- 6 Mayıs 2016
- 9.204
- 9.099
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #21.061
Kürklu parmaklarınla say kac sene oldugunu yada abaküsle![]()
![]()
Senin bu esprilerine bayılazaam Nurella
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kürklu parmaklarınla say kac sene oldugunu yada abaküsle![]()
![]()
Ii geceler kuzumhepinize iyi geceler minnoşlar
Hayırlı olsun canımGunaydin kizlarbizimkine dun doktor erkek dedi bikac hafta once kiza benzetmislerdi
ufak capli bi sok geçirdik
Sağlıkla büyüsün inşallah canımGünaydın arkadaşlar..İki buçuk yıldır evli olduğum ve hiçbir zaman korunmadığım halde hamile kalamadım.. Geçtiğimiz Haziran ayında doktora gitmeye karar verdim.. Ama kesin bi sorun olduğunu ve çok zorlu bir sürece başladığımı düşünüyodum ve çok üzülüyordum.. Doktor kan testleri ve rahim filmi istedi eşim içinde sperm testi istedi.. Bu arada sürekli burda sizinlerin yorumlarını okuyodum adetim bigün geciksin hatta yaklaşmaya yakın herkesin yaşadığı gebelik belirtilerini tek tek okuyup kendimde aradım, çok yorucu ve yıpratıcıydı.. Burda ki yorumlar da rahim filminden sonra hamile kalan bi çok kişi olduğunu öğrendim ve doktorum hiç bahsetmemesne rağmen rahim filminden iki gün sonra olan yumurtlama günümü değerlendirdim.. Şu an 6 haftalık hamileyim herkese teşekkür ederim... Yazmak istedim içimdekileri sırf bu yüzden üye oldum :))
Bizimde 11.09.2014Bende celdumçay demledim oturayım biraz ya bütün gün koştur koştur
Yarın evlilik yıldönümümüz
23.08.2014![]()
Allah yardimcin olsun canim hayirli haberler insallahKızlar gittim hastaneye. Hpv taraması. Smear. Kolposkopi yapıldı. Ağrımadı şükür. Ama doktor dediki sen kaç çocuk doğurdun bu lezyonlar bu yaşına normal değil dedi. Bende hiç dedim ☹ O zaman da doktor şaşırdı Allah Allah dedi. Bende benim mi yanlışım acaba bunlar dedim. Güya temizlik vs onu kasdettim. Hayır senle alakası yok dedi. Bakalım sonuçlarda ne çıkacak dedi. Parça aldım patolojiye yolladılar. 10-15 güne çıkacak sonuçlar☹☹
Hic erkek ismi dusunmemistik canim