• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek anneleriyle genel sohbet´e....

kızlar ya ben sayfalar arasında falan geçiş yaparken çook bekliyorum acaba sayfada mı bir sorun var yoksa benim pc demi sizinsde öyle oluyomu acaba????????

gelinciğim konuşmuşsunuz burdaymışsın ama karşılaşamadık seninle bak üzüldüm şimdi.

bende nasıl bebeğimi bırakıp gidicem diyorum..aslında evime en yakın okula tayinim çıktı ama olsun 1dk bile ayrı kalmak zor gelecek...:((
ama 2 sene idarecilik yaptım,arkasından bu senede başından beri raporla geçti mecburen haztanelerde ve evde yatakta geçirdim hamileliği...seneye heyet raporu alamam..ücretsiz izin alsam hem maddi yönden çok zorlanıcaz hemde 4 sene sınıftan uzak kalmış olucam ..offf

anlıyorum..sınıf öğrt.diğer bıranşlar gibi değil..sorumluluğu daha çok..tabi sen bilirsin yinede..ben fikir vereyim..eylül sonu gibi ücretsiz izin..ocakta rapor hakkın oluyor yine..ocaktada raporla mayıs sonunu bulduran oluyor..2-3 ay maaş alamazsın tabi..izmirde yaşamak daha zordur ama belki bi çözüm bulunur..süt izni var,eğer izne çıkamazsan..4-5lere bıranşlar giriyo,.aklıma bunlar geldi..ne bileyim çok sıkıntı yaşadık..Allah sizi ayırmasın..sağlıklı huzurlu doğum olsun..çok mutlu olun inşallah..

amin canım..gelincik inşallah ya.....beraber alalım yavrularımızı kucağımıza...ben ilk gece beraberdim oğlumla..ellerini tuttum,emzirdim..çok farklı garip bi duygu...tadı damağımda kaldı anneliğinsenağlama

Ayyy inşallah canım düşününce bile heyecan basıyo.İnşallah rabbim taddıracak doyasıya

canım..bende 10 aralık sezeryanlıyız..ay damgalı gibiyiz sanki dimi..korkuyorum ya..bişey olmaz inşallah..sezeryan yerimin kenar çizgisi kırmızı..

Bişey olmaz inşallah elimizden geldince hatta daha fazlasını göstererek daha dikkatli olcaz inşallah.benimde kızardı artık acı falan kalmadı hamdolsun düzeldi sanki

kızlar ya ben sayfalar arasında falan geçiş yaparken çook bekliyorum acaba sayfada mı bir sorun var yoksa benim pc demi sizinsde öyle oluyomu acaba????????

gelinciğim konuşmuşsunuz burdaymışsın ama karşılaşamadık seninle bak üzüldüm şimdi.

Bu bekleme benide sinir ediyo :dilcikar: evet karşılaşamadık canım benim daha yolumuz uzuuuuunnn konuşuruş bol bol inşallah umarım iyisindir herşey yolundadır canım opuyorumnanaktan

kimsecikler kalmamış akşam yemeği derdine düşüldü dimii ben hallettim girdim nete ama gitmişinizz:hulya:

oooooo bakıyorumda başbaşa sohbet etmişsiniz. evet ya burda daha günlük yaşamımıza dair sohbert edersek blki biraz kafa dağıtırız.ama kafamızdaki o düşünceyi atmamız çok zor. bebeğimize özlem. yine hamiel olacakmıyız. sağlıkla dünyayaa getirebilecekmiyiz........ gibi bi sürü cevap bekelyen soru . neyse.
sorunuza cevap vereyim kendi adıma eğer tekrar hamiel kalırsam bi yüksek riskli gebelik uzmanı prof. var ona gidicem ve aynız zamanda kendi doktoruam da gidebilrim diyorum beni tanıdığı için.

kızlar benden d ebi soru size. akç yaşınızdasınzı. kaç yıllık evlisiniz.

ben 24 yaşındayım 5 yıllk evliyimm:asigim:

28 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim bebeğimi kaybetmeseydim 4. yılıma üç kişi olarak girecektik ama kısmet değilmiş

bende yazayım 5 yıllık evliyim 28 yaşındayım...

gelinciğim napayım işte hala hayat devam ediyor yaşıyoruz sen ne yapıyosun canım ben bu aralar iş arıyorum hemen de bulmam lazım dua edin kızlar da gireyim kafamı dağıtayım maddende ihtiyacım var.

günaydın canlarım cicim evet tatlım hayat son hız devam ediyo bazen sabrı zorlasada bu sabah bebek ağlama sesiyle uyandım bizim katta bebek yok kaç defa doğruldum ve dedim oğlummu ağlıyo diye kalkacaktım sonra evet yavrum burda değildi ki sesini duyduğuma mı sevineyim yanına ulaşamadığıma mı bilemedim.Canım inşallah en kısa zamanda hayırlı bir iş bulursun canım benim hemen de arayınca bulunmuyo ki inşallah en kısa zamanda bulursun canım

inşallah canım ya hemen bulunmuyo işte ama arayınca yavaş yavaş bulurum biraz da şans girerse araya çok iyi olcak.çok zor canım ama alışıcaz bende gündüzleri uyyorum ama keşke bebeğim olsaydıda uyumasaydım uykusuz kalsaydım diyorum bazende uyuyamıyorum çocuk yüzünden falan diye söyleyenlere sinir oluyorum o uykusuzluğun bile ne kadar değerli olduğunu ellerindeki kıymetli değerli mücevherlerin kıymetini bilemedikleri için ama ne gelir elden biz hep üzülüyoruz Allah'ım ne olur bizim de yüzümüzü güldür Yarabbim.bizede uykusuz günler nasip eyle:Saruboceq:

günaydın canlarım cicim evet tatlım hayat son hız devam ediyo bazen sabrı zorlasada bu sabah bebek ağlama sesiyle uyandım bizim katta bebek yok kaç defa doğruldum ve dedim oğlummu ağlıyo diye kalkacaktım sonra evet yavrum burda değildi ki sesini duyduğuma mı sevineyim yanına ulaşamadığıma mı bilemedim.Canım inşallah en kısa zamanda hayırlı bir iş bulursun canım benim hemen de arayınca bulunmuyo ki inşallah en kısa zamanda bulursun canım

aynı şeylerimi yaşıyoruz ne??dün gece benim oğlumdan 5 gün sonra doğan alt komşumun oğlu da ağladı..aaahh diyorum..siz anlıyorsunuz...bazen canım öyle acıyor kii

ya kızlar yapmayın yoksa burda bir başlarsam kimse susturamaz beni ha çok kötüyüm bu aralar ben gene.

Back
X