- 6 Mayıs 2016
- 9.204
- 9.098
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #21.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bazen oyle lekelenmeler yumurtlama gunlerinde olabiliypr arada bende yasardim. Daha once ovu testi yaptin mi. Yani coft cizgi olmasi yetmiyor iki tane net koyu cizgi lazimArkadaşlar size bir konuda danışabilir miyim? Yardimci olursaniz sevinirim. Adetim biter bitmez ovulasyin testi yapmaya başladım 21 ağustosta ve 22 ağustosta tek çizgiydi. 23 unde ise çift çizgi görülmeye başladı. 23 24 25 i değerlendirdim. Yani dokuzuncu gune denk geldi. Genelde okuduğum yazılarda bu kadar erken olmayacağı yaziyor yumurtlama gününün. Bir de arkadaslar bundan 3 gun once sadece iki damla kan gordum. Adetime tam 11 gün kala görmüş oluyorum yani. Acaba bu yerlesme kanamasi olabilir mi hic umutlanmak istemiyorum yaçünkü cocuk sahibi olmayı çok istiyorum. Bir umut olabilir mi arkadaşlar yoksa lekelenmenin daha mi yoğun olması gerekirdi. Bir de şu an adetime 8 gün var bir test uygulayarak doğru sonuca ulasabor miyim. Veya bir kan versem belli olur mu yarın?
Canim ikisi de netti. 2 gün boyunca devam etti 3. Gun azalarak silindi bugün yapayim dedim bir de öylesine hic cizgi yok. Ilk defa kan geldi günler sonra ben de umutlandımCanim bazen oyle lekelenmeler yumurtlama gunlerinde olabiliypr arada bende yasardim. Daha once ovu testi yaptin mi. Yani coft cizgi olmasi yetmiyor iki tane net koyu cizgi lazim
Ben 2 gun kala yaptigimda bile cok silik cikti bence bosuna yapma canim. Insallah umut ettigimiz seydir ama yerlesme kanamasi bile olsa ustunde 4-5 gun gecmeden testte cikmazCanim ikisi de netti. 2 gün boyunca devam etti 3. Gun azalarak silindi bugün yapayim dedim bir de öylesine hic cizgi yok. Ilk defa kan geldi günler sonra ben de umutlandımtest yapsam cikmaz degil mi
Acaba kanda da mı cikmaz. Çok merak ediyorum. Bosuna umutlanmak istemiyorumBen 2 gun kala yaptigimda bile cok silik cikti bence bosuna yapma canim. Insallah umut ettigimiz seydir ama yerlesme kanamasi bile olsa ustunde 4-5 gun gecmeden testte cikmaz
Cikmaz canim yani ciksada boyle kafa karisticak bi deger cikar benim 3 cikmisti meselaAcaba kanda da mı cikmaz. Çok merak ediyorum. Bosuna umutlanmak istemiyorum
ben de öyleyim inşallah hayal kırıklığına uğramam. Teşekkür ederimCikmaz canim yani ciksada boyle kafa karisticak bi deger cikar benim 3 cikmisti meselao da 6 varken. Ay bende ne merakliymisim habire kan verdim
Saol canım benim artık bana oğluş büyütme tiyoları verirsen cok memnun olurum kuzum bide sanki karnımda cok hafif gerilme oldu doktor biraz kilo al dedi kilo alamıyorum kanama da cok kilo vermiştim ne yesem cocuga geçmiyor ya napsam
Hepsini tek tek uuygulucam güzel yürekli teyzesi saolasınVeririm tabi Allah'ın izniyle doğsun
Niye öyle diyo kiloyu zaten zamanla alacaksın hem önemli olan bebeğin şişmesi değil senin depolarından sağlıklı beslenmesi
Depoların boş değildir heralde sen kiloyu takma kafana kuzum hergün yumurta,ceviz,yoğurt,badem yemeye çalış taze sebze . şekerli tatlı yerine meyve
Et ve baklagillerde önemli. Yiyemiyosan zorlama kendini yavaş yavaş tüketmeye çalış
Balık mevsimi de geldi o da önemli
Bide kaşar peyniri bol kalsiyum içeriyo bebişede kilo yapar sen bunları tüket bak nasıl kilo alıyosunuz:)
Arkadaşlar size bir konuda danışabilir miyim? Yardimci olursaniz sevinirim. Adetim biter bitmez ovulasyin testi yapmaya başladım 21 ağustosta ve 22 ağustosta tek çizgiydi. 23 unde ise çift çizgi görülmeye başladı. 23 24 25 i değerlendirdim. Yani dokuzuncu gune denk geldi. Genelde okuduğum yazılarda bu kadar erken olmayacağı yaziyor yumurtlama gününün. Bir de arkadaslar bundan 3 gun once sadece iki damla kan gordum. Adetime tam 11 gün kala görmüş oluyorum yani. Acaba bu yerlesme kanamasi olabilir mi hic umutlanmak istemiyorum yaçünkü cocuk sahibi olmayı çok istiyorum. Bir umut olabilir mi arkadaşlar yoksa lekelenmenin daha mi yoğun olması gerekirdi. Bir de şu an adetime 8 gün var bir test uygulayarak doğru sonuca ulasabor miyim. Veya bir kan versem belli olur mu yarın?
benim arkadaşımın da çocuğu olmuyordu sonra ovü testleriyle aslında adet bitiminde yumurtladığını anladı.Arkadaşlar size bir konuda danışabilir miyim? Yardimci olursaniz sevinirim. Adetim biter bitmez ovulasyin testi yapmaya başladım 21 ağustosta ve 22 ağustosta tek çizgiydi. 23 unde ise çift çizgi görülmeye başladı. 23 24 25 i değerlendirdim. Yani dokuzuncu gune denk geldi. Genelde okuduğum yazılarda bu kadar erken olmayacağı yaziyor yumurtlama gününün. Bir de arkadaslar bundan 3 gun once sadece iki damla kan gordum. Adetime tam 11 gün kala görmüş oluyorum yani. Acaba bu yerlesme kanamasi olabilir mi hic umutlanmak istemiyorum yaçünkü cocuk sahibi olmayı çok istiyorum. Bir umut olabilir mi arkadaşlar yoksa lekelenmenin daha mi yoğun olması gerekirdi. Bir de şu an adetime 8 gün var bir test uygulayarak doğru sonuca ulasabor miyim. Veya bir kan versem belli olur mu yarın?
bata kaç gün kaldı şu anBenben de öyleyim inşallah hayal kırıklığına uğramam. Teşekkür ederim![]()
fotoğraf bu şekilde kanı yumurtlamadan yaklaşıkTestlerinin resmi varsa atarmısın?
Bazı kişilerde adet sonrası da yumurtlama olabiliyo çift çizgi olduğu gün değilde mesela 2 gün sonrasındada çatlamış olabilir senin T çizgi ne zaman silikleşti? o zaman çatlamış oluyor kanı yumurtlamadan kaç gün sonra gördün?
Çift çizgiyi gördüğüm günden itibaren sayarsam kani gorene kadar 8 9 gün geçmiş oluyorbata kaç gün kaldı şu an
ya da tutmuşsa üstünden en az 14 gün geçmesi gerekiyor diyorlar
kanı ne zaman gördünüz yani adete kaç gün var şu anÇift çizgiyi gördüğüm günden itibaren sayarsam kani gorene kadar 8 9 gün geçmiş oluyor
fotoğraf bu şekilde kanı yumurtlamadan yaklaşık
8 9 gün sonra gördüm
Allah im insallah oyledir8-9 gün rahime yerleşmeye başlaması için yeterli bi süre. Olabilir yani anormal bi durum yok hadi hayırlısı![]()
Adete 8 gün var. 3 once gordumkanı ne zaman gördünüz yani adete kaç gün var şu an