• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin☹
Yinede ilaç içme her ihtimale karşı...
Hakiki bal varsa azıcık tarçın biraz karabiber ek yut kaşıkla yut üstüne hemen su içme. Bol limonlu zencefilli ıhlamur çok iyi gelir. Yiyebiliyosan acı ye pulbiberli bol limonlu çorba iç bunları yap bak kısa sürede nasıl toparlıyosun inşâllah♥ Soğukta mı kaldın niye bu kadar üşüttün?

Yani hic anlamadim aksam biraz esintiliydi sacimda islakti yaz aksami dedim ama nezle bas agrisi halsizlik ve bogaz agrisi baktm atesim yok ama cok halsizim ve hapsuruyorum devamli:( annemde ilac icme dedi ins azalarak gecer🙏 Cok tesekkr ederim kizlar

benibekleyin benibekleyin sen ovulasyon testi kullanmıyormusun canım? Yumurtlama günün belki sandığın günlerde olmuyodur innovita kullanıyorum tavsiye ederim hassas lh artışını hemen algılıyor
Benim adetlerim mesela 33-34-35-32 bu aralıklarda olduğu için yumurtlama günümü 18-21 gün arasında zannederdim ama 13-14.günde pik oldu
hahaha bebişim biz bugünden itibaren gün aşırı hep deneyeceğiz o yüzden yumurtlamaya bakmayacağım. yumurtalarım büyüdü mü diye de baktırmayacağım.
her daim döllenecek sperm tutacağız içinde 😂 çatlarsa garanti olsun
bat 30 ağustos olduuu 😍

hahaha bebişim biz bugünden itibaren gün aşırı hep deneyeceğiz o yüzden yumurtlamaya bakmayacağım. yumurtalarım büyüdü mü diye de baktırmayacağım.
bat 30 ağustos olduuu 😍
Bende öle yapmiştim 🙂

bat 30 ağustos olduuu 😍

En sağlamı 😄 hadi hayırlısı kuzum Allah denk getirsin 🤲🥰

Back
X