• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapma bu kadar yavrun ya
E
kuzum şuan tatildesin... bi burdan çık... tatil bitene kadar siteye girme kafanı dağıt... belkide kafanı dağıtınca olacak.. en azından tatilin tadını çıkar... dönüşte yine kaldığın yerden üzülmeye devam edersin... ki bence üzülme
zaten bırakıyorum artık kendi haline hiç bişey yapmıycam kocam yanaşmadığı sürece yanaşmıycam bile aylardır kendi başıma savaşmaktan çok yoruldum kendi haline bırakınca olur belki de çok kasıyorumdur 😪 buraya girmek iyi geliyo aslında o yüzden giriyorum yeni hamileleri görmek umut oluyo 🤲🏻

E

zaten bırakıyorum artık kendi haline hiç bişey yapmıycam kocam yanaşmadığı sürece yanaşmıycam bile aylardır kendi başıma savaşmaktan çok yoruldum kendi haline bırakınca olur belki de çok kasıyorumdur 😪 buraya girmek iyi geliyo aslında o yüzden giriyorum yeni hamileleri görmek umut oluyo 🤲🏻
kuzum normalde iyi geliyordur ama bu sefer etkilenmişsin biraz kafanı dağıt.. eşinde ister öyle deme...
bak ben ne yapaym ? eşim sigara içmez kilolu deil, etini sütünü yumurtasını eksik etmez düzenli beslenir.. gel görki ileri hareketlilik %1 çıktı.. biz çok emin testi yaptırmıştık şoka girdik.. tek başıma mücadele veriorm eşime moral veriyorum, içimde savaşıorm, çocuk isteğimi mecburen erteliyorum gibi gibi.. beterin beteri var yani.. haline şükret... tatilin tadını çıkar... olacak inan :KK68:

kuzum normalde iyi geliyordur ama bu sefer etkilenmişsin biraz kafanı dağıt.. eşinde ister öyle deme...
bak ben ne yapaym ? eşim sigara içmez kilolu deil, etini sütünü yumurtasını eksik etmez düzenli beslenir.. gel görki ileri hareketlilik %1 çıktı.. biz çok emin testi yaptırmıştık şoka girdik.. tek başıma mücadele veriorm eşime moral veriyorum, içimde savaşıorm, çocuk isteğimi mecburen erteliyorum gibi gibi.. beterin beteri var yani.. haline şükret... tatilin tadını çıkar... olacak inan :KK68:
Desteğin için çok teşekkür ederim canım tamam dediğini yapıcam daha girmiyorum buralara biraz rahatlıyım biraz tatil yapayım 🙏🏻 Allah seninde yardımcın olsun inşallah rabbim isterse her şey olur öyle ki hz. Meryem’e kocasız anneliği tattıran.. bizi de bu duygudan mahrum etmez inşallah .. kendinize iyi bakın Allah’a emanet olun 👋👋👋

Desteğin için çok teşekkür ederim canım tamam dediğini yapıcam daha girmiyorum buralara biraz rahatlıyım biraz tatil yapayım 🙏🏻 Allah seninde yardımcın olsun inşallah rabbim isterse her şey olur öyle ki hz. Meryem’e kocasız anneliği tattıran.. bizi de bu duygudan mahrum etmez inşallah .. kendinize iyi bakın Allah’a emanet olun 👋👋👋
Amin... sende kendine iyi bak... iyi tatiller kuzum :KK36:

Cnm ben ilk olarak sadece sogan suyu yaptim sonrasinda testere disli aslan pencesi ve incir kurunu beraber yaptim . Fsh bende yuksekti. Sonrasindaki ay bebeis supriz yapti. Saracoglu bi programinda bu sekilde anlatmisti.
Canım benim fsh normal aslında kür dün bitti bide incir kürü yapamıyorum prolaktinim daha önce yükselmişti korkuyorum açıkcası

Napiyim kuzum çalışıyorum bende. Bebiş iyi çok şükür dün kontrole gittim keyfi yerindeydi. Cinsiyeti de belli oldu erkekmiş 😅
Abooowwwwww 😍😍😍 bir prens geliyor desenee 😍😍😍 ay çok sevindim kuzum ya ne mutlu size. Senin keyfinde yerinde değil mi. ♥️♥️

Abooowwwwww 😍😍😍 bir prens geliyor desenee 😍😍😍 ay çok sevindim kuzum ya ne mutlu size. Senin keyfinde yerinde değil mi. ♥♥
Arada gel gitlerim oluyor ama iyiyim çok şükür kuzum ya fazla kafama takmamaya çalışıyorum bebiş için ☺️ Darısı sana olsun inşallah kuzumm 😘

Back
X