bende gelecem buraya bekle canımmm :)
hadi inşallahhh sırayla geliriz sen azıcık daha bekle lavinyacığım ablalarına yol ver bakalım sen
hadi inşallahhh sırayla geliriz sen azıcık daha bekle lavinyacığım ablalarına yol ver bakalım sen
ben gelip gelmemekte kararsızım ama size duacıyım
duam o ki, rabbım bu topıkte yavrularını bekleyen anneleri eli bos bırakmadan, hayırla kavustursun ins... ve ins diger butuuuuun melek annelerimizi tez vakitlerde yolunu buraya dusurur.
melekyavrum, tobeguk, melıs, aysenaz,derınsuberfu ismini yazmadıgım ama duamda olan butun melek annelrini insss. butun kalbimle duamdır.
herksee merhabalar
topık acıp ugramıyo gibi oldum ama. yaklasık bir aydır. turkıyede ailemin yanındaydım. ve malesef nete gırmek kolay olmadı.
benım gibi melek annesi olan hamıle arkadaslarımm burası birbirmize bir nevi 'güzin abla' lık yapıcaz galiba ins.
korkular, tedırgınlıkler kolay degilll
benimde yeni gebelikle birlikte bir soru sorularım oldu kafamda ama.ole ya da bole cozuyosunuz iste.
duam o ki, rabbım bu topıkte yavrularını bekleyen anneleri eli bos bırakmadan, hayırla kavustursun ins... ve ins diger butuuuuun melek annelerimizi tez vakitlerde yolunu buraya dusurur.
melekyavrum, tobeguk, melıs, aysenaz,derınsuberfu ismini yazmadıgım ama duamda olan butun melek annelrini insss. butun kalbimle duamdır.
herkese merhabalar
bilen bilir MELEK ANNESİ olmak ne demek. bende 6 ay once bu zor ama bir okadar lutuflu sıfata eristim. gunler nasıl gecer evlat hasretiyle diye topıkte kader arkadaslarımızla cokk konusmusuzdur. korunma suremız gecsın bir an evvel yeniden anne adayı olabilelim diye cok teselli vermısızdır birbirimize...
bu topık hamıle oldugunu ogrendiginde göz yaslarını heyecandan degil,önce meleği icin akıtan,sonra ne yaparım da dokuz ay gecer diye dort donen, aldıgı her nefesi tedirgin veren hamile annelerin topıgidir. ama umutlarını kesmeyen, vereninde alanında Rabbi oldugunu israk etmis. evladına ' benim' diye bilme cüretkarlıgını gostermeden sadece emanet diyen hamile annelerin topigidir.
Rabbim bu topikte 9 aylarını gecirecek bütün anne adaylarının hayallerini,dualarını kabul edip en kolaylastırılmıs haliyle bizleri bu dünyada da anne ve baba eylesin ins...
bir melek annesi sadece anlar ve yazar bunları
ilk ögrendiğim aksam saatlerce ağladım
bir güldüm bir ağladım
meleğimi cok özlüyorum
insallah bebeğimi korur cennet meleğim
canımm anlamak degıl sadece kelımesi kelımesine aynı seyleri yasıyoruzz.
cok sewındımm seninle burada karsılasıp
ıns bu sefer bebeklerımızı aynı zamanlarda kucaklıycamıza ıns...
ınsan cok endıseler tasısada karar verdim
ole ya da bole her canlının omrunun bir sonu var. ve bu bebegımın ister karnımda ister bu dunyada evladım olarak omru ne zaman
sonlanacaksa ben o zaman kadar sadece an ı yasamak. hamılelıksede, annelıkse de ins anı yasayıp tadını cıkarmak
cunku en iyi bizim israk etmemiz gerek ki bizim elimizden gelen hicbirsey yok. rabbım ol derse oluyor degılse sapasaglam bebekler bile melek olabılıyor.
ole ya da bole belkı 3 te belkı 4 te belkı 6 da ama ıns bu dunyada anne eyleyecek rabbım bizleri, cennetteki meleklerimiz hurmetine
ay psikolog gibisin
resmen mayıstım
ne güzel yazmıssın
dediklerini yapıcam
ümitsiz olmak yok
anın tadını cıkarmak lazım
bu arada kalp atısı duydunmu
kacıncı haftadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?