Melek bildiğim kaynanam gorumcelerim gibi oda şeytan cikti

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
Selamün aleyküm hanımlar bugün cuma inşallah ettiğiniz dualar kabul olur hayırlı insanlarla karşılaşırsınız. Daha öncede anlatmıştım ben eşimle ve ailesiyle çok güzel anlaşıyoruz6 tane görümcem var eşim ailenin tek erkek evladi. Evlendigimi günden beri gorumcelerim mutluluğumuzu çekemeyip onları daha sık aramiyoz gelmiyoz konusunu ailesine yansizttlar ama herdefasinda onları el üstünde tuttum su yaşadigim son olaylardan sonra suratlarıni dahi görmek istemiyorum çünkü ailesine hepsi ağlamış kardeşimiz evlendikten sonra değişti . Eşine daha çok ilgi gösteriyor diye. Eşimin ailesiyle de gidip gelene sikntmz var benim 2 günde gitmem onlara dert oluyor bu olay yüzünden eşimi devre dışı bıraktılar çünkü eşim bugüne kadar hiç arkamda durmadi ailesiyle arası kötü olmasın diye . Bu sorunlar evliligne yaşadı eşimle tartıştık sonra geri barıştık baktım yine değişmemiş ablalarima tavır alması gerektiği yerde ablalarini arayıp onların dolduruşa geldi . Onlar yuzunden bana şiddet uyguladı. Onların yanında hakaret etti görumceme her gelisinixde ortalığı karistiriyonuz ne istiyorsunuz yuvamız dan dedim diye. Sonra bu beni evden kovdu 1 saat sonra pişmanım piskolojm bozuldu arada kalıyor benide anla diye ağladı . Ben hiç bişey demedim sabah gitmedim işten akşama kadar bana güzel güzel mesajlardan yazdı duzelcekmi diye akşam eve gelme saatinde annesiyle gitti direk kaynanam tekrardan doldurmuş karın evde tek durmasin hicmi canı sklmiyo öğlenden değilde , sabahtan gelsin kahvaltıya ya ben geliyim ya o cagirsin hergun . Haftada 2 sefer pazara gidek kafa dağıtalim hergun gezelim hiç peşine takılmış karından bu konuda şikayetçiyim demiş Allah görüyoruz ben onlar aman kırılmasına aman üzülmesin diye haftanın 3 günü onlara oğullarından kızlarından çok gidiyordum temizliğini hizmetlerini herşeyin yapıyorum ama yaranamadım. Benim kocamla aramız dört dörtlük ama şu saatten sonra o da gözümde yok annensne giki bile çıkmadı benim karım geliyo bunun için mi sorun yaratıyoruz diye. Bende ailesi hakkında ağır konuştum bunun için mi yuvamız da huzurunuzd bozuyolarsada yarın anneni arayıp kinuscam ddm ozaman defolur diyo . Eşimin ailesinin yanına gittikten sonra daha değişti valizimi tooladim ailem üzülmesin diye onlarada anlatamıyorum çok çaresizim boşanamam da napicagimi şaşırdım fikir verin arkadaşlar bana. :KK43:

Son düzenleme:
Boşanmalısın. Şiddete rağman boşanmıyorsan o zaman herşeye eyvallah diyeceksin. Çünkü gözleri kapalı diğer ihtimalleri düşünmezler. Sen onların yolundan yürümek zorundasın.
Bu bile sana %100 huzuru getirmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özetle kaynana "gelin bizle az görüşüyo hergün takılalım onunla" demiş oğluna..

Konu sahibide yeterince görüştüğüm halde böyle diyorlar napayım,boşanamamda diyor..

Ya bu deveyi güdeceksin yada o diyardan gideceksin..Kocan biricik anasının tek oğluşu ona karşı eşini savunmaz bunu kabullen..yapacak olsa şimdiye yapardı..içinden küfürde etsen kaynanaya "anacığımmmm" dersen evliliğin yüyür..başka tavsiyem yok.

Bir kere esimle aram dort dörtlük diyorsun adamda evden kovma var, karısını saymama var. Bir de ailemle kötü olmayayim diyor oyle mi. Sen nesisin hic sordunuz mu? Bunca seye ragmen kaynanamla aram iyi esimin ailesi cok iyi deyip duruyorsun. Ama burdan hic oyle görünmüyor. Tavsiye veremem ama farkli bir bakis acisindan sunu soylemek istiyorum. Ben kendimden bu kadar vermem. Fikrime sahsiyetime yasantima bu kadar mudahaleye bi dur derim. Ister esim ister kayinvalide. Üzüldüm sana

Görümceler evlat degil mi?
Onlar erkek olmadığı için insan sayılmayan kadın cinsine ait üyeler :sinirli:

Konu sahibesi; sizin de kayın ailenizin de hayata bakış açısi biraz değişik. Size verecek tavsiyem yok malesef..
Bi de noktalama işaretleri lütfen!

Özetle kaynana "gelin bizle az görüşüyo hergün takılalım onunla" demiş oğluna..

Konu sahibide yeterince görüştüğüm halde böyle diyorlar napayım,boşanamamda diyor..

Ya bu deveyi güdeceksin yada o diyardan gideceksin..Kocan biricik anasının tek oğluşu ona karşı eşini savunmaz bunu kabullen..yapacak olsa şimdiye yapardı..içinden küfürde etsen kaynanaya "anacığımmmm" dersen evliliğin yüyür..başka tavsiyem yok.
Bravo :)

ailesiyle iyi anlaşıyoruz dedikten sonraki çelişkiler..
bir yazı yazıyorsunuz, göndermeden önce bir kere okusanız..
telefonun kendince düzelttiği kelimeleri tahmin etmeye çalışmak zorunda mıyız?

kocanızla aranız dört dörtlük değil, kardeşlerinin lafıyla karısını döven bir adam..
uyumlu olsanız bile yetmiyor yaptıklarınız.
ya yapıp konuşmayacaksınız, ya da benim hayatım deyip rest çekeceksiniz..

. Bu sorunlar evliligne yaşadı eşimle tartıştık sonra geri barıştık baktım yine değişmemiş ablalarima tavır alması gerektiği yerde ablalarini arayıp onların dolduruşa geldi bana şiddet uyguladı

Size siddet uygulayan bir esiniz var ama esimle aramda sorun yok diyorsunuz

normalde kendi aramızda hiç bir sorun yok sadece arka cikmiyo bende bunun için hakaret ettim senden adam olmaz diye ondan sonra el kaldirdi işte. Bukadarini hak ediyomuydum bilmiyorum

Bir kere esimle aram dort dörtlük diyorsun adamda evden kovma var, karısını saymama var. Bir de ailemle kötü olmayayim diyor oyle mi. Sen nesisin hic sordunuz mu? Bunca seye ragmen kaynanamla aram iyi esimin ailesi cok iyi deyip duruyorsun. Ama burdan hic oyle görünmüyor. Tavsiye veremem ama farkli bir bakis acisindan sunu soylemek istiyorum. Ben kendimden bu kadar vermem. Fikrime sahsiyetime yasantima bu kadar mudahaleye bi dur derim. Ister esim ister kayinvalide. Üzüldüm sana
İnanın eşim normalde çok iyi Birsan ailesi araya girince onlarla kötü olmak istemiyor bende kabullenym devam ediyim istiyor. Bende dayanamam en sonunda ağır laflar ettim ablasına da telde isyan ettim ondan sonra şiddet uyguladı. Babamın evine dönüp onlarida üzmek istemiyorum esimde arka cikmiyo. Çok cikmazdayim inanin

Ailesi devreye girdiğinde neden arka cikmiyon beni konuşturmak zorunda bırakma diyorum oda konuştuğu zaman ailesi onuda evlatlıktan siliyo oda susuyor ikimize yansıyor sonra

normalde kendi aramızda hiç bir sorun yok sadece arka cikmiyo bende bunun için hakaret ettim senden adam olmaz diye ondan sonra el kaldirdi işte. Bukadarini hak ediyomuydum bilmiyorum

Eşinizin ailesini kabullenmek zorundasınız yoksa şiddet görmeye mutsuz olmaya devam edersiniz, durumuzuna üzüldüm

Onlar erkek olmadığı için insan sayılmayan kadın cinsine ait üyeler :sinirli:

!
Benim eltim var ve kaç kardeş olduklarını sormuştum bana 6 demişti. Allah Allah daha çok görünüyorsunuz demiştim yok diyor 6 kardeşiz. Diyorum ki dur sayalım sadece erkekleri sayıyor. Düşün kendini bile saymıyor. Of ben orda iğrenmiştim ondan.
Var böyle insanlar, artık nasıl yetiştirilmişlerse kendilerini bile insandan saymıyorlar. Yazık!

Eşinizin ailesini kabullenmek zorundasınız yoksa şiddet görmeye mutsuz olmaya devam edersiniz, durumuzuna üzüldüm
Ben zaten eşimin ailesinide çok seviyordum onlarda sevdiklerini belli ediyorlardi daha sık gelin dedikçe sevdiğimden daha sık gittim. Gorumcelerim her gelişlerinde trip yapmasın diye evime davet ettim en sonunda gorumcelerimin üstüme saldılar kaynanamda kaynanami doldurdu bu gelin hergun gelmiyo diye kocamda bana patladı . İnsanlara gerçekten de yaranilmiyor

Back
X