• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben bu ay sadece hayit hapi iciyorum regli düzeni icin. Ovulasyon siparis ettim.bugün reglinin 10.günü 12.günden itibaren ovulasyon testi yaparim belki.sen ne yaptin.

Hadi hayırlısı olsun inşallah 💕 laboquick mi aldın? İnnovita hala sitelerde yok
Bende deniyorum yine testleri 😒

Kizlar kaynanatörden sonra yine strese girdim.elimde ovulasyon testlerim var onlari kullanmaya basladim. Ama hamile kalsamda ben söylemicem . çok sinir oldugu bir komsusu var kadini hic cekemiyor kıskaniyor kadinda sürekli onun damarina basiyor. yani kadin mayoyla sokakta gezse o bikiniyle gezer benimde konusmami istemiyor. Gidip once ona söylicem ondan öğrensin :süslü:

Kizlar kaynanatörden sonra yine strese girdim.elimde ovulasyon testlerim var onlari kullanmaya basladim. Ama hamile kalsamda ben söylemicem . çok sinir oldugu bir komsusu var kadini hic cekemiyor kıskaniyor kadinda sürekli onun damarina basiyor. yani kadin mayoyla sokakta gezse o bikiniyle gezer benimde konusmami istemiyor. Gidip once ona söylicem ondan öğrensin :süslü:
Kaynanatör kv demi kız 😂

Canım dün sayfaya giriyordum ama olmuyordu evet bugün gittm kız dedi doktor 😄😘sen ne yapıyorsun canım benim yokmu bu ay birsey

Yaa mâşallah ne güzel belliydi zaten...
Ne çok sevinmişsindir 🤗 tablo eşitlendi, 3 kız 3 erkek var şimdilik 🙂
daha reglime çok var belli değil bakalım nasip 🥺

Peki öyle yaparsan kaynanatör bişey demezmi sana? ☺️ Aman zaten en güzeli aslında kimseye dememek en az 4-5 ay
Bende kalırsam söylemeyi düşünmüyorum
İlkindede çok az kişi biliyordu çoğu aylar sonra öğrenmişti

Peki öyle yaparsan kaynanatör bişey demezmi sana? ☺ Aman zaten en güzeli aslında kimseye dememek en az 4-5 ay
Bende kalırsam söylemeyi düşünmüyorum
İlkindede çok az kişi biliyordu çoğu aylar sonra öğrenmişti

Kaynanam huyumu bilir. Daha fazlasini yapabilecegimi bilir sesini cikartamaz. Benim bir tık noktam vardir ona dokunmaz

Yaa mâşallah ne güzel belliydi zaten...
Ne çok sevinmişsindir 🤗 tablo eşitlendi, 3 kız 3 erkek var şimdilik 🙂
daha reglime çok var belli değil bakalım nasip 🥺
Kız annesi olmakta çok heyecan verici o kadar güzel elbiseler varki oğlumla çok zorlanicam ama gittikçe kıskanç oluyor yaramazlığı dahada artıyor ve gece uykusu hiç yok hep uyanıp ağlıyor beni istiyor çok zor çok ama geçecek inşallah seninde inşallah bu ay güzel haberlerini alırız sende kız annesi olursun inşallah rabbim o güzel gönlüne göre versin iyiki varsın canım 😘

Kız annesi olmakta çok heyecan verici o kadar güzel elbiseler varki oğlumla çok zorlanicam ama gittikçe kıskanç oluyor yaramazlığı dahada artıyor ve gece uykusu hiç yok hep uyanıp ağlıyor beni istiyor çok zor çok ama geçecek inşallah seninde inşallah bu ay güzel haberlerini alırız sende kız annesi olursun inşallah rabbim o güzel gönlüne göre versin iyiki varsın canım 😘

Aminnnnnn canım benimm ya ne güzel dualar ettin Allah razı olsun 🤲😘 sende iyiki varsın💕 senin oğlunda benimki gibiydi hemen hemen öyle hatırlıyorum dimi
Benimki inşâllah 14 Eylül'de 2 yaşına giriyo
Çok az kaldı 😍 Allah yardım ediyor bu zorluklarda geçecek emin ol. Kız evlat bi başkadır onun verdiği heyecanda ne güzeldir
Hele o cicili elbiselere bayılıyorum bitiyorum
Rabbim banada hayırlısıyla nasip etsin🤲 bütün isteyenlerede ... Tabiki cinsiyete takılmam Allah hayırlı sağlıklı versin yeterki. Ama gönül onu da tatmak ister elbet. Geçenlerde buralarda bi konu vardı birisi ilk çocuğuymuş hemde erkekmiş diye nasıl üzülüyodu görsen yazdıklarını "onu sevebilecekmiyim" falan demiş bide şaştım kaldım😳 evlat sahibi olmak için millet neler yapıyo Allah'ın verdiğini beğenmemek nedir?
Gaflete düşmekten Allah korusun bizleri...
Hayırlı sağlıklı olan hangisiyse Rabbim hangisini yazmışsa başımızın üstünde💟

Back
X