melek bebeklere kardess geliyorrr...ins

topik hayırlı olsun kızlar
zelal melekyavrum çok sevindim Rabbim inşallah bu kez kavuşturur bebeklerinize
uzun zamandır gelmedim çok sevindim
zelal bursadamısın canım

topik hayırlı olsun kızlar
zelal melekyavrum çok sevindim Rabbim inşallah bu kez kavuşturur bebeklerinize
uzun zamandır gelmedim çok sevindim
zelal bursadamısın canım

inaycım allah razıolsun canım iyi dileklerin icin. ins en kısa zamanda sen ve tobeguktanda aynı gusel haberlei alıp burada yazısıcaz.
canım bizim bursa donus isi icin mart yuksek ıhtımaldi ama eylulde baskındı. ve sımdılık eylul artık ins. bu gelısımızde bursada bırkac gun mısafır olduk. esimde bende acayıp donus psıkolojısndeydık. bakalım ins eylulde bursadayızz.

ben hemen hastane arastırması yaptım ayakustu...one cıkanlar jımer, doruk ve acıbadem hastanelerii...biz cok buyuk ıhtımal ataevler cıvarında ev tutucaz. ıkısıde oraya yakın doruk harıc. bılmıyorum tabi daha 5 ay var die sadece olesine sordum arkadaslara ama bıraz zaman gecsın daha profesyonel arastırım herhalde ...
senin tavsiyelerin nerelerii olur?

canım Allah korusun hiç ihtiyaç olmasın inşallah ama doruğun yenidoğan yoğunbakımı jimerden daha iyi diyorlar. jimerde cenk beye çok gitmek isterim ama fiyatları beni aşıyor. doruk olur sanırım benim tercihim bilmiyorum tabi.. ordada muayene için çok bekliyorsun o var.. ama bunları düşünme neresi olursa olsun sağlıkla gelecek bebeğin inşallah. 24kasım baharda yaptı doğumunu..memnun oda..oranın fiyatları da daha uygun hem. bursaya geldiğinde bebişini sevmeye geliriz inşallah :)

Son düzenleme:

ay ıns canım ya. benım gıbı melek annesi olup yeniden bebekli arkadaslarım sadece sanal degıl fizikende olsun cok isterim.
dedım ye zaten acayıp donus havasındayız. 5 ay kaldı dıe avutuyoruz kendımızı. hayırlısı tabi ama ıns bursa gusel olsun bizim icin...
geldigimde ins gorusuruz zatenn... bakalım dedıgım gibi bıraz daha yaklassın daha kesin arastırıcam.
zaten gerci daha cok kucuk oldugu icin kalp atıslarını duymadık bebeısın. bakalım nolcak?
yasadıklarımızdan sonra bırkac ay sonrasına bıle plan yapmak iyi gelmio ama. rabbim hayırla butun melek annelerinin kucaklarını doldursun artık insss

ya ben bulantı ve mıde eksmesınden ne yıyecemı sasırdım. doymam lazım ama neyle?
bulantıda lımonn en ii dostum ama, aksamlarıda mıde eksımesınden bısey yoyemıorummm ben..
tavsıyenız olur mu ki*

cubuk kraker ve beyaz leblebi yesene canım
kesmezse ilaç öneririm tabi doktoruna sorarsın sen de

harikasınız sizzzzz masallah
hamilelik soruları baslamıs

ya bulanttısı oluyormus hanımında çare bulamıyormus
kimbilir yarın öbür gün ay bu cocuğumun gazından emmesinden uyuyamıyorum da der Allah bilir

şaka şaka bir melek annesi bunları asla demez
asla evlatları için dert yanmaz sadece şükür eder

bu arada seni de tez zamanda buraya alırız insallahhhhhhhhh

canlarım hep duamdasınız inş saglıklı tombik bi evladınız olacak
Rabbim nazarlardan esirgesin sizi inş

melekyvrumcum sende aralık annesı adayısın dımı? ne kadarlık sımdı?
bende doktordan randevu alıcam bugun .daha kalb atısını duymaamıstık cunkuç bakalım nolcak?

melekyvrumcum sende aralık annesı adayısın dımı? ne kadarlık sımdı?
bende doktordan randevu alıcam bugun .daha kalb atısını duymaamıstık cunkuç bakalım nolcak?

ocak 2 canım benim
ama o kadar beklenmez belki aralığı bile beklemezler
normalli aralık tabi
ben o topiklere yazmak istemiyorum canım burası uygundur
sabah gene doktora gittim 5+3gözüküo dedi
çok şükür sıkıntımız yok henüz
Rabbim devamını da eyler inşallah

canım benım 8 mart son adet...ben son 5 artı 5 de gıttım. keseyi gormustu doktor. kalp ıcın beklycez dedi. iste simdi bidaha yeni gidicem
simdi 7 artı 5 bakalım ıns rabbım hayırlı uzun omur nasıp ederde kalbı baslar atmaya...

benımde 13 aralık gozukuyo muhtemel dogum tarıhı. benımde dogumgunum 12 sı biliyomıusun?
ama dedıgın gıbı ins o vakıtlere erısırsek. muhtemelen aralık basında alınır bizimkide herhalde...
ya sorma dedım ya aralık annelerine bakayım dedim... yani tabi rabbım kımsenın basına vermesin ama tahammul edemedı bazı arakadaslar.
rabbım ıns hepımızın gonlundekını versınde saglıkla sıhhatle anne eylesin bizleri

ilk kızımda 5 marttı son adetim 14 aralıkta doğmuştu :)

alamnyadakı doktorum, yasadıklarımdan habersiz. simdi yeni ogrenecek. bakalım ne dıyecek cok merak edıyorum.
sasırcak kadın...

bakalım kalbinide duyarsak ıns. belkı bıraz daha hamile pskolojısne gırerım.
bende hıc ole bı durum yokta. galıba kendımı alıstırmak istemedıgımden ama dedım ya gecen
her canlının bır omur suresı var. belkı karnımda, belkı taa kocamanken yada ben bu dunyada yokken ama evlatta olsa bır omru var.
bende o gune kadar sadece beklemeye karar verdım. bırazda ondan notrmuyum neyim?

ruyalarımda bebek goruyorum...buyuk bır kız cocugu gordum. ama kızımmıymıs hatırlamıorum. erkek olucak dedi bana tabıkı bole bır luksumuz asla yok. sadece
elli ayaklı, saglıklı sıhhatli bir bebek evlat duamdır

sen benden 3 hafta büyüksün canım
ben 28mart son adetim
aynı senin gibi hamile gibi değilim sanki
vitaminde vermedi doktor
iştahım normal ne fazla ne az
hersey kokmaya basladı

bak inayımın kızı gibi sağlıklı bir evlatta sana bana aynı günlerde nasip olsun insallahhhhhh

seninde düşüğün vardı dimi
benim de var bakalım ilk aylarda önemli bizim için
ben işe de gidiyorum bu sefer
arkadaslarımla oturuyorum yemek de yiyorum
bu topik tüm melek annelerine uğurlu gelsin insallah

aminnnnnnnnnnnnn

doktorumm yaslı bir kadındıç bırakmısss sok oldumm. galıba alman doktora gıtmek zorundayım neyse . doktor bahane zatenn.

benım sankı istahım arttı gıbı ama mıdemden yıyemıorum allahtan. ama sureklı limon ve tuzlu istio canımm kokular fecii zaten.
sabah esım parfum sıktı. oooo... kokular cok baskın ve agırlastı hakkaten.

ya bundan oncekı hamılelık basladıgında hep sey derdım. 3 ay gecsın, dusuk tehlıkesi gecsın dıodumm. sımdı hıc bir ay , hıcbır yer guvenlı degıll:18: saka bır yana. dogum anında bunu yasamıs anneler olarak. evladmızı kucaklasak bıle emanet olup, kaybedebılme
ihtımalını yuregının bir kosesınde tutmak lazım galıba.
gerci sımdıden o kadar uzun boylu dusunmeyede gerek yokkk...

ayy inss be...ne desem, hangı duayı etsem kabul eddersın rabbım die dortdonuyorum bazen ama bir yandan da sogukkanlıymısım numarası yapıorum

bu dünya hep risk be canım... Hepimiz meleklerimizin yanına gidicez nasılsa o dünya sonsuz dünya orda ayrılık yok...dediğin gibi Rabbimin emaneti Allahım hayırlısını versin..Asla kötü düşünme herşey güzel olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…