• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IYIYIM canim, biraz kk dan uzaklastim cok vakit yiyorum burda.
Biz cocuk meselesindne uzaklastik acikcasi..
Daha cok fantagzii meselesine giris yaptik:)

Aman iyi ol da... bende öyle şekerim ya ama evde olduğum için fırsat buldukça bide internetim oldukça giriyorum aksi olunca zaten giremiyorum😊 hayırlısı olur inşallah senin için de... Bu arada kürklü de terketti burayı hesabını kapattı getti:) ben terkedemiyorum merak ediyorum sizleri☺
fer_nur fer_nur benibekleyin benibekleyin Umutumut82 Umutumut82 szfb szfb Hayhatun Hayhatun ve diğer birkaç kişi gitmezler inşallah💟💟💟

Eylül 14 de adet oldum en son 35 günde oluyorum geçen ay 15 gun gecikme yaşadım ama 35 den hesaplarsak bu ayın 5 de gösteriyor bana göre bitti yumurtlama günü, 35 güne sayarsam ekimin 18 19 olcam

Ovulasyon kullandınmı peki pik gördünmü?

Yok canım öyle şeyler bilmiyorum ne zaman cocuk düşünsek böyle batma oluyor 10 gun kala bazı aylar ara vermiştik o günler olmadı mesela piskolojik desem olmaz acı yaşıyorum resmen

Yumurtlamadan olabilirmi o batma?
Hani bebek desem adete 10 kala hissetmek için erken değilmi senin diğer hamileliklerinde nasıl olmuştu?

kızlar merhaba merak ediyorum ya adetten 1 hafta önce kanama yerleşme kanaması mı oluyor adetime 9 gün kala peçeteye kan geldi 30 eylül yumurtlama günümdü yardımcı olur musnuz

Adete 9 gün kala gelen kanın yerleşme olacağını zannetmiyorum eğer öyle bişey olursada yumurtlaman çok erken oldu demektir bebek rahime yerleşene kadar zaten 11-12 günü buluyor kana karışması
Kan miktarı nasıl peki yumurtlama zamanında da bazı kişilerde hafif lekelenme olabiliyomuş

Diger hamileliklerimde adete 4 5 gün kala batma oluyordu kalp atışım hızlanıyordu çarpıntı yaşıyodum bide üşüme çok oluyor uyku bunlar geldi aklıma

Yok bebekden değildir erken zatende yumurtlamaysa neden acıyor çatladığı için mi yoksa büyüyoda catlamadımi?

Ya varya benimde 3 gün önce pik oldu
2 gündür kasıklarımda acayip şeyler hissettim böyle anlık batma mı sızı mı öyle bişey anlık olup geçiyodu bende yumurtlamadandır heralde diye düşündüm🤔 yumurtlama zamanı kasık ağrısı olabilirmiş çünkü yumurta büyüdükçe ağrı olurmuş inşallah çatlayacağı için ağrımıştır bendede oldu yani yalnız değilsin ben çatlamaya yakın ağrı olduğunu duydum mantıken şimdi çatlamamış olsa neden ağrı devam etmiyo o zaman?
Bende ağrı kesildi sende nasıl şuan?

Diger hamileliklerimde adete 4 5 gün kala batma oluyordu kalp atışım hızlanıyordu çarpıntı yaşıyodum bide üşüme çok oluyor uyku bunlar geldi aklıma

Bu dediğini bi arkadaşıma sorayım o bu konular hakkında bilgili . Sen ateşini takip ediyomusun peki ben her sabah yataktan kalkmadan ölçüyorum

Ya varya benimde 3 gün önce pik oldu
2 gündür kasıklarımda acayip şeyler hissettim böyle anlık batma mı sızı mı öyle bişey anlık olup geçiyodu bende yumurtlamadandır heralde diye düşündüm🤔 yumurtlama zamanı kasık ağrısı olabilirmiş çünkü yumurta büyüdükçe ağrı olurmuş inşallah çatlayacağı için ağrımıştır bendede oldu yani yalnız değilsin ben çatlamaya yakın ağrı olduğunu duydum mantıken şimdi çatlamamış olsa neden ağrı devam etmiyo o zaman?
Bende ağrı kesildi sende nasıl şuan?
Aniden kalkinca batıyor sadece bide toplanıyomuş gibi kasıklarım afedersin iliskidede bi garip acı igne batıyormuş gibi🙈

Bu dediğini bi arkadaşıma sorayım o bu konular hakkında bilgili . Sen ateşini takip ediyomusun peki ben her sabah yataktan kalkmadan ölçüyorum
Yok canım ölçmüyorum dediklerini yapsam her ay çok düşününce hamile kalamıyorum kızımda(8) 19 ay sonra geldi bu yüzden akışına bırakıyorum biraz oğlum da ilk aydan oldu bakalım hayırlısı

Aniden kalkinca batıyor sadece bide toplanıyomuş gibi kasıklarım afedersin iliskidede bi garip acı igne batıyormuş gibi🙈

Bana kalkarken olmuyo🤔 başka bilmediğin bi sıkıntın yoktur dimi Allah korusun kist veya enfeksiyon falan yoktur inşallahda temkinli olmak lazım

Yok canım stres degilde gebelik oluşursa kasikta batma olunca olumsuz bisey olur diye korkuyorum inşallah bişey yoktur üşütmüşte olabilirim

Gebelikte batmalar zaten oluyor biliyosun canım ayakların çıplak değilse belin açıkta değilse üşütmemişsindir inşallah

Back
X