- 6 Mayıs 2016
- 9.204
- 9.099
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #21.341
inş canım.
aranızda çocuğu olmayan en büyük benim galiba![]()
ALLAH büyüktür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş canım.
aranızda çocuğu olmayan en büyük benim galiba![]()
Senin bir tane kuzun var zaten canım. Rabbim en kısa zamanda yeniden nasip etsin inşallah yaşın çok geç değil ki.Ekim'de 33'e giricem ben napayım![]()
Senin bir tane kuzun var zaten canım. Rabbim en kısa zamanda yeniden nasip etsin inşallah yaşın çok geç değil ki.
İnşallah kuzumAmin canım. Sizlerde inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırsınız.![]()
![]()
Kız 30 yaşta ne var. Erken daha. Zamanı gelince Rabbim nasip edecektir. Hayırlısı de dua et. Benim de dualarım sizinle.
Bende tarlusal kullanmadan adet olamazdım uzun zamandır çok şükür artık olmaya başladım soğan suyu sayesinde hiç denedin mi? Belki faydası dokunurhaklısın canım çok zor. ama ben her ay tarlusal içmekten de çok sıkıldım ya bari düzenli regl olsam
Bende kızım doğduktan sonra dedim ki 30 uma girmeden yeniden anne olmak istiyorum. Çok şükür Rabbim nasip etti .İnşaallah hayırlısı ile kucağıma da alırım. Demek ki zamanıymış. Zamanı gelmeden çiçek bile açmaz. Rabbim tez zamanda nasip etsin hayırlı evlatlar.Çok şükür.inşAllah canımda 31'ime girerken anne oldum zaten çok isterdim daha önce olmasını
nasip Allah herkese nasip etsin
arkadaşlarımın 2-3 tane var. bu yaşlarda insanın içinde ukde kalıyor
yok onu denemedimBende tarlusal kullanmadan adet olamazdım uzun zamandır çok şükür artık olmaya başladım soğan suyu sayesinde hiç denedin mi? Belki faydası dokunur
Mutlaka dene canım ben geçen ay adetim bittikten 30 gün sonra başladım 6 gün içtim 7. Günde adet oldum.yok onu denemedim
Ya canım bişey sorucam ben 13 gün kullandım soğan kürü 14. Gün şehir dışına geziye gittik içemedim bugün 15. Gün ne yapsam acaba bilemedimBende tarlusal kullanmadan adet olamazdım uzun zamandır çok şükür artık olmaya başladım soğan suyu sayesinde hiç denedin mi? Belki faydası dokunur
Bugün yarında iç canım benceYa canım bişey sorucam ben 13 gün kullandım soğan kürü 14. Gün şehir dışına geziye gittik içemedim bugün 15. Gün ne yapsam acaba bilemedim
Bilemedim canım şimdi bide diyorumki ya bebiş varsa adetime 9 gün kaldıBugün yarında iç canım bence
İçin rahat etmeyecekse içme kuzum ama bir kaç topikte okumuştum saraçoğluna yazmışlar hamile kalırsak farkında olmadan soğan suyunun zararı olur mu diye o da hiçbir zararı olmaz demişBilemedim canım şimdi bide diyorumki ya bebiş varsa adetime 9 gün kaldı![]()
Bide saraçoğlunun çağrı merkezini aradım soğan suyu tek başına yeterli değil dedi aslan pençesinide kullanmanız gerekirdi yanlış kullanım yapmışsınız falan dediBugün yarında iç canım bence
O zamam tamamliyim 2 günüİçin rahat etmeyecekse içme kuzum ama bir kaç topikte okumuştum saraçoğluna yazmışlar hamile kalırsak farkında olmadan soğan suyunun zararı olur mu diye o da hiçbir zararı olmaz demiş
Allah Allah....Bide saraçoğlunun çağrı merkezini aradım soğan suyu tek başına yeterli değil dedi aslan pençesinide kullanmanız gerekirdi yanlış kullanım yapmışsınız falan dedi
Sen bilirsin canımO zamam tamamliyim 2 günü
Pko canım ama bende öyle adet olmama durumu yok soğan kürü sadece adetinizi söktürür dedi ama içenlerin çoğu sadece soğan kürü yapmış bi çok sayfada okuduğuma göreAllah Allah....
Senin şikayetin neydi canım?
Hımm istersen onu da denersin canım şifanın nerden geleceği belli değilPko canım ama bende öyle adet olmama durumu yok soğan kürü sadece adetinizi söktürür dedi ama içenlerin çoğu sadece soğan kürü yapmış bi çok sayfada okuduğuma göre