- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #21.581
İnşallah kzuumAmiin insallah canim, Allah hepimize nasip etsin insallah. Senin test sonucunuda görcez burda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kzuumAmiin insallah canim, Allah hepimize nasip etsin insallah. Senin test sonucunuda görcez burda![]()
İnternet gönderelim sana boncuk![]()
bende şükür yoğunum bu aralar
İyi geceler arkadaşlar
Bizim cinsiyet kız inşallah hayırlısı ile gelir rabbim tüm bekleyenlere sabır sağlık versin
Hamile kalmak isteyenlerde rabbim tez nasip etsinnnn amiiiinnnnnn
Bu Pazar detaylı ultrason randevumuz var dualarınıza eklersiniz inşallah
Birde sürekli takipteyim mavi boncuğum yazmasamda okuyorumbaya kaynatmalı geçiyor yazışmalarınız ara sıra mecburi uzaklaşmalar olmuş sağlık olsun ♥ Benden şimdilik bunlar
Merabalaarbenim de bat 1.9 ama sabahtan bi pembe akıntı akşama doğru kahve rengi akıntı gelmeye başladı regel öncesimi yoksa neler oluyor anlayamıyorum hayırlısı ❤
Nasıl yorumlarsınız?
1 eylülde bat insan vucudunu dinlemekten uyuyamıyordaMerhaba .Bat kaç anlayamadım? Pembe akıntı veya hafif kanamalar yerleşme kanaması olabilir ama olmayabilirde... Regl öncesindede olabiliyor ama herkesin regl olma düzeni aynı olmaz kimisi pembe akıntıyla başlar ertesi gün gelir kimisinin bir anda gelir... Senin nasıl en iyi sen bilirsin . Hayırlısı olur inşâllah![]()
1 eylülde bat insan vucudunu dinlemekten uyuyamıyorda![]()
Günaydın çiçeğimmmmgünaydın zafer bayramınız kutlu olsun
Afferim kız sanaEtiketlemeyi ögrendim
K KurkmantoluS
Mavi Boncugumm
benibekleyin
Hayhatun
S SarI NisaN
![]()
Deneme
Deneme
Kürklü sagol senden aferin almak hiç kolay degildiAfferim kız sana![]()
Gız beni sevmiyon mu senKürklü sagol senden aferin almak hiç kolay degildi![]()
![]()
KIZ BEN SANA ERKEK OLCAK DEMEDI MIYDIM :)Gunaydin kizlarbizimkine dun doktor erkek dedi bikac hafta once kiza benzetmislerdi
ufak capli bi sok geçirdik
Biz hala kiz olabilirmi acaba kafasindayizKIZ BEN SANA ERKEK OLCAK DEMEDI MIYDIM :)
kiz erkek olur da erkek kiza dönmuyi pek bacim yaaBiz hala kiz olabilirmi acaba kafasindayiz20 gun sonra felan bidaha kontrole gidicem