topik hayırlı olsun kızlar
zelal melekyavrum çok sevindim Rabbim inşallah bu kez kavuşturur bebeklerinize
uzun zamandır gelmedim çok sevindim
zelal bursadamısın canım
inaycım allah razıolsun canım iyi dileklerin icin. ins en kısa zamanda sen ve tobeguktanda aynı gusel haberlei alıp burada yazısıcaz.
canım bizim bursa donus isi icin mart yuksek ıhtımaldi ama eylulde baskındı. ve sımdılık eylul artık ins. bu gelısımızde bursada bırkac gun mısafır olduk. esimde bende acayıp donus psıkolojısndeydık. bakalım ins eylulde bursadayızz.
ben hemen hastane arastırması yaptım ayakustu...one cıkanlar jımer, doruk ve acıbadem hastanelerii...biz cok buyuk ıhtımal ataevler cıvarında ev tutucaz. ıkısıde oraya yakın doruk harıc. bılmıyorum tabi daha 5 ay var die sadece olesine sordum arkadaslara ama bıraz zaman gecsın daha profesyonel arastırım herhalde ...
senin tavsiyelerin nerelerii olur?
canım Allah korusun hiç ihtiyaç olmasın inşallah ama doruğun yenidoğan yoğunbakımı jimerden daha iyi diyorlar. jimerde cenk beye çok gitmek isterim ama fiyatları beni aşıyor. doruk olur sanırım benim tercihim bilmiyorum tabi.. ordada muayene için çok bekliyorsun o var.. ama bunları düşünme neresi olursa olsun sağlıkla gelecek bebeğin inşallah. 24kasım baharda yaptı doğumunu..memnun oda..oranın fiyatları da daha uygun hem. bursaya geldiğinde bebişini sevmeye geliriz inşallah :)
harikasınız sizzzzz masallah
hamilelik soruları baslamıs
ya bulanttısı oluyormus hanımında çare bulamıyormus
kimbilir yarın öbür gün ay bu cocuğumun gazından emmesinden uyuyamıyorum da der Allah bilir
şaka şaka bir melek annesi bunları asla demez
asla evlatları için dert yanmaz sadece şükür eder
bu arada seni de tez zamanda buraya alırız insallahhhhhhhhh
melekyvrumcum sende aralık annesı adayısın dımı? ne kadarlık sımdı?
bende doktordan randevu alıcam bugun .daha kalb atısını duymaamıstık cunkuç bakalım nolcak?
canım benım 8 mart son adet...ben son 5 artı 5 de gıttım. keseyi gormustu doktor. kalp ıcın beklycez dedi. iste simdi bidaha yeni gidicem
simdi 7 artı 5 bakalım ıns rabbım hayırlı uzun omur nasıp ederde kalbı baslar atmaya...
benımde 13 aralık gozukuyo muhtemel dogum tarıhı. benımde dogumgunum 12 sı biliyomıusun?
ama dedıgın gıbı ins o vakıtlere erısırsek. muhtemelen aralık basında alınır bizimkide herhalde...
ya sorma dedım ya aralık annelerine bakayım dedim... yani tabi rabbım kımsenın basına vermesin ama tahammul edemedı bazı arakadaslar.
rabbım ıns hepımızın gonlundekını versınde saglıkla sıhhatle anne eylesin bizleri
canım benım 8 mart son adet...ben son 5 artı 5 de gıttım. keseyi gormustu doktor. kalp ıcın beklycez dedi. iste simdi bidaha yeni gidicem
simdi 7 artı 5 bakalım ıns rabbım hayırlı uzun omur nasıp ederde kalbı baslar atmaya...
benımde 13 aralık gozukuyo muhtemel dogum tarıhı. benımde dogumgunum 12 sı biliyomıusun?
ama dedıgın gıbı ins o vakıtlere erısırsek. muhtemelen aralık basında alınır bizimkide herhalde...
ya sorma dedım ya aralık annelerine bakayım dedim... yani tabi rabbım kımsenın basına vermesin ama tahammul edemedı bazı arakadaslar.
rabbım ıns hepımızın gonlundekını versınde saglıkla sıhhatle anne eylesin bizleri
sen benden 3 hafta büyüksün canım
ben 28mart son adetim
aynı senin gibi hamile gibi değilim sanki
vitaminde vermedi doktor
iştahım normal ne fazla ne az
hersey kokmaya basladı
bak inayımın kızı gibi sağlıklı bir evlatta sana bana aynı günlerde nasip olsun insallahhhhhh
seninde düşüğün vardı dimi
benim de var bakalım ilk aylarda önemli bizim için
ben işe de gidiyorum bu sefer
arkadaslarımla oturuyorum yemek de yiyorum
bu topik tüm melek annelerine uğurlu gelsin insallah
aminnnnnnnnnnnnn
ayy inss be...ne desem, hangı duayı etsem kabul eddersın rabbım die dortdonuyorum bazen ama bir yandan da sogukkanlıymısım numarası yapıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?