• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hiçbirzaman Allah'tan umut kesmeyin
Benim dayımın oğlunun eşi verem hastasıydı tedavi görürken ilaç içerken hamile kalmış doktora gitmiş ve 5 aylık hamile olduğunu öğrenmiş😲 SubhânAllah...Kün feyekûn
Allah Ol der ve oluverir. Bir arkadaşım 5 sene çocuk için uğraştı oğlu tüp bebek oldu
2.ye hamile şimdi hemde korunurken kendiliğinden olmuş yakında doğuracak. Sonsuz kudret sahibi Allah'ın herşeye gücü yeter. O lütufkârdır
O'na daha çok yönelmemizi, şükrü unutmamamızı ve sabretmemizi istiyor🤲

aynen öyle hem bak seninki başka hastalık Rabbim şifasını verince şıp diye tutacak belki.
bana doktorum artık tüp bebek düşünmeye başla dedi.
böylesi daha zor.
İnşallah senin bu ay tüpe gerek kalmadan olacak. Senin şifan çörekotu 😇😇

inşallah ❤
milletin de konusunu bulandırdık diye ban yemeyiz inşallah 😂😂😂
çörekotu olursa Eneaciz Eneaciz gibi ben de konu açacağımmmm
Aynen şimdi başlarlardı yok haram sevgili olmak vs diye gerek yok diyaloğa 😂😂😂 zaten banlara doyamıyom. Aç kız aççç inşallah bu ay sendr aççç❤️❤️

Aynen şimdi başlarlardı yok haram sevgili olmak vs diye gerek yok diyaloğa 😂😂😂 zaten banlara doyamıyom. Aç kız aççç inşallah bu ay sendr aççç❤❤
orada diyemedim de eğer iki kişi sizin birbirinizi sevdiğinizi ve birbirinize eş olmak istediğinizi biliyor ve inanıyorsa Allah katında nişanlı gibi sayılıyormuşsunuz. neyse burayı da bulandırmayayım
fer_nur fer_nur
kürklünü çekip aldım valla riskli durumlardan 😂😂😂

İnşâllah dilediğin kadar çocuğun olur kız😄
2 ay sonra inşâllah 33'e giricem😒
evet gencim ama ileri yaşlarda hamile kalmak çocuk büyütmek vs daha zor oluyo
Sen kaçsın? Ya bilemem tabi ama ileri yaşlarda herkes cesaret edemez 3.çocuğa
Ben 28'im 🤗 senin dediğin de doğru ya. Kuzenimin eşi ilk çocuğunu 33 de doğurdu. Şimdi 2.Ye cesaret edemiyor

Hay Allah'da seni güldürsün yavrum 🤣 doğru söyledin ama çok doğru bi analiz yaptın 👏👏
Sen gitme bari terketme beni😂 inşâllah ileriki aylarda hamile kaldıktan sonrada gitme emi😄 bi mazereti olanlar dışında hamişlerimizin çoğundanda ses çıkmıyo :KK20:
Aktif olan en çok reyhan hatunumuz var Hayhatun Hayhatun bide bazen Eneaciz Eneaciz ile @sukufenazz yazıyo. Balarisi banlanmış döner umarım🤔 @Hayal Kocak da internete giremiyodu diğerleri ortada yok
Hepsi yavasca terkediyor 😁

Kızlar testime bakarmısınız 3-4 saat içindeki gözlemlediklerim sonuc ne sizce adetime daha 4 gün var

Eklentiler

• IMG_20190808_000829.webp
    IMG_20190808_000829.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20190807_204839.webp
    IMG_20190807_204839.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20190807_204853.webp
    IMG_20190807_204853.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG-20190807-WA0063.webp
    IMG-20190807-WA0063.webp