- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

kız ben de yoktum kaç gündürKaç gün gelmesem nerdesin diyen yok neyse sağlık olsun![]()
![]()
Selam kızlar ben geldimTatil bitti yarın iş var
var mı gelişmeler yeni hamişler
![]()
Vayyy deli bebe vayyyHoşgeldin canım şimdilik aynıben bugün pek bakamadım buraya ama pek yazan olmamış zaten benim oğlan bugün yine evde çok yaramazlıklar yaptı onunla uğraştım
Deterjanı yerlere döktü, yeni mayaladığım yoğurt tenceresini düşürdü bide güzelim cam kettl'ım vardı yıllardır kullanıyodum onu kırmış eşim gelince bakalım tamir edebilecekmi
Sen ne iş yapıyosun
Aman Allahım bugün sabır sınamış senin oğlanHoşgeldin canım şimdilik aynıben bugün pek bakamadım buraya ama pek yazan olmamış zaten benim oğlan bugün yine evde çok yaramazlıklar yaptı onunla uğraştım
Deterjanı yerlere döktü, yeni mayaladığım yoğurt tenceresini düşürdü bide güzelim cam kettl'ım vardı yıllardır kullanıyodum onu kırmış eşim gelince bakalım tamir edebilecekmi
Sen ne iş yapıyosun
Yaaa çok özendiğim bi meslek. Maşallahhh kzuumAman Allahım bugün sabır sınamış senin oğlanpolis memuruyum canım ☺
Vayyy deli bebe vayyybugün oda sıkılmış demek. Ver teli eline iki konuşalım
![]()
Pattisleri yemiyor ama oynuyor muKız sorma bu veledin sıkılmadığı bi zaman yokki zaten bazen bana şiddet uyguluyo korkuyorumfırında elma dilim patates yaptım şuan masada patateslerle oynuyo tam fırlama
ah bi konuşsa daha konuşmuyo
hahahah neler yapmış öyle kız senin bahçen var salsana bahçeye toprakta yuvarlansınKız sorma bu veledin sıkılmadığı bi zaman yokki zaten bazen bana şiddet uyguluyo korkuyorumfırında elma dilim patates yaptım şuan masada patateslerle oynuyo tam fırlama
ah bi konuşsa daha konuşmuyo
Teşekkür ederim canım sağolasınYaaa çok özendiğim bi meslek. Maşallahhh kzuum![]()
hahahah neler yapmış öyle kız senin bahçen var salsana bahçeye toprakta yuvarlansın
Gözün aydın bebeğimmKızlaaaar nasılsınız ben bugün kontrole gittim ve oğlusum olacagın öğrendim çok güzel Bi duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin insllah o düşen bebeklerim kız gibiydi sanki kızım olacak gibi hissetmiştim ama çok sükür rabbim onları yanına aldı ama bana cok güzel Bi oglus verecek insllah
Kızlaaaar nasılsınız ben bugün kontrole gittim ve oğlusum olacagın öğrendim çok güzel Bi duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin insllah o düşen bebeklerim kız gibiydi sanki kızım olacak gibi hissetmiştim ama çok sükür rabbim onları yanına aldı ama bana cok güzel Bi oglus verecek insllah
Canım cok cok cok saol darısı sana en güzel zamanda insllahGözün aydın bebeğimm![]()
Saol canım benim artık bana oğluş büyütme tiyoları verirsen cok memnun olurum kuzum bide sanki karnımda cok hafif gerilme oldu doktor biraz kilo al dedi kilo alamıyorum kanama da cok kilo vermiştim ne yesem cocuga geçmiyor ya napsamMâşallah gözün aydın canım darısı bütün isteyenlere inşÂllah Rabbim burdaki isteyen herkese ve banada tekrar tattırsın hayırla sağlıkla amin diyelim ezan okunuyor şuan![]()