Kartını yorumlamakta zorlandım ama bana kalırsa sevgilin geri dönecek ancak o döndüğü zaman sen artık onu istemiyor olabilirsin. Yani barışacağın şartlar oluşacak ama o gün geldiğinde seçimin farklı olabilir. En hayırlısı olsun senin için.
Kartını yorumlamakta zorlandım ama bana kalırsa sevgilin geri dönecek ancak o döndüğü zaman sen artık onu istemiyor olabilirsin. Yani barışacağın şartlar oluşacak ama o gün geldiğinde seçimin farklı olabilir. En hayırlısı olsun senin için.
Senin için çektiğim kart önünde daha iyi bir kısmetin olduğunu gösteriyor. Bu kişiye takılıp kalman esas kısmetini engelleyebilir bu nedenle kendini özgür bırak diyor kartın. En hayırlısı olsun diyorum bende.
Çıkan karta yorumun bebeğinin olacağı ama bunun için tıbbi bir tedavi gerekebileceği. Tabi bu kartlar tarot olmadığı için direk yorum yapmak kolay değil ama bence tedavi veya tüp bebek gibi bir seçenekle bebeğinin olacağını gösteriyor çıkan kart. Allah sağlıklı ve hayırlı bir bebek nasip eder inşAllah.
kendime bir melek destesi aldım, kartlarıma alışmak için buradan bana sorusunu yazan bir kaç kişiye kart çekmek istiyorum. Ama zamanım çok olmadığı için fazla bakamam 5-10 kişi kabul edeceğim. Bakalım neler çıkacak :)