çok duygulandım..en kolayı ağlaması..çok güzel..baş ağrısı mı bu geçecek..hem geçmesini isteyen kim..bebeğimiz oldu bizim..bebeğimiz öldü bizim...........................................
off..doktora gittim..devlet has.şöyle bir görüneyim dikişlerime baksın..anlattım bööyleyken böyle oldu..şimdi bebek istiyorum kontrol için geldim dedim..aa daha 6 ay olmuş çok erken,aslında 2 yıl beklemek lazım 2 doğum arası ama en az 1 yıl..doktor hanım bende bu kadar çabuk istemezdim ama böyle bir durum olunca hem çok korkuyorum hemde çok istiyorum dedim..Allah Allah evlilik eşittir çocuk değildir.hemen çocuğum olsun demek yanlıştır..ben 6 yıllık evliyim dr hanım muayene etmeyecek misiniz .daha önceki dr 6 ay dediği için geldim..dikişlerin iyi..muhtemelen bişey olmaz ama ben yinede 1 sene bekler derim..
başım çok ağrıyo........insanların rahatlıkları,anlamamalarıbeni çok yoruyor artık......üzgünüm bugün çok üzgünüm...ilk yavrumu kalp hastası old.için kaybettim..yine olur mu diye çok korkuyorum...kendimi suçlu hissettim..kötüyüm,,:a015::a015::a015: