Melek Destesi Aldım

Merhabalar eski sevgilimle barışacak mıyım :61
şimdiden teşekkürler canım

Kartını yorumlamakta zorlandım ama bana kalırsa sevgilin geri dönecek ancak o döndüğü zaman sen artık onu istemiyor olabilirsin. Yani barışacağın şartlar oluşacak ama o gün geldiğinde seçimin farklı olabilir. En hayırlısı olsun senin için.

anladım canım çok teşekkürler ağzına sağlık....

ıkı sorum olacak.bırısı yurtdışı projesı ıstıyorum gerçekleşecekmı?

ıkıncısı kafamda ıstedıgım bırısı var bırgun bızı hayat bıraraya getırırmı?

ıkı sorum olacak.bırısı yurtdışı projesı ıstıyorum gerçekleşecekmı?

ıkıncısı kafamda ıstedıgım bırısı var bırgun bızı hayat bıraraya getırırmı?

evet cnm gercektende oyle olcak sonuclar onu gösterıyo...inşallah olsunda nasıl olursa olsun...yüce rabbbım ısteyen herkese nasip eder ınşallah...çok tşk ederım....sende dileğine kavuşursun ınşallah...

Merhabalar, Düşündüğüm biri var bu kişi benimle ilgili ne düşünüyor,bir birliktelik olacak mı acaba ? Çok tesekkür ederim sevgiler :)

Banada bakabilirmisinz rica etsem erkek arkadaşımla ciddi düşünüyoruz evlenebilcekmiyiz? birde ben işe girebilcekmiyim

bana da bakarsan sevinirim canım aklımdaki kişi seviyor mu beni yoksa hayatında başka biri mı var ?

ben de rica edebilir miyim? benim icin de melek kartlarina danisir misin kpss konusunda ozellikle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…