melek bebeklere kardess geliyorrr...ins

canlar abdest alıcaktım az önce. cesmeye dogru egilmemle sag alt gögsümün altına
birsey vurdu.nasıl korktum bir anda.sonra seccademi koymak için cekmeceyi acayım dedim.
egildim gene aynı sekilde bişey vurdu.gene irkildim.
bu kadar erken hissedebilirmiyim hareketlerini?soklardayım.

Bu cok guzel bi haber canim ben internette okdum tecrubeli anneler 14 haftada hissedebilirmis...

aysenaz hisseddersin canım

tymour sen neden bizim topiğe yazmıyosun ben seni sadece düşük yaptın sanıyordum
sen de neler atlatmıssın
Allah yardımcımız olsun insallah bu sefer yüzümüze gülsün

aysenaz hisseddersin canım

tymour sen neden bizim topiğe yazmıyosun ben seni sadece düşük yaptın sanıyordum
sen de neler atlatmıssın
Allah yardımcımız olsun insallah bu sefer yüzümüze gülsün

Ben normal dogum yaptigim icin bi kac kere yazdim ama hepinizi takip edip dua ediyorum yasamayan anlayamaz bizi..İnsallah bu sefer saglikla kavusuruz bebeklerimize...

Ben normal dogum yaptigim icin bi kac kere yazdim ama hepinizi takip edip dua ediyorum yasamayan anlayamaz bizi..İnsallah bu sefer saglikla kavusuruz bebeklerimize...

ne iyi yapmıssın normal doğumla
sen neden kaybettin belli mi
suan kullandığın ilaçlar neler

ne iyi yapmıssın normal doğumla
sen neden kaybettin belli mi
suan kullandığın ilaçlar neler

Sag olsun esim ve ailemin sayesinde cok destek oldular normal dogum konusunda
Sebep olara pihtilasma ilaclari yetersiz gelmis olabilir diyorlar kesin bisey yok..
Suanda Coraspin,oksapar 0,4,Folik asit,Progestan kullaniyorum...

Sag olsun esim ve ailemin sayesinde cok destek oldular normal dogum konusunda
Sebep olara pihtilasma ilaclari yetersiz gelmis olabilir diyorlar kesin bisey yok..
Suanda Coraspin,oksapar 0,4,Folik asit,Progestan kullaniyorum...

aynı ilacları kullanıyoruz canım bende ilk 3 ay kullanmıstım
sonra değişiyor zaten
folik asit yerine elevit verdi progestanı kestim

selam kızlar benim bir oğlum var kardeş istiyoruz ama 2 yıldır olmadı gitti... her ay o stresi yaşamaktan sıkıldım... umarım bu ay olur bat ım 4 ağustos...

kızlar sat 28mart sanıyordum ama aklıma bir süphe girdi burdaki yazılarımdan geçmişten bir baktım 29 mart
2li 3lü test yaptırdım onlarda 1 günün önemi olmaz dimi

kızlar sat 28mart sanıyordum ama aklıma bir süphe girdi burdaki yazılarımdan geçmişten bir baktım 29 mart
2li 3lü test yaptırdım onlarda 1 günün önemi olmaz dimi

olmaz canım benım, benımde mesela 27nısanda bı damla geldı devamı yok 28nısanda sokuldu o yuzden hastanede 28dıyorum..

oyyyy masallahhh canım gayet normalmıs hıssetmemız ben sadece seyreme olarak hıssedıyorum mınık bı pıt, bugunumuze cook sukur ben hem hemen kalmama baglıyorum karın bolgem ınceldı hemde ıkıncı hamılelıklerde hepımız bagırsak hareketıyle karın hareketını syırt edebılıyoruz tekrar gozunaydınnnnn..

Gunaydin kizlar ...
Ben size yine bi soru sorucam ben sirt ustu yatinca bebegin oldugu yerde sertlik oluyor sizdede var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…