- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- 128
- Konu Sahibi The Calender
-
- #6.201
anestezilimi olcak canımgünaydın kızlar perşembe bende hsg çekiliyorum
ezelim sen naptın cnm ?anestezilimi olcak canım
iyi olmaya çalışıyoruz cnm ya .....biyopsi sonucunu bekleyecek ona göre tedavi başlayacak gencecik bir insan ALLAH şifa versin........bendeede belim kötü adetteki ağrı var göğüslerim rahatsız edecek kadarda şiş ve ağrıyor herhalde 18 i günüm ama bu kadar erken bel ağrısı olmazdı galiba erken adet olacağım bilmiyorum ........senin bulantlar geçmeyecekmi kuzum?napım canım bulantılara dewam aynen :) sen nasılsın naptınız
evet canım anestezili yaptırıyorum...seninde anestezili idi demi ayılman toparlanman kaç dakika ya da saaati buldu?anestezilimi olcak canım
amannn dikkat et canım yaaa aslında şu tansiyona yapılabilecek birşey var ise onu halletsenHayırlısı olsun canım..
Bende dün ameliyatı konuşmaya gittim gene bayıldım dr koltuğunda tansiyonum düşüo çok heycandan
leyla inşallah iyi haberler alırsınız çok geçmiş olsunkızlar merhaba hastanedeydim........eltimi götürdük biyopsiye....
sağol cnm haber pek iyi değil kuzum karaciğere bile sıçramış bu sene evleniyorlardı çok üzgünüz ALLAH tan ümit kesilmez tedavi görecek İNŞALLAH düzelir herşey......leyla inşallah iyi haberler alırsınız çok geçmiş olsun
bayılmam hsg yi çekmeleri we ayılmam 20-25 dakika falan sürdü canım hiçbişe hissetmiosun zatenevet canım anestezili yaptırıyorum...seninde anestezili idi demi ayılman toparlanman kaç dakika ya da saaati buldu?
Rabbim şifa wersin kuzum inşallah kolay deil zor tabiiiyi olmaya çalışıyoruz cnm ya .....biyopsi sonucunu bekleyecek ona göre tedavi başlayacak gencecik bir insan ALLAH şifa versin........bendeede belim kötü adetteki ağrı var göğüslerim rahatsız edecek kadarda şiş ve ağrıyor herhalde 18 i günüm ama bu kadar erken bel ağrısı olmazdı galiba erken adet olacağım bilmiyorum ........senin bulantlar geçmeyecekmi kuzum?
bende çekileyim bakayım doktor gerek yok ama dedi için rahat etsin çekelim dedi çekilsin zaten yola çıkıcam izmire gidicem allah nasip edersebayılmam hsg yi çekmeleri we ayılmam 20-25 dakika falan sürdü canım hiçbişe hissetmiosun zaten
inşallah kuzum düzelir telli duvaklı bir gelin olur allah tan ümit kesilmez rabbim büyük bir ışık yakar inşallahsağol cnm haber pek iyi değil kuzum karaciğere bile sıçramış bu sene evleniyorlardı çok üzgünüz ALLAH tan ümit kesilmez tedavi görecek İNŞALLAH düzelir herşey......
canım ya buna bir çözüm bulsunlar yaaa böylelikle yemek zorluğu da çekersin şimdi ?Rabbim şifa wersin kuzum inşallah kolay deil zor tabiibulantılarm gecsın dıe beklıyorum kuzum bende hayatm altüst olmş durumda dolapta duran şeyleri görmüyorum mesela ama war olduklarını bilmek midemi bulandırıyor war mı böyle bişe ya
İNŞALLAH cnm ya .........sen hsg perşembe çektireceksin bende mersine gidiyorum aynı gün sonucu merak ederim yazarım fırsatt bulursam cnm.......güzel sonuç alırsın İNŞALLAH....inşallah kuzum düzelir telli duvaklı bir gelin olur allah tan ümit kesilmez rabbim büyük bir ışık yakar inşallah
yemek yemiyorum ki zaten süt peynir domates salatalık we meywe sadece bunlarla beslenıyorum desem yalan olmaz we bunlarıda cok yıyemıyorum doktora söledim bi süre böyle olcak alışırsın dio ama alışana kadar nolcak bilmiyorum ewde yemek falanda yapamıorumcanım ya buna bir çözüm bulsunlar yaaa böylelikle yemek zorluğu da çekersin şimdi ?
bende yola çıkıcam hemen cumaya da rapor isticem eğer verirse vermezse de normal izinle izmire gidicem...haberi fırsat bulursam eğer yazarım yazamazsam da pazartesi yazarım canım..sen kaç gün kalıcaktın mersindeİNŞALLAH cnm ya .........sen hsg perşembe çektireceksin bende mersine gidiyorum aynı gün sonucu merak ederim yazarım fırsatt bulursam cnm.......güzel sonuç alırsın İNŞALLAH....
Geçecek az kaldı gülüm yaa bünye alışıncaya kadar demek bu tepkiyi veriyor....yemek yemiyorum ki zaten süt peynir domates salatalık we meywe sadece bunlarla beslenıyorum desem yalan olmaz we bunlarıda cok yıyemıyorum doktora söledim bi süre böyle olcak alışırsın dio ama alışana kadar nolcak bilmiyorum ewde yemek falanda yapamıorum
cnm 23 ünde döneceğim 10 gün kalacağım yani......bende yola çıkıcam hemen cumaya da rapor isticem eğer verirse vermezse de normal izinle izmire gidicem...haberi fırsat bulursam eğer yazarım yazamazsam da pazartesi yazarım canım..sen kaç gün kalıcaktın mersinde
hımmm dinlen dinlen gel canım :)cnm 23 ünde döneceğim 10 gün kalacağım yani......
sen uzun kalacakmısın peki......valla dinleneceğim oh missshımmm dinlen dinlen gel canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?