• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar
fena sancım var kasık ağrım var şeffaf akıntım var fazlaca.
nolur çatlama belirtileri deyin nolur inşallah çatlarım.
takvim yarın diyor çörek otu kürünü bitirdim

Günaydınn kızlar napıyorsunuzz. Tatil bitti işe döndük moraller bozuk. :işsiz:
Bacım sen hamilesin senin her an sırf bu yüzden moralinin yüksek olması lazım🤪🤪🤪🤪🤣🤣🤣

Moralin her bozulduğunda bu yazdığımı anımsa ve gülümse😂
Niye
Çünkğ sen gebesin😂😂🤪

kızlar
Bende öyle olduktan 3 gün sora oluyor çatlama, normal bi kadında hemen ardından. Çörek otu bende de biryıgın sğrı yapmıştı ama gayet 37. Gün geldi adet hiçde erkene gelmedi.

Sen şimdi ovu tedti yapıyo musun?
Şimdi bugün işki , bigün ara ver , so raki gün yine ilişki.. önümüzdeki 7 günde böyle bi boş bi dolu gidersen gerisi tevekkül be bacım. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bende öyle olduktan 3 gün sora oluyor çatlama, normal bi kadında hemen ardından. Çörek otu bende de biryıgın sğrı yapmıştı ama gayet 37. Gün geldi adet hiçde erkene gelmedi.

Sen şimdi ovu tedti yapıyo musun?
Şimdi bugün işki , bigün ara ver , so raki gün yine ilişki.. önümüzdeki 7 günde böyle bi boş bi dolu gidersen gerisi tevekkül be bacım. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ovü yapmıyorum canım adet bitiminden beridir gün aşırı deniyoruz.
regl olana kadar deneyeceğim.
ama benim çatlamama sıkıntım var ya ondan korkuyorum bir çatlasam hamile kalıcam da ☹️

ovü yapmıyorum canım adet bitiminden beridir gün aşırı deniyoruz.
regl olana kadar deneyeceğim.
ama benim çatlamama sıkıntım var ya ondan korkuyorum bir çatlasam hamile kalıcam da ☹
Canım hergün ilişkide iyi değil, sperm kalitesi düşüyor. Bigün boş bigün doku daha hayırlı. Zaten sperm içerde enaz 1 gün yaşıyor o garanti. Ya insan ilişkiden bırak yahu. Düşündüm de, ben 37 de adet oluyorum, 11. Gün başladak tam 20 kere ilişki demek. Eşim bşdahaki ay yüzüme bakmaz bıkar benden 😂😂

Canım hergün ilişkide iyi değil, sperm kalitesi düşüyor. Bigün boş bigün doku daha hayırlı. Zaten sperm içerde enaz 1 gün yaşıyor o garanti. Ya insan ilişkiden bırak yahu. Düşündüm de, ben 37 de adet oluyorum, 11. Gün başladak tam 20 kere ilişki demek. Eşim bşdahaki ay yüzüme bakmaz bıkar benden 😂😂
hahahhaha
canım öyle yapıyoruz zaten gün aşırı bir dolu bir boş dün boş gündü mesela bu akşam olacak bir de cumartesi inşallah çatlarım senin dediğin gibi 😊
valla biz evlendiğimizden beri rutinimiz ayda 2 falandı o yüzden bıkmıyoruz şu an hoşumuza bile gitmeye başladı 😂

Asıl benim moralim bozuk adet oldum bir anda 🥺 bu ay çok heveslenmiştim yumdan sonra kasık batmalarım olmuştu halbuki yum dönemimdede sık denedik pik olan günlerde ve sonrasında 3 gün üstüste onun sonrasındada 2 günde bir 2 kere daha oldu ama yok ya nasip sadece bu olacağı varsa hiç uğraşmasanda oluyo 😔 guzelgunler2019 guzelgunler2019 bacım bi bayan bana hergün tavsiye etmişti yum döneminde kendisi hamile şuan
Ama doktorlar 2 günde bir diyolar kararsız kaldım bende sancımda var sinirim tavan
bi yerleri yumruklamak istiyorum :kızgın:

Asıl benim moralim bozuk adet oldum bir anda 🥺 bu ay çok heveslenmiştim yumdan sonra kasık batmalarım olmuştu halbuki yum dönemimdede sık denedik pik olan günlerde ve sonrasında 3 gün üstüste onun sonrasındada 2 günde bir 2 kere daha oldu ama yok ya nasip sadece bu olacağı varsa hiç uğraşmasanda oluyo 😔 guzelgunler2019 guzelgunler2019 bacım bi bayan bana hergün tavsiye etmişti yum döneminde kendisi hamile şuan
Ama doktorlar 2 günde bir diyolar kararsız kaldım bende sancımda var sinirim tavan
bi yerleri yumruklamak istiyorum :kızgın:
yaaaa üzdü
nasibi bu ay değilmiş napalım kuzum böyle yapma sakin ol lütfen ya kist olsaydı ya adet olamasaydın bizi düşün bak daha hiç pozitif göremedim hayatımda

kızlar
Benimde kasık ağrım şiddetli olmuştu ve ogün yumurtam çatlamış. İnşallah sana da şifa olmuştur.

Back
X