• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm sonunda oldu hamileyim 😍😍
Hamile kalirsam gelirim demistim. Şaka gibi ama gercekten bosverince oldu. Tasinma telasimiz vardi bu ay sadece iki kez birlikte olduk onda olmus çok şükür. Sat 28 temmuzdu. Fotoyu atiyorum cok belirgin cikti 🤗🤗

Eklentiler

• 36AB54F0-D9F4-45E9-AD62-259A1E76077D.webp
    36AB54F0-D9F4-45E9-AD62-259A1E76077D.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 40
Hamile kalirsam gelirim demistim. Şaka gibi ama gercekten bosverince oldu. Tasinma telasimiz vardi bu ay sadece iki kez birlikte olduk onda olmus çok şükür. Sat 28 temmuzdu. Fotoyu atiyorum cok belirgin cikti 🤗🤗

Oy masallah darisi basimiza

Aminnnnnn canım benimm ya ne güzel dualar ettin Allah razı olsun 🤲😘 sende iyiki varsın💕 senin oğlunda benimki gibiydi hemen hemen öyle hatırlıyorum dimi
Benimki inşâllah 14 Eylül'de 2 yaşına giriyo
Çok az kaldı 😍 Allah yardım ediyor bu zorluklarda geçecek emin ol. Kız evlat bi başkadır onun verdiği heyecanda ne güzeldir
Hele o cicili elbiselere bayılıyorum bitiyorum
Rabbim banada hayırlısıyla nasip etsin🤲 bütün isteyenlerede ... Tabiki cinsiyete takılmam Allah hayırlı sağlıklı versin yeterki. Ama gönül onu da tatmak ister elbet. Geçenlerde buralarda bi konu vardı birisi ilk çocuğuymuş hemde erkekmiş diye nasıl üzülüyodu görsen yazdıklarını "onu sevebilecekmiyim" falan demiş bide şaştım kaldım😳 evlat sahibi olmak için millet neler yapıyo Allah'ın verdiğini beğenmemek nedir?
Gaflete düşmekten Allah korusun bizleri...
Hayırlı sağlıklı olan hangisiyse Rabbim hangisini yazmışsa başımızın üstünde💟
Aaa benim oğlumda 13 eylül dogumlu

Hayırlı olsun canımmmm 😍😍😍

Aminnnnnn canım benimm ya ne güzel dualar ettin Allah razı olsun 🤲😘 sende iyiki varsın💕 senin oğlunda benimki gibiydi hemen hemen öyle hatırlıyorum dimi
Benimki inşâllah 14 Eylül'de 2 yaşına giriyo
Çok az kaldı 😍 Allah yardım ediyor bu zorluklarda geçecek emin ol. Kız evlat bi başkadır onun verdiği heyecanda ne güzeldir
Hele o cicili elbiselere bayılıyorum bitiyorum
Rabbim banada hayırlısıyla nasip etsin🤲 bütün isteyenlerede ... Tabiki cinsiyete takılmam Allah hayırlı sağlıklı versin yeterki. Ama gönül onu da tatmak ister elbet. Geçenlerde buralarda bi konu vardı birisi ilk çocuğuymuş hemde erkekmiş diye nasıl üzülüyodu görsen yazdıklarını "onu sevebilecekmiyim" falan demiş bide şaştım kaldım😳 evlat sahibi olmak için millet neler yapıyo Allah'ın verdiğini beğenmemek nedir?
Gaflete düşmekten Allah korusun bizleri...
Hayırlı sağlıklı olan hangisiyse Rabbim hangisini yazmışsa başımızın üstünde💟
Bence de öncelik sağlıklı olması çünkü rabbim insanlara hayırlısı neyse onu verir rabbim olmayana da nasip etsin inşallah bu sefer de normal doğum olursa çok dua edicem çocuğu olmayanlar için gerçekten üzülüyorum ama şunu da söylüyorum rabbim onlara zamanı gelince nasip edecektir 😞 he ya kıyafet heyecanına dusmusum kaynanam zaten sesini çıkarmıyor havadan gelecek sanki kıyafet😒 ama ben alacam yavaş yavaş

Sagol canim darisi basina insallah. Takip etmedim burayi uzun zamandir etkisinden cikamiyorum diye. Sen nasil oldun yolunda mi hersey
Bence en mantıklısı. Bı gidişle bende öyle yapacağım 🤭🤭🤩 yok kuzum biz daha başlayamadık bebek çalışmalarına

Mâşallah ne güzel haber 😍 hayırlı olsun canım çok sevindim Allah sağlıkla tamamına erdirsin💕 kan verdinmi? Neler yaptın kız anlat fikir olsun bize o 2 gün adetinin kaçıncı günleriydi? Herhangi bişey kullandınmı

Kürklü seni cok ihmal ettim demi kız
sorma sorma beni saldın böyle sen. Kasıklarım o kadar ağrıyor ki ya☹️☹️
Ne güzel 😍 peşpeşe doğurmuşuz😀
Bu başak burçları nasıl olurlar hiç bilmem
Şuan o kadar dağıtmayı seviyorki bi tane düzgün bişey görse hemen fırlatıp atar 😒
Seninki 4'e girecek dimi?
kızz benim kocişimde başak. Zor biraz ama dağınık değil. Bide bayağı titiz 😂😂 arada gıcık etse de beni yine de pis olmasından iyi😍😍

sorma sorma beni saldın böyle sen. Kasıklarım o kadar ağrıyor ki ya☹☹
kızz benim kocişimde başak. Zor biraz ama dağınık değil. Bide bayağı titiz 😂😂 arada gıcık etse de beni yine de pis olmasından iyi😍😍

He iyiymiş ya titizlik önemli o da güzel😄
Ben titizim oğlumunda olmasını isterim
O gıcık etmeler hepsinde oluyo ya napalım idare edicez böyle 😒
Senin kasıklar hala mı ağrıyo ya hayrolsun😕

Bugün 14.gün ama bilemiyorumki ne zaman yumurtlama olduğunu😒

Bende bugun ovulasyon testine basladim benim reglinin 10.günü cok silik cikti.gerci benim gelissede catlamiyor eger pik olursa havuç suyu içicem belki bir umut

Back
X