Melek Destesi olan var mı??

canım hamileymişsin hayırlı olsun
bende ne zamandır kart istememiştim istediğim okula yatay geçiş yapabilecekmiyim bunun için bir kart rica ediyorum

Tuğçecim gene basına ben geldım. Arafta kalan bır ılıskım var.bıttımı bıtmedımı bılmıyorum bıle.bunla ılgılı bana kart secermısın :26:

tugcecım bana bı kart cekermısın?Sema'nın kuzenı Emre benı sevıyormu? ve onunla cıkacakmıyım?

ben bir ara sormuştum tuğçe cim ama nerelere yazdım bulamadım bir daha soruyorum o yüzden. Kpss den yeniden tercih yapıp memleketime yakın bir yere gitmek benim hayrıma olacak mı? yoksa oturmalı mıyım oturdugum yerde..?

merhaba tuğçe hanım. hayırlı olsun bebeğiniz, sağlıkla dünyaya gelsin inşallah.. rica etsem bana da özel hayatla ilgili bir kart bakabilir misiniz? çok ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.

Bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla kucağınıza alın inşaallah...
Benim ricam oğlum için bir kart çekermisiniz,evlenmeyi asla düşünmüyor,gerçekten evlenmeyecek mi?

merabalar bebiş bekliyormussunuz hayırlı ömürlü olsun Rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin.
vaktiniz olursa bi kart rica edebir miyim ?

Tugcecigim mrb nasilsin bebis nasil.uzun zamandir yoksun.endise edici bisey yok ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyiyim canım şükür. Bebekte iyidir inşallah. Şimdilik yolunda gözüküyor. Allah'ım tamamına erdirsin inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyiyim canım şükür. Bebekte iyidir inşallah. Şimdilik yolunda gözüküyor. Allah'ım tamamına erdirsin inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok sukur canim.cinsiyeti belli oldu mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

PeLin 1 Nisan 1991 sarışın, zayıf, 1.58boyunda minyon tipli biriyim.
Kasım 21 Aralık 1976 ela gözlü, ne esmer ne beyaz. 1.70 boyunda normal kiloda.
2 yıldır beraberiz. Evlilik var mı sonunda. Benim çalışmamı istiyor ve işleri düzelmeden olmuyor..
Yorumlarsanız çok memnun kalcam, teşekkür ederim. Bebeğiniz de ömürlü olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…