- 30 Kasım 2013
- 2.003
- 1.359
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #19.801
Onu silemiyorum.kaybettiğim gebeliğimden kalma...biliyorsanız söyleyin silerim.Hamilelik takvimin var ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu silemiyorum.kaybettiğim gebeliğimden kalma...biliyorsanız söyleyin silerim.Hamilelik takvimin var ama![]()
Negatif cnm sonuç demekki 5 dk dan sonraki sonucları dikkate almamak lazımÇıktımı kız
Siliniyor tarihi sil kaydet e bas canımOnu silemiyorum.kaybettiğim gebeliğimden kalma...biliyorsanız söyleyin silerim.
Nabıonuz kızçeler![]()
İyilik senden kuşum nabıon nasil gidioİyilik kuzu senden ne haber ☺❤
ay iki kere gitmiş mesaj![]()
TamamdirBullldduuummmm![]()
Canım benıde ekler misin? 20 agustos bat. Bu ay ümitliyim 4 yumurtam çatlamak içn uygun dedi drAmin kardeşimhoşgeldin
Tedavin nedir pco mu var?
Canım benıde ekler misin? 20 agustos bat. Bu ay ümitliyim 4 yumurtam çatlamak içn uygun dedi dr![]()
İnşallahhhhhhhhEklerim tabi hoşgeldinbu ay hayırlı haberle müjdelenenlerden olursun inşâAllah
![]()
Beni de ekler misin eksik kalmak istemiyorumEklerim tabi hoşgeldinbu ay hayırlı haberle müjdelenenlerden olursun inşâAllah
![]()
Beni de ekler misin eksik kalmak istemiyorum20 agustos benimde bat'im
Insalllah insallllaaahhhhhhhhHoşgeldin sendeinşâAllah hepimiz için bol çift çizgili bir ay olur
![]()