- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
Selamün aleyküm hanımlar bugün cuma inşallah ettiğiniz dualar kabul olur hayırlı insanlarla karşılaşırsınız. Daha öncede anlatmıştım ben eşimle ve ailesiyle çok güzel anlaşıyoruz6 tane görümcem var eşim ailenin tek erkek evladi. Evlendigimi günden beri gorumcelerim mutluluğumuzu çekemeyip onları daha sık aramiyoz gelmiyoz konusunu ailesine yansizttlar ama herdefasinda onları el üstünde tuttum su yaşadigim son olaylardan sonra suratlarıni dahi görmek istemiyorum çünkü ailesine hepsi ağlamış kardeşimiz evlendikten sonra değişti . Eşine daha çok ilgi gösteriyor diye. Eşimin ailesiyle de gidip gelene sikntmz var benim 2 günde gitmem onlara dert oluyor bu olay yüzünden eşimi devre dışı bıraktılar çünkü eşim bugüne kadar hiç arkamda durmadi ailesiyle arası kötü olmasın diye . Bu sorunlar evliligne yaşadı eşimle tartıştık sonra geri barıştık baktım yine değişmemiş ablalarima tavır alması gerektiği yerde ablalarini arayıp onların dolduruşa geldi . Onlar yuzunden bana şiddet uyguladı. Onların yanında hakaret etti görumceme her gelisinixde ortalığı karistiriyonuz ne istiyorsunuz yuvamız dan dedim diye. Sonra bu beni evden kovdu 1 saat sonra pişmanım piskolojm bozuldu arada kalıyor benide anla diye ağladı . Ben hiç bişey demedim sabah gitmedim işten akşama kadar bana güzel güzel mesajlardan yazdı duzelcekmi diye akşam eve gelme saatinde annesiyle gitti direk kaynanam tekrardan doldurmuş karın evde tek durmasin hicmi canı sklmiyo öğlenden değilde , sabahtan gelsin kahvaltıya ya ben geliyim ya o cagirsin hergun . Haftada 2 sefer pazara gidek kafa dağıtalim hergun gezelim hiç peşine takılmış karından bu konuda şikayetçiyim demiş Allah görüyoruz ben onlar aman kırılmasına aman üzülmesin diye haftanın 3 günü onlara oğullarından kızlarından çok gidiyordum temizliğini hizmetlerini herşeyin yapıyorum ama yaranamadım. Benim kocamla aramız dört dörtlük ama şu saatten sonra o da gözümde yok annensne giki bile çıkmadı benim karım geliyo bunun için mi sorun yaratıyoruz diye. Bende ailesi hakkında ağır konuştum bunun için mi yuvamız da huzurunuzd bozuyolarsada yarın anneni arayıp kinuscam ddm ozaman defolur diyo . Eşimin ailesinin yanına gittikten sonra daha değişti valizimi tooladim ailem üzülmesin diye onlarada anlatamıyorum çok çaresizim boşanamam da napicagimi şaşırdım fikir verin arkadaşlar bana. 

Son düzenleme: