• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınlarrr 🤗
Kızlar şu ovulasyonlar beni deli edecek size zahmet bakabilir misiniz?
89E4DF52-6D86-4DBB-972B-A4FB1ADE167D.webp
bu az önceki testim

138D2B78-B573-4A54-9942-262ED9BEBE5D.webp
Bunların da üstteki iki tanesi de düne ait alttaki bugün

Ay ben de bat vericem siki durun:)
2-3 kasim :)
Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm , ama bugün yine agrim oldu solda. Ben araba ehliyeti yuzunden cok gergindim, cok sukur sinav bu sabahti ve gectim. Gerginim stresliyim dedigim oydu.
Direksiyon mu yoksa elektronik sınav mı oldun canım bende dün elektronik sınavına girdim gerçekten stresli şimdi de direksiyon egıtımı ve sınavının stresi başladı

Direksiyon mu yoksa elektronik sınav mı oldun canım bende dün elektronik sınavına girdim gerçekten stresli şimdi de direksiyon egıtımı ve sınavının stresi başladı
terorileri haziranda yaptim, pratik sinavdi. simdi yilbasi sonrasi da motor kullanmam gerek sinav icin.

Yaaa gerçekten mi?
ama bekarken de ben 21 günde 8 gün olurdum, normal diye biliyorum bu düzen
kiz yanlis diyosun o zamn :)
adet döngün 29 ahahhha:)
o zaman ortalama 15. gün civari catliyor yumurtan . bugun daha 12...
Pik degil testlerin daha, ama sen buraya foto atmaya devam et bu 4 gün daha minimum yap testlrini.

bence yeme canım onlar düşüğe de sebep oldukları için bu adetten hemen sonra tüketilmesi gerekiyor bu dönemde değil.
ben hiç regl olamayan biriydim.
vitamin takviyelerim işe yaradı resmen 🙈
Kuzum vitamin takviyesi derken ne kullandın adetten hemen sonra çünkü doktor bana adetle gel dedi yumurta büyütecek ve çatlatacakmış kaliteli yumurta için çünkü yumurta her ay kaliteli olmuyormuş yanl her ay kaliteli yumurtlama olmazmış

Kuzum vitamin takviyesi derken ne kullandın adetten hemen sonra çünkü doktor bana adetle gel dedi yumurta büyütecek ve çatlatacakmış kaliteli yumurta için çünkü yumurta her ay kaliteli olmuyormuş yanl her ay kaliteli yumurtlama olmazmış
canım
insan kendi kendinin doktoru oluyor bir süre sonra
şimdi ben fark ettim ki benim değerlerim normal hani şu adetliyken kan testi yapıyorlar ya süt troid vs.
tek sorunum şekere bağlı yumurtalık direnci
hamur işi ve özellikle mayalı hamur çok zarar veriyor onu kestim. -tabi aralarda kaçamaklar yapıyorum.
sonra d vitamini çok önemli her sabah kahvaltıda ekmeğe damlattım beş damla
sonra miyositol hap aldım içinde magnezyum, çinko, selezyum falan var hem de şekeri düzenliyor.
akşamları da folio içtim folik asit için.
ve inanamadım
kendiliğimden regli gördüm ve sonrasında da reglden ovüye kadar ada çayı demledim her gün bir bardak.
ovüde kestim.
şu an 24 mm di sanırım harika çatlamak üzere olan yumurtam vardı. bakalım bekliyorum sonucu 😊😊😊

kiz yanlis diyosun o zamn :)
adet döngün 29 ahahhha:)
o zaman ortalama 15. gün civari catliyor yumurtan . bugun daha 12...
Pik degil testlerin daha, ama sen buraya foto atmaya devam et bu 4 gün daha minimum yap testlrini.
Evet sanırım yanlış anlattım 😂
Ama bir yanlışı daha düzelteyim bugün adet bitiminden sonraki 12. Gün adetle beraber 20. Gün o yüzden böyle stres oldum bide 2-3 gündür testlerim pik olacak gibi ama olamadı acaba bi sıkıntı mı var?
Doktora mı gitsem?
sabahki testimi tekrar atıyorum sence bugün yarın pik olur mu?
yada beklemeden doktora mı gideyim? 8532B5CC-8806-4BED-A26A-D4F58AA0925E.webp

terorileri haziranda yaptim, pratik sinavdi. simdi yilbasi sonrasi da motor kullanmam gerek sinav icin.
Anladım insallah geçeriz bunları da bakalım ben çok istiyorum ama ben hiç otomatik araba kullanmadım kullanmadan da girmek istemiyorum açıkcası heyecan yapacağım diye korkuyorum park yapmak özellikle geri park

canım
şimdi ben fark ettim ki benim değerlerim normal hani şu adetliyken kan testi yapıyorlar ya süt troid vs.
hamur işi ve özellikle mayalı hamur çok zarar veriyor onu kestim. -tabi aralarda kaçamaklar yapıyorum.
sonra miyositol hap aldım içinde magnezyum, çinko, selezyum falan var hem de şekeri düzenliyor.
ve inanamadım
kendiliğimden regli gördüm ve sonrasında da reglden ovüye kadar ada çayı demledim her gün bir bardak.
ovüde kestim.
şu an 24 mm di sanırım harika çatlamak üzere olan yumurtam vardı. bakalım bekliyorum sonucu 😊😊😊
canim folik asidi gündüz ögle civarlari alsan daha iyi olur,
aksamlari alinca ben sonra uyuyamiyorum gece :)

canım
ve inanamadım
ovüde kestim.

Canım çok doğru söylüyorsun artık pek çok şeyi anladık zaten sürekli araştırıyorum ben de miyositol eczaneden reçetesiz alınabılıyor mu diğerlerini kullanıyordum zaten D vitaminini 2 Aydır bıraktım ama onu da alsam tekrar iyi olur yaa sadece benim yapmamla da olmuyor ki eşim de bakması gerek ona bir defa geçen yıl bakıldı ondan sonra hiçbir şeye bakılmadı baştan asagı bakılmasın gerek hormonları D vitamini çünkü ben erkekte D vitamin eksikliğinden dolayı bile hamilelik olmadığını okudum D çok önemli her iki taraf için de çok karışık bir yol bu bebek çabalamaları az okudum bu hafta yaşadıklarınızı inanın bütün erkekler aynı benim eşimde yumurtlama günlerim diyince mızmızlanıyor Bir şeyler oluyor adama 😂😂😂 bir de biz öyle hep götüremiyoruz bak mesela şuan yumurtlama günlerindeyz ama ayrıyız başka şehirde çalışıyor

Anladım insallah geçeriz bunları da bakalım ben çok istiyorum ama ben hiç otomatik araba kullanmadım kullanmadan da girmek istemiyorum açıkcası heyecan yapacağım diye korkuyorum park yapmak özellikle geri park
anlamadim kiz ne otomatik arabasi?
vitesli arabayla oluyor sinav, calismalar hepsi.
Benzinli arabayi hic sevmedim, dizelin kullanimi daha kolay.
bizim araba da dizel ondan rahatim,
ehliyetimi 30 unda alabiliyorum belediyeden suan kullanmam yasak , ama 30 undan sora biliyorum esim hep bana kullandiracak:)
Türkiyede araba kullanmak kalabalik ve insanlarin kurallara uymayisindan acaip tehlikeli, ama Almanya da da kurallar cok kati ve detayli, türkiyeden 20 yillik söför gelip surda 1 saat arac kullansa sehir icinde, ya ölür ya öldürür bariz.
Ama kuraliyla kullaniyosan inan cogunluk soluna bakmadan arabayi diger yola geciriyosun fln. Ama tüm kurallari ögrenmek sindirmek icin en az 30 saat ders aliyosun. icim daraldi dersten yeminle.
Ama türkiyedeyken 10 saat bile araba kullanmadan ehliyeti almistim, ki ben aldigimda sistemi yeni zorlastirmislardi, sinav 15-29 dakikadan uzun sürüyordu, kavsak, yokus, geri sürüs, yokusta park, sollama, paralel park hepsi vardi.
Ama burda cidden o ehliyeti alana kadar ömrümden 1 sene gitmis olabilir. Otobanda bile araba kullandim, sehirde de, yaya öncelikli yolda da, 2-3 kere park ettim. karayolunda da kullandim, tam 45 dakika sürdü sinav. ben bayilmadan biti ya sükür :dua::dua::dua:

Evet sanırım yanlış anlattım 😂
Ama bir yanlışı daha düzelteyim bugün adet bitiminden sonraki 12. Gün adetle beraber 20. Gün o yüzden böyle stres oldum bide 2-3 gündür testlerim pik olacak gibi ama olamadı acaba bi sıkıntı mı var?
Doktora mı gitsem?
sabahki testimi tekrar atıyorum sence bugün yarın pik olur mu?
yada beklemeden doktora mı gideyim? Eki Görüntüle 2548110
canim
pik in gecmis o vakit.
ne zaman basladin testlere?
düzenliyse bu artik dönmez yani pik e olmus 20. gün, yarin pik olsa 35 de adet gelcek demek.

benibekleyin benibekleyin hııı bir de ben geçen adat dönemi duphaston kullandım kist gitsin diye sonra bir daha doktora gitmedim bugün adetin 16.gunu ve hala pik görmedim gerçi bugün daha bakmadım bakacağım dün yaptığımı atayım sana yine mi kist oldu acaba yumurtlama olmayacak korkuyorum geçen aydan bu yana bana bir şeyler oluyor ben daha öncesinde 3 ay c life kullandım ondan önce yumurtlamam şaşmıyordu 13 pik 14 çatlama oluyordu hep

Eklentiler

• 61F9D7C0-332C-42E8-8B9B-462B482F3720.webp
    61F9D7C0-332C-42E8-8B9B-462B482F3720.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 41
Back
X