya noluyor test mı bozuk noluyor hamıle mıyım adete 4 gun var ama hıc belırtım yok 😔

Eklentiler

• 15638146849017204784197987653237.webp
    15638146849017204784197987653237.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar bıraz önce bır test yaptım ve hemen ıkıncı cizgi cıktı ama silik ya noluyor test mı bozuk noluyor hamıle mıyım adete 4 gun var ama hıc belırtım yok 😔

Yarın yine yap bence canım silik olması bozuk demek değil silikde görünse hamilelik var demektir değer çok düşük olunca silik çıkar seninkide çok silik görünüyor ama adet günü gelmeden emin olunmaz inşallah vardırda o zaman net belli olur zaten

Yarın yine yap bence canım silik olması bozuk demek değil silikde görünse hamilelik var demektir değer çok düşük olunca silik çıkar seninkide çok silik görünüyor ama adet günü gelmeden emin olunmaz inşallah vardırda o zaman net belli olur zaten
İnşâllah ama hıc belırtım yok ki benim normalde öylesine yaptım hatta adet bekliyordum o derece bıraz önc eyaptım saat 7 bucukta ama hemen bır cızgı cıktı ama benım hıc bu zamana kadar ben bu cızgıyı görmedim ki hala inanmıyorum 😔

Dune kadar kremsı akıntım vardı ama kesildi hamileysem devam etmesi lazımdı ama cizgi hemen cıktı off napcam ben 😔

Dune kadar kremsı akıntım vardı ama kesildi hamileysem devam etmesi lazımdı ama cizgi hemen cıktı off napcam ben 😔

Yaa ama bu kadar evham yapma hele adet günün gelsin akıntı illa hergün gelmek zorunda değilki stres yapma daha şimdiden
akışına bırak biraz😉

Yaa ama bu kadar evham yapma hele adet günün gelsin akıntı illa hergün gelmek zorunda değilki stres yapma daha şimdiden
akışına bırak biraz😉
Canım biraz önce farklı bir markayla bır test daha yaptım ve hemen ıkıncı cizgi yıne cıktı hamıle mıyım sımdı ben 😔

Eklentiler

• 15638191851638270660778864815184.webp
    15638191851638270660778864815184.webp
    30 KB · Görüntüleme: 55
Gösterdimi tam peki ovulasyon gününü?

Ay öyle mi diyosun yavrum innovitayı herkes önermiş daha kaliteliymiş kullanımı da daha kolaymış falan diye kafama takıldı of teraziyim işte hemen pimpirikleniyorum ya😞
Kuzucum gösterdi ben sonraki pikleri hep yumurtlama sanıyordum ama meger hamileymisim

İnşâllah ama hıc belırtım yok ki benim normalde öylesine yaptım hatta adet bekliyordum o derece bıraz önc eyaptım saat 7 bucukta ama hemen bır cızgı cıktı ama benım hıc bu zamana kadar ben bu cızgıyı görmedim ki hala inanmıyorum 😔
Canım sen Bana kürtaj oldum falan dememişmiysin mesajda nasıl o czigiiyi hiç görmedin

Back
X