melek bebeklere kardess geliyorrr...ins

Aysenazım bir hafta bile değil 3-4 gün var
Ama ben cinsiyeti hala öğrenemedim

Zelalcim moral bozukluğumun sebebi tekrar previa olduğumu öğrenmem. Yine aynı şeyler olacak diye korkuyorum canım:18::18:

hiçbirsey olmayacak tobegukum. içini ferah tut.
evet malesef korkular devam ediyor.
bende bu hafta bir doktora gitsemmi diye düşünüyorum.
perinatologa değilde diger doktora.
ara verince huzursuz oluyor içim.

hiçbirsey olmayacak tobegukum. içini ferah tut.
evet malesef korkular devam ediyor.
bende bu hafta bir doktora gitsemmi diye düşünüyorum.
perinatologa değilde diger doktora.
ara verince huzursuz oluyor içim.

İnşallah canım. Rabbim merhamet etsin bize.
Ben iki perinatoloğa birden gidiyorum. Biri devlette biri özelde.
15 gün koydum aralarına. Dediğin gibi içim rahat ediyor böyle.

İnşallah canım. Rabbim merhamet etsin bize.
Ben iki perinatoloğa birden gidiyorum. Biri devlette biri özelde.
15 gün koydum aralarına. Dediğin gibi içim rahat ediyor böyle.

ben devlet hastanesinde arastırmıstım perinatolog bulamamıstım.
ki aslında devlette benim moralim sıfıra indigi içinde gitmek istemiyorum.
ben gideyim haftasonu en azından yavrumun görüntüleri içimi rahatlatır.
hareketlerini hissetmeyince hep tedirgin oluyor insan.

Slm kizlar bende melek annesiyim...Allah izin verirse melegime kardes geliyor hepimizde oldugu gibi korkularim var...
Bebegimin hareketlerini ne zaman hissedirim cok merak ediyorum....

Aysenazım bir hafta bile değil 3-4 gün var
Ama ben cinsiyeti hala öğrenemedim

Zelalcim moral bozukluğumun sebebi tekrar previa olduğumu öğrenmem. Yine aynı şeyler olacak diye korkuyorum canım:18::18:

e yawrum sankı gusel haberler almıstın o konu hakkıında. sonrasını kacırmısım ben. ama merak etme ıns hıc bı sıkıntı olmaycak.
ay benım gıbı usengec bırı ıcın tabloooo devrım sayılır galibaa...

Slm kizlar bende melek annesiyim...Allah izin verirse melegime kardes geliyor hepimizde oldugu gibi korkularim var...

canım tecrübelliler erken hissediyor ben 13.haftamda hissetmeye basladım
ama normalde 16.haftadan sonra baslar hatta 22.haftada bile belli olmayan oluyor

Git canım, git insanın içi rahatlıyor görünce...
Gözün Aydın melekannem Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. ben 13+ lardayım henüz hissetmedim. 16 dan sonra başlarız herhalde hissetmeye
Canım 2 Dr a birden gidiyorum ya. Bu ameliyatımı yapan Dr. plasenta aşağıya uzanıyor dedi yani diğer Dr muhtemelen moralim bozulmasın diye yalan söylemiş..
İnşallah bi sıkıntı olmaz:18:
e bılenınız varsaa bırı tabloyu nereden eklıorum ,yapıorum bı solesın barii hayrına:44:
Ah bacım valla bilmiyorum ben nerden yapıldığını:44::44:

canım tecrübelliler erken hissediyor ben 13.haftamda hissetmeye basladım
ama normalde 16.haftadan sonra baslar hatta 22.haftada bile belli olmayan oluyor
Tesekkur ederim melekyavrum hareketlerini hissedersem daha rahatliycam sanki insalllah erken hissederim...

Sag ol canim biraz sabirsizlaniyorum hissetmek icin ...İnsallah saglikla kavusuruz bebeklerimize

Son düzenleme:
Sag ol canim biraz sabirsizlaniyorum hissetmek icin ...İnsallah saglikla kavusuruz bebeklerimize

Amiiiin, inşallahhhhh!! Valla canım ben de sabırsızlanıyorum hissetmek için. Ama bazen de diyorum endişelerimiz kımıldamadıkları zaman daha da mı çok artar. Hayırlısı olsun hakkımızda...
Sizin ilk bebeğiniz mi olacak?

tmyomr canım arkadaslarımda eklisin ama kusuruma bakmazsan ben senin hikayeni unuttum
doğumdan sonra inanılmaz unutkanlık kaldı bende
senin sıkıntın neydi

kıslar bı ılk gebelıgımız olmadıgı ıcın daha erken hıssedersınız ıns. ben 13, 14 te hıssettım dıgerınde de 16. haftamdaydım.
bıraz zaman verın bebeıslere annelerı ıns bıkac hafta ıcınde hıssetceksınız.
ama gercekten hamılkelıkte en keyıflı sey bu galıba... tekmelerı, pıtları nasıl mutlu edıo. rabbım eksıltmeden hep sınuna kadar duyursunda bu seslerı ve kucagımızda da tepissinlerde o mınık ayakları ısıralımm ıns

Amiiiin canım, âmiiin! Hepimizin inşallah...
Ben ilk bebekte de 22. Haftada hissettim. Gbekteki yağlardan herhalde
O yüzden sizin kadar erken hissedebileceğimi düşünmüyorum.
Ama kızımda onun hareketlerini hissettiğimde "evet ben anneyim!" Demiştim.
Tekrar o kelebek çırpınışlarını hissetmek eminim mutluluk verecektir eminim.
Rabbim sağlıklara kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!!!

Yok canım ilk değil ikinci olucak 36 haftalık bi meleğim var cennette ...Endişelerimiz sağlıkla kucağımıza alana kadra devam edicek inşallah sağlıkla kavuşunca rahatlıycaz...
tmyomr canım arkadaslarımda eklisin ama kusuruma bakmazsan ben senin hikayeni unuttum
doğumdan sonra inanılmaz unutkanlık kaldı bende
senin sıkıntın neydi

Ben 3 düşük yaptım 3 düşükten sonra pıhtılaşma dendi arada bi kimyasal yaşadım 5. gebeliğimde iğne ve coraspin kullandım ve 36. haftaları gördük ama aniden nst de kalbi durdu.Gelişimi 34. haftada kalmış ama doktor anlamamış ...Elimde pıhtılaşmadan başka bişey yok herşey normal...Bundada iyi bir doktor buldum Allah izin verirse 34 yada 35. haftada sezeryan ile alıcak inşallah kavuşurum bu sefer sağlıkla ..

hosgeldin canım.Allahım tamamıan erdirsin inş.
bende 14.haftamdayım.sag alt kasıgımda hissediyorum bazen bebegimi.
ama tabi tam hareketlenmeye baslamasını sabırsızlıkla bekliyorum.

e bılenınız varsaa bırı tabloyu nereden eklıorum ,yapıorum bı solesın barii hayrına:44:

canım benim kullanıcı kontrol paneline giriyorsun.soldaki bölümlerden profili düzenleyi tıklıyorsun.
ordaki seceneklerden bebeginizin tahmini dogum tarihini yazıyorsun.
ve kaydediyorsun.olay bu kadar basit.

aramıza hoşgeldin rabbim inş sabrımızın mükafatlarını verecek bu defa
o güzel duyguyu bizede tattıracak doğumda çok ağladım bebeğimin durumunu öğrenince
ama inşş bu defa onu sağ salim kavuştuğum için ağlarım gözyaşlarım sevinçten akar inş bu defa
hepimizin bütün melek annelerimin inşşş

ben kızımda 5 aya girerken ancak hissetmiştim
doktora şaşırmıştı hissetmen gerek diye
hiç hissedememiştim bi yaz günü hissetmiştim sabah erkenden uyandım karnımda
hareket ediyordu kuzucuğum benim ya çok mutlu olmuştum

Hosbulduk Amin rabbim herkesi saglikla kavustursun tamamina erdirsin.Onun her hareketinin tadini cikarmak istiyorum..
Hosbulduk bende oglumu kaybettigimde cok agladim sinir krizleri gecirdim Rabbim affetsin isyan ettim insallah bu acinin mukafati kuzum gelir annesine en buyuk mutluluklari yasatir..insallah canim bundan sonraki tum gozyasimiz mutluluktan olsun her konuda...Bu aci insana dostunu dusmanini gosteriyor Rabbim kimseyi evlat acisiyla Sinamasin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…