Merhabalar, kpss sınavında atanabilecek miyim, bunun için çekebilir misiniz?
Atanacaksın çıktı ancak baştan çok istediğin bir yer olmayabilir atamanın yapılacağı yer. Yine de senin için hayırlı bir iş geliyor kartlara göre.
5-10 kişinin içinde oldugumu görüyorum ve kendimi şanslı hissedip mutlu oldum şuan :) banada bir kart acarmısın canım sevgilimle ayrıldık tekrar barısma gibi olumlu bişey olucakmı aramızda yoksa bu iş bittimi ne diyor kartlar.
Kendime bir melek destesi aldım, kartlarıma alışmak için buradan bana sorusunu yazan bir kaç kişiye kart çekmek istiyorum. Ama zamanım çok olmadığı için fazla bakamam 5-10 kişi kabul edeceğim. Bakalım neler çıkacak :)
cnm kardeşim için bakarmısın kız kardeşim için..bebek için...
Cnm banada bakarmısın merak ettim :) Bebeğim için
Kızkardeşin bebek mi istiyor tam anlayamadım sorunu..
Bebek mi istiyorsun canım yoksa bebeğinin Allah korusun bir sağlık sorunu falan mı var, inan sorunu anlamadım
evet cnm bbek istiyor...
İstiyorum cnm 8 ay önce bebeğimi kaybetmiştim şimdi olmuyo nedense onu sordum cnm
Biraz sabretmen gerektiğini gösteren bir kart çıktı sana, ben bunu olacak şeklinde yorumluyorum. Bir de sigara içiyorsan mutlaka bırak, beslenme alışkanlıklarını gözden geçir ve sağlıklı beslenmeye, eksersiz yapmaya önem ver. Bana sağlıklı bir hamilelik için hayatında bazı değişimler yapmak gerekli gibi geldi. Allah kucağını sağlıklı ve hayırlı bir bebekle doldursun tez zamanda.
banada ılıskı ıle ılgılı bakarmısın?
Sevdiğim biri var .daha doğru düzgün görüşme şansımız olmadı ama.ondan karşılık görücek miyim.mutlu olabilecek miyiz?bir geleceğimiz var mı bakabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?