- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #21.841
O kadar zaman gectiDaha çıkmadı ki☹
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar zaman gectiDaha çıkmadı ki☹
İnşallah bebeğimO kadar zaman gectitamam kuzum hayirli haberler al tez zamandada artik surda senin icin günsayalim.
Kotuyu dusunme kuzum ya cikmaz bisey insallahda ilac yeterli olur.İnşallah bebeğimyarın bir hafta olcak. Doktor zaten 10-15 günde çıkar demişti bakalım. Geç olsun güç olmasın. İlaçla tedavi olcak bişey olsa. Hiç sanmıyorum ama
bu leep falan var öyle şeyler olmasa yaaa
aha kürklü isim mi deigstird?sana bana bize bir şey olabilir
sebebini biliyorum beni yorabilir
kafama gelen soruyu bana sorabilirrr
guzelgunler2019
Hayhatun
fer_nur
Mavi Boncugumm
K KurkmantoluS
inşallah bebeğim yaaKotuyu dusunme kuzum ya cikmaz bisey insallahda ilac yeterli olur.
Evetaha kürklü isim mi deigstird?
kısaca şero diyoruz biraz kedi adı gibi ama adını sevdiaha kürklü isim mi deigstird?
Masallaj bu senede oglan senesi sanirimKızlarrr bugün kontrole gittim. Büyük ihtimalle oğlum oluyorrr![]()
![]()
![]()
Kız bende dıorum nerdeVarim kuzumadimi degistim
Hayırlı olsun canımKızlarrr bugün kontrole gittim. Büyük ihtimalle oğlum oluyorrr![]()
![]()
![]()
Kız bende dıorum nerde![]()
Yokluğunu hemen fark ederimgitmedim kiz buralardayim. Ufak degisikliklerle
kız şero diye kedi mi olur Alladenkısaca şero diyoruz biraz kedi adı gibi ama adını sevdi![]()
![]()
kız şero diye kedi mi olur Alladenkısaca şero diyoruz biraz kedi adı gibi ama adını sevdi![]()
![]()
Şero değil şirret anlamında şerrrrooo deriz biz ama sana hiç olmuyorkız şero diye kedi mi olur Alladenpambuk olur pisi olur şero ne
![]()
Ay canim benimYokluğunu hemen fark ederim![]()
Ay canim benimnasil gidiyor napiyosun
Amonin bidr şirret oldumŞero değil şirret anlamında şerrrrooo deriz biz ama sana hiç olmuyor![]()
niye kedi ismi olmaz mı hele birde erkek kedi ismi gibi ?kız şero diye kedi mi olur Alladenpambuk olur pisi olur şero ne
![]()