• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
her şeyi yaptık bir yıldır
klomen gonal f letu çatlatma iğnesi
hiçbiri işe yaramıyor hiçbirine tepki vermiyor yumurtalarım 😭
1 yıl oldu sanki bu tüpler bu yumurtalar benim değil gibi.
aşılama bile işe yaramadı. vücudum hamileliği, regli her şeyi reddediyor.
Tatlim inanki herseyin zamani var yaptiklarimiz olanlar yada olmayanlar bizim icin sadece araci.uzulmeni hayal kirikligini anlayabiliyorum. Ama emin ol vakti geldiginde bebegin seninle olacak. Buna inan. Son 9 ay icinde bende cok sey yasadim. Kimyasal gebelik gecirdim sonrasinda 80 gun adet gormedim pko oldugunu o zaman hormon testleriyle ogrendim. Tarlusalla ancak adet oldum. Sonrasinda tekrar adet gormeden yine gebelik oldu ama keseyi gordugumun 2. Gunu dusuk oldu ve kurtajla almak zorunda kaldilar. Suan ara verdik. Yani hamile kalsanda bunlari yasamakta en az senin cektigin kadar eziyetli. O yuzden hic korkma hic uzulme zamani geldiginde muhakkak bebegun olacak ben inaniyorum.

Tatlim inanki herseyin zamani var yaptiklarimiz olanlar yada olmayanlar bizim icin sadece araci.uzulmeni hayal kirikligini anlayabiliyorum. Ama emin ol vakti geldiginde bebegin seninle olacak. Buna inan. Son 9 ay icinde bende cok sey yasadim. Kimyasal gebelik gecirdim sonrasinda 80 gun adet gormedim pko oldugunu o zaman hormon testleriyle ogrendim. Tarlusalla ancak adet oldum. Sonrasinda tekrar adet gormeden yine gebelik oldu ama keseyi gordugumun 2. Gunu dusuk oldu ve kurtajla almak zorunda kaldilar. Suan ara verdik. Yani hamile kalsanda bunlari yasamakta en az senin cektigin kadar eziyetli. O yuzden hic korkma hic uzulme zamani geldiginde muhakkak bebegun olacak ben inaniyorum.
haklısın canım çok zor. ama ben her ay tarlusal içmekten de çok sıkıldım ya bari düzenli regl olsam

O konuda duphaston da bayagi etkili hemde hamilelik durumunda zararsiz hatta destekleyici su ara bende onu kullaniyorum. En azindan adetin ne zaman gelecegini az cok kestirebiliyorum. Insallah sanada iyi gelecek biseyler olacaktir. Cabala ama uzulme

Kızlar bana bildirim gelmemiş koz 😒😒 ya şu bdv konuları beni çıldırtıyor. Kadının biri eski sevgilisi evliyken onla iletişime devam etmiş. Sonra adam karısından ayrılıp bunla evlenmiş. Buda pişkin pişkin konuşuyor daha ona sinirlendim😡😡
Yıne kavgaya girme sensiz kalıoz ☺️🤪

Back
X