Melek Destesi olan var mı??

Tuğçecim merhaba :) Benim içinde bir aşk kartı çekebilirmisin?
Yeni tanıştığım konuşmaya başladığım biri var benim için hayırlı mı acaba ?

Peki bu sayfadan mı devam edeceksin bakmaya, yoksa yeni bir sayfa mı açacaksın?
Peki bu sayfadan mı devam edeceksin bakmaya, yoksa yeni bir sayfa mı açacaksın?
öyle srekli değil denk geldikçe senin için bnlar canım
“Şimdi öğrenme, çalışma ve bilgi toplama zamanı. Öğrenciliğin tadını çıkar, çünkü gelecekte bilgini eyleme dökeceksin.”

“Yeni bir projeye başlamak için yanıp tutuşuyor olsan da, şimdi zamanı değil. Şu anda can alıcı bir araya getirme safhasındasın. Bu da çalışarak, okuyarak, meditasyon yaparak, kanal açarak, ders alarak, uzmanlarla görüşerek ve diğer araçlar yoluyla yeni bilgi edidiğin anlamına geliyor. Yaşamın tamamında biriktirmenin bir zamanı ve ekmenin bir zamanı vardır. Özümsediğin yeni bilgiyi nasıl kullanacağına karar vermen için çok erken. Bununla birlikte bazı fikirlerin olabilir, dolayısıyla bunları gelecekte kullanmak için yazmak akıllıca olabilir. Çok geçmeden bildini faydalı şekillerde uygulamak için harekete geçmeye çağrılacaksın. Bu yüzden, şimdiki belirsizlik anlarının tadını çıkar ve dinlen. Kendine cennetin bilgelik kütüphanesinin içindeki doldurduğu boş bir kaba dönüşme imkanı ver. Benzersiz becerilerin bu bilgelikle harmanlanacak ve onu bu gezegene huzur getirmeye yönelik yeni ve önemli bir yönteme dönüştürecek.”

Teşekkür ederim

Banada bakabilirmisinn?
"Kalbindeki kızgınlık ve öfkeden kurtulmak için seninleyim."

Ben baş meleklerin içindeki psikolog meleğim. İnsanların düşünce ve duygularındaki toksinlerden kurtulmalarına yardımcı olurum. Özellikle de inatçı kin ve öfkeden kurtulma konusunda oldukça başarılıyım. Kimseyi zorlamam, benden yardım isteyenlerle keyifle çalışıp onlara şifa veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…