Melek Destesi olan var mı??

mutluluklar dilerim :) şimdi gördüm hamileymişsiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)
aöf finallerim için kart çekebilir misiniz? sağ salim geçebilecek miyim...
bir de kpss için...

inşallah canım teşekkürler :)
sana yardım ediyoruz diyor kartın canım.
bunun farkına var ve meleklerine güven.
kpss için;
yüreğindekiler olacak gibi gözüküyor.
sevginin karşılığını alacaksın canım.

benim içinde bir aşk kartı çekebilirmisiniz rica etsem

Tugcecan kpss için bir kart, bir de sevdicegimle alakalı bir kart ceker misin bana? :) :)

Hayırlı olsun bu arada, hamileymişsin. Tebrik ederim can...

Son düzenleme:
Canim tekrar tebrik ederim saglicKla kucagina al insaallah bebisini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizim Kız Hızlı Çıktı Ha Evlenmiş de Hamile Kalmış. Daha Dün Çeyizlerine Bakıyordum

merhabalar öncelikle hamileymişsiniz galiba sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsiniz umarım.. :) adım sultan müsaitsen aşk hayatımla ilgili çekebilir misin rica etsem canım sevgilimle ayrıldım bunalımdayım resmen

Son düzenleme:
tatlım bebiş hayırlı olsun saglıklı bır sekılde hamılelıgını gecırıp kucagına alırsın allahın ıznıyle ınsallah:) bende aklımdakı soruya kart ıstıyorum canım istediğim şey ile ilgili dileğim olcakmı yoksa olması zormu görunuyor napmalıyım gibi bi kart ıstıyorm.nu konuda cok bunalımdayım.

Aaa!
Tugcecan abla evlenmişsin Oyş bide hamilesin
Rabbim vaktinde hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Evliliğin içinde çok çok mutlu ol inşaAllah

-Bir kart rica edebilir miyim Özel hayat ve okul için

Son düzenleme:
Tugcecigim aklimdaki soru icin bir kart cekebilir musin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm canim mutluluklar dilerim. Darisi basima:)

2. Ay gibi gorustugum biri var . O yirtdisinda yasiyor Ben tr. Cikmiyoruz AMA ikimizde birbirimizden hoslaniyoruz. O 22 Girdi M... Ismi esmer.Ben 8. Ayda 22 gircem esmer siyah sac h.... Adim. Onunla bir gelecek olmasini istiyorum neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…