merhaba melek anneleri
uzun zamandır girmedim kendimle uğraşıyorum bu aralar biraz zaten kimsede yok zayıflamaya çalışıyorum spor yapıyorum netten callanetics egzersizleri buldum bu sitede okuyarak öğrendim tabi indirdim onu yapıyorum 8 gündür baya işe yarıyo galiba benim amacımda kilo vermesem bile bedenimi zayıflatıp düzene sokmaktı onuda inşallah başarıcam
ama spordan sonra pek halim kalmıyo yorgun hissediyorum kendimi o yüzden de giremedim biraz neler var neler yok bakalım
bu arada belki önümüzdeki hafta iki yerden iş için haber bekliyorum inşallah biri olur olursada çok iyi olcak zaten.
meleğim canım benim çok özledim seni bir türlü konuşamadık gene hemen umutsuzlanmaya başlamışsın sen ama olmazki oklava gelicek bak

klava: bu hayatın en güzel şeyidir bebek bilmiyomusun biz umudumuzu hiç bir zaman kaybetmeyelimki hayatla başa çıkmaya başaralım demi ama Allah'ında izniyle bizde mutlu olcaz inşallah
gelinciğim caım sen ne yaptın şimdi hasta oldunmu olmadınmı canım kandada baktırdınmı ne yaptım merak ettim tatlım senide.
28mavicim canım hoşgeldin ama tatilini iyi geçir bari hepimizin karşısına çok biyik sorunlar çıkıyo ama atlatıcaz inşallah biz bunları aşıcaz canım sadece Allah'a inanalım ve kendimizede güvenelim bırakmayalım kendimizi yetr canım takma hiç bir şeyi tatilin tadını çıkar...
aabeyazmelekcim sen ne yaptın yarınmı senin son gün bakalım hadi hayırlısı neyse onu versin Rabbim inşallah yeni evine taşınırken hediyende seninşe olur yeni bir hayatada başlamış olursun böylelikle
nasıl gidio bu arada taşınma işleri canım?
ben belki gene giremeyebilirim hepiniz çok dikkat edin kendinize kızlar...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan