• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa kızlar. Aklıma ne düştü ☹☹ Perşembe doktora gideceğim ya, kan tahlili falan yapacakmış doktor öyle dedi kolposkopi öncesi. Keşkem kan tahlilinden sonra bana deseki sen hamilesin 😍😍 bende desem ki aman doktor bey durun eşime demeyin desem. Bir hafta sonra doğum günü. Ona o gün söylesem ayyy ne güzel olur😍😍😍 imkan var mı?? Aslında yok. Ama Allah ım işte. Olsun ümit fakirin ekmeği 😂😍😍😍

Hepinize hayırlı geceler 😍😍😍

Seviyorum sizleri😍😍😍🤩🤩🤩♥♥♥💐💐💐💃🏻💃🏻💃🏻

Hiç bişey imkânsız değildir :KK36: inşÂllah nasip eder kürk güzeli 😍😍💓🤲
akşam yorgunluktan bayılmışım resmen
tv karşısında uyuyup kalmışım bu saatte benden başka kimse yoktur burda heralde🤣

Ben de hamlamışım zaten artık çok
Kızlar napıyorsunuz? Nurella ?
Ben bugün bittim çok yoruldum
arkadaşımla avm'de buluştukda evden çıkana kadar bişeyim yoktu ama çıkınca başım bir ağrımaya başladı avm'deki klimalar çarptı belkide 🤢 hala ağrıyor ..orda oyun alanlarındaydık çoğunlukla vaktimiz orda geçti çocuk varken başka bişey yapılmıyo
Eşim yanımdayken bu kadar yorulmuyorum
guzelgunler2019 guzelgunler2019 ayy kız siz nasıl onca yolu yürüyorsunuz benim avm'de bile pertim çıktı😫yaşlanıyomuyum enerjim bitti hemen🤢 başımın ağrısı modumu iyice düşürdü zaten
yürümüyorum çopunlukla bisiklete biniyorum, bacaklarım kasılmış ya 🙄 ama bence bu glifor ilacı yapıyo bu agrıları yaa

Yaa kızlar. Aklıma ne düştü ☹☹ Perşembe doktora gideceğim ya, kan tahlili falan yapacakmış doktor öyle dedi kolposkopi öncesi. Keşkem kan tahlilinden sonra bana deseki sen hamilesin 😍😍 bende desem ki aman doktor bey durun eşime demeyin desem. Bir hafta sonra doğum günü. Ona o gün söylesem ayyy ne güzel olur😍😍😍 imkan var mı?? Aslında yok. Ama Allah ım işte. Olsun ümit fakirin ekmeği 😂😍😍😍

Hepinize hayırlı geceler 😍😍😍

Seviyorum sizleri😍😍😍🤩🤩🤩♥♥♥💐💐💐💃🏻💃🏻💃🏻
İmkansız diye bir şey yok kk da bunu unutma kuzucum. Kün fe yekün diyelim duamızı edelim. Geçmiş olsun bu arada 🤗

benim de aklımda ne var biliyor musunuz? evlilik yıldönümümüz 27si.
test yapsam 27sinde pozitif görsem ne süper olur eşime sürpriz yapsam 🐥
kız süper olur gerçekten 😍😍😍 nasip bakalım senin ihtimalin var ama ben regl oldum 🤓🤓🤓
Hiç bişey imkânsız değildir :KK36: inşÂllah nasip eder kürk güzeli 😍😍💓🤲
akşam yorgunluktan bayılmışım resmen
tv karşısında uyuyup kalmışım bu saatte benden başka kimse yoktur burda heralde🤣
inşallah Boncuğummmm😍😍😍 oğlan mı yoruyor seni bu kadar 🤓🤓
İmkansız diye bir şey yok kk da bunu unutma kuzucum. Kün fe yekün diyelim duamızı edelim. Geçmiş olsun bu arada 🤗
Doğru diyorsun bebiiiş. Rabbim büyük mucizeleri de çok 😍😍😍😍

Yaa inşâllah nasip olur :KK68:
Bizimde yıldönümümüz 23' ü 😍
Ay yine tekrar olacak ama 😂 7 nisanda bizim evlilik yıldönümüydü, 5 inde kan vermiştim negatifti. 12 nisan da eşimin doumgünüydü. 12 nisanda sabah idrarda öğrendim ve tektim. Eşim almanyadaydı, haftasonu kaçamak yapmıştık onun o gün iş görüşmesi var diye bigün daha kalmıştı ve dönerken çok pahalı bi homeopati seti alacaktı gebelik için , belki 2 milyardı. Böyle olunca ben testi görünce eşime mesaj attım o testleri alma diye sdce. Bu kadar kötü bi ben hamileyim deme şekli de yok sanırım di mi 😂😂
Evlilik yıldönümümüzde kan versem 20 falan çıkacakmış 😂

Yaa inşâllah nasip olur :KK68:
Bizimde yıldönümümüz 23' ü 😍
Ya ama keşke bu ay burdan çok aktif şekilde aylardır üzülen

Benibekleyin
Maviboncuğum
Kurkmantolum
Umumut82
Eminehataylı

Fıstıkların pozitif haberini alsak..
Nisandan beri burlardayım,
Hep burdasınız..
benim önce olmasa dz olur,
Özellikle benibekleyin yavrusuns kavuşsa , onun daha hiç yok..

Kürkmantolum sen daha gençsin, az bi daha bekleyebilirsin 😂 senden önce de umutumıt82 kavuşsa ikinci yavrusuna?

Mavi boncuğum sen de çok üzüldün biliyorum da, biz belki yine bi sene daha bekleyebiliriz, çocuklar ufak ..
şurda sabah sabH kendime sıralama yaptım😂😂😂

Adet olcam ya ya bugün ya yarın. Kendimi rahatlatma taktikleri, böyle söylenerek olmuyor çünkü.. ilk 4-5 ay gıkım çıkmadı. Eylül -mart arası hiç üzülmedim ama mart temmuz arası çok yıprandım.
Yoruldum, üzülmek istemiyorum ya

Ya ama keşke bu ay burdan çok aktif şekilde aylardır üzülen

Benibekleyin
Maviboncuğum
Kurkmantolum
Umumut82
Eminehataylı

Fıstıkların pozitif haberini alsak..
Nisandan beri burlardayım,
Hep burdasınız..
benim önce olmasa dz olur,
Özellikle benibekleyin yavrusuns kavuşsa , onun daha hiç yok..

Kürkmantolum sen daha gençsin, az bi daha bekleyebilirsin 😂 senden önce de umutumıt82 kavuşsa ikinci yavrusuna?

Mavi boncuğum sen de çok üzüldün biliyorum da, biz belki yine bi sene daha bekleyebiliriz, çocuklar ufak ..
şurda sabah sabH kendime sıralama yaptım😂😂😂

Adet olcam ya ya bugün ya yarın. Kendimi rahatlatma taktikleri, böyle söylenerek olmuyor çünkü.. ilk 4-5 ay gıkım çıkmadı. Eylül -mart arası hiç üzülmedim ama mart temmuz arası çok yıprandım.
Yoruldum, üzülmek istemiyorum ya
Yaşın genç diye diye 30 u bulduracağnuzzz banaaa☹️☹️☹️☹️

Merhaba hanımlar :KK25:

Bata 6 gün var ve sanki dakikalar ilerlememeye yemin etmiş gibi:-)
Bu ay ikinci deneme ayımız ve geçen ayki belirtilerimden çok farklı belirtiler hissediyorum:KK28:
İnsan kasığına iğne batar gibi olunca sevinir mi tövbeler olsun deliriyorum sanırım :rolleyes:

Merhaba hanımlar :KK25:

Bata 6 gün var ve sanki dakikalar ilerlememeye yemin etmiş gibi:-)
Bu ay ikinci deneme ayımız ve geçen ayki belirtilerimden çok farklı belirtiler hissediyorum:KK28:
İnsan kasığına iğne batar gibi olunca sevinir mi tövbeler olsun deliriyorum sanırım :rolleyes:
İnşallah bebiştendir 😍😍

Back
X