- 16 Eylül 2013
- 1.435
- 349
- 198
- Konu Sahibi The Calender
-
- #6.161
Ewet stres yapmiyorum diyorum ama sonyc husran olunca yapiyorum sanki.canım sizin daha çok yenimiş inşallah en yakın zamanda kavuşursun yavruna stresle başa çıkabilirsek aslında herşey yoluna girecek sanırım
kocam yok burda 2 haftadır böle daralım daralım daraldım bi an gelio nefes alamıyorumhayırdır canını mı sıktılar ? bende de acayip sersemlik var ya vursam kafayı yatarım o derece
hayırdır eşin nereye gitti oturduğun şehirde ailen yanında mı onlara git bir uğra ya da arkadaşlarınla dışarı çık canım daraltma kendinikocam yok burda 2 haftadır böle daralım daralım daraldım bi an gelio nefes alamıyorum
aynen ondan zaten olmayınca iyice panikliyor insan malesefEwet stres yapmiyorum diyorum ama sonyc husran olunca yapiyorum sanki.
Eşim 1 haftalığına yurt dışına gitti canım iş için ama ordayken 1 hafta daha uzattılar annemde kalıyorum ama öyle çok arkadaş çevrem yok ev iş-iş ev çok bunaldımhayırdır eşin nereye gitti oturduğun şehirde ailen yanında mı onlara git bir uğra ya da arkadaşlarınla dışarı çık canım daraltma kendini
zor kuzum anlayabiliyorum seni ama bu durumlarda elden yapacak birşey gelmiyor malesef
ASLINDA ÇOK SERT OLMAMASI LAZIM AĞIZA ATILINCA DAĞILAN CİNSTE Bİ KURBİK AMA UNUMU FAZLA GELDİ ACABA :)yaptım tatlım cok beğendiler tadını ama biraz sert oldu öle mi oluo ben mibeceremedim acba
slm canım iyidir ne olsun tedaviyi bırakmıştım ama tekrar başlıcam canım kısmet olursa öteki ay doktoru değiştirdim klomen kullanmıyacağım artık...testler istedi onları verdim geldim...hsg çekilicem birde bu ay...eşimin değerleri düzeldi şükür sıra beklemede sanırım...sen nasılsın nasıl gidiyor tedavi falan oluyor musun:?selam canım
uzun zaman oldu göremiyordum seni. Yakalayınca selam vereyim dedim.
Neler yapıyorsun ? Tedaviye devam ediyor musun ?
OLSUN CANIM ELLERİNE SAĞLIK YENMİŞ GİTMİŞ SONUÇTA :)belkide olabilr canım zaten hamur işlerini beceremem hiç :) ama unuda nişastasıda fazla olmş olabilir bardağm büyüktü galiba
ayneenn öyleee :)OLSUN CANIM ELLERİNE SAĞLIK YENMİŞ GİTMİŞ SONUÇTA :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?