Melek anneleriyle genel sohbet´e....

sağol canım inşallah geçmiş olur çok sevinçli ve umutluydum ama elden ne gelir ikinciyede kaybettim.Rabbim bir daha yaşatmasın hiç kimseye...

canım düşmemeye çalıyorum hep güzel şeyler düşünmek istiyorum ama elimde değil içimde sürekli bi korku ile yaşayacağım bebeğimi kucağıma alana kadar...

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara! :emir_bebek::emir_bebek:

2010 yılı hem çok sevindiğim, hemde büyük acı yaşadığım 1 yıl olarak hafızamda kalacak.

2011 yılı umarım, sağlıklı sıhatli, annesine babasına hayırlı bir evlat getirir.

Cumanız mübarek, yeni yılınız bereketli olsun. :49::49::49:

Kader arkadaşlarım allah hepinizin gönlüne göre versin, başımıza böyle işler gelince birbirimizi tanıdık ve acının ne demek olduğunu öğrendik. Allah hepimize bebekler nasip etsin hayırlısı ile.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım düşmemeye çalıyorum hep güzel şeyler düşünmek istiyorum ama elimde değil içimde sürekli bi korku ile yaşayacağım bebeğimi kucağıma alana kadar...

mrb canım geçmiş olsun bende 2 kere bebğimi düşürdüm ilki kürtajdı ikinci kendi düştü sen kaç haftalık düşük yaptın bilmiyorum ama işallah en kısa zamnda hamile kalıp bebişini kucağına alırsın biliorum ve anlıyorum ki seni ya olmazssa ya gene düşerse diye beynin içini kemiriyor ben çok uğraştım çünkü bu onularla ve ben biraz zor hamile kaldım 2 düşükten sonra yumurta takibiyle 3. ayda hamile kaldım ve tammen benim psikolojimle ilgiliydi çok yogun ve mutsuzdum ama rabbim artık olmaz dediğim anda hamile kaldiğimi öğrendim çok şükür şuan 33 haftalık hamileyim işallah zamanında alırım kucağıma bebişimi snde öyle ama bu 9 ay bana sorsalar 9 yıl gibi ha düştümü bişeymi oldu hareket ettimi etmedimi çok huzursuz bi hamileik geçirdim aslında ilk 3 ayı saymazsak pek sıkıntılı geçmedi ama demek istediğim kafanı rahat tut hamile kalabilmekte bi şans bence yılalrdır uğraşıp kalamyan çok insan var işallah en kısa zamnda hamile kalıp bebişini kucağına alırsın isteyen herkes işallah

gecmiş olsun canfezam üzüldüm ama elimizden birsey gelmiyor sabır dilemekten baska bende 4 bebişimden sonra
hamile kalmaya bile korkuyorum rabbim bizlere bir daha evlat acısı yasatmaz ins meleklerimiz hayırlı ve saglıklı yine kardeslerini gönderir bizlere inş allah a emanet olun melek anneleri hoşcakalin :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Back
X