- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.901
bana da bakabilir misin rica etsem ?? :)bende bakabilirim arkadaşlar
canım senin içinbana da bakabilir misin rica etsem ?? :)
teşekkür ederim :)canım senin için
"Şu anda isteğinizi hayal edin ve gözünüzün önünde canlandırın. Olumsuzu düşünmeyin."
Tanrıya ve meleklere, “Bundan benim için ne var?” diye soruyorsunuz. Karar vermek için bekliyordunuz. Kendinizi bu yüzden, kapana kapanmış gibi hissediyorsunuz. Kendi kendinize yanlış karar vermekten çekiniyorsunuz. İstekleriniz aslında, kendi çizeceğiniz bir tablo gibi sizin tarafınızdan oluşturulmayı bekliyor. Yaratıcı olun ve hep olumlu düşünün.
canım senin için
"Şu anda isteğinizi hayal edin ve gözünüzün önünde canlandırın. Olumsuzu düşünmeyin."
Tanrıya ve meleklere, “Bundan benim için ne var?” diye soruyorsunuz. Karar vermek için bekliyordunuz. Kendinizi bu yüzden, kapana kapanmış gibi hissediyorsunuz. Kendi kendinize yanlış karar vermekten çekiniyorsunuz. İstekleriniz aslında, kendi çizeceğiniz bir tablo gibi sizin tarafınızdan oluşturulmayı bekliyor. Yaratıcı olun ve hep olumlu düşünün.
canım bu senin içinMerhaba, ben de rica etsem? İş(aslında kpss) için...
canım bu senin için
"Hadi, harekete geçin. Kendi içsel gücünüzle hareket ederseniz kaybetmezsiniz."
Daha fazla beklemeye ve uğraşmaya gerek yok. Bu konuda hislerinize güvenin. Eğer gerekirse ben de size yardımcı olacağım. Bazen çok duygusal ya da yorgun hissediyor olabilirsiniz. Bunun sebebi kararınızdan emin olmamanız. Merak etmeyin, biz size doğruyu seçmeniz konusunda yardım ediyoruz.
rica ederim arkadaşlar sadece nickinize göre o an hissettiğim kartı çekiyorum doğru veya yanlıştır bilmiyorum
böyle bişey çıktı canım "Ben, size sevdiğiniz ve bu diyardan göçenlerden haber getiriyorum. Benim için endişelenme, ben burada mutluyum ve seni çok seviyorum."Canım bende rica etsem aşk için.
böyle bişey çıktı canım "Ben, size sevdiğiniz ve bu diyardan göçenlerden haber getiriyorum. Benim için endişelenme, ben burada mutluyum ve seni çok seviyorum."
Kalbiniz, acı ile oldukça ağırlaşmış. Ancak ben size sevdiklerinizden mesaj getiren bir melek olarak onların da sizi çok sevdiğini, sizi kolladıklarını ve iyi olduklarını söylemekle yükümlüyüm. Acı sadece şu andaki dünyaya ait. Siz rahat olun.
böyle bişey çıktı canımSagol canım pek anlamadım peki evlilik içinde bakabilir misin?
böyle bişey çıktı canım
Başkaları mutlu olacak diye bu kadar taviz yeterli.. Artık kendi mutluluğuna bakmalısın.Bana seslenmeyi öğren. Ne zaman çağırırsan yanındayım, ihtiyaç duydugunda iç sesine kulak ver.
Çok geç döndüm fakat,çok teşekkür ederim canım ^^canım sana yeni bir dünya kartı geldi.
bu da demek oluyor ki hayatında seni güzel gelişmeler bekliyor.
ışık, sevgi ve bereketin olduğu bir dünya.
bunu hak ediyorsun.
Diğer kartın ise sıkıldığın konuları meleklerine ver diyor.
tüm sıkıntıyı ve endişeyi güzel bir nefesle onlara bırak.
ve kendine nefes alacak fırsatlar ver canım.
Hamileliğimden dolayı bir süre ara verdim canım .bi zamanlar tuğçe ablam vardı melek destesine bakan gitmiş mi forumdan göremedim
Enemmmm hamiş mi oldun senHamileliğimden dolayı bir süre ara verdim canım .
Amin canım sağol. Uzun süredir bakmıyorum canım. Allah yardım etsin.Enemmmm hamiş mi oldun senallah analı babalı büyütür inşallah.
Melek destesine bakmaya devam ediyorsan bir tane çekebilir misin bana abla. Şu sıralar çok karışığım iş konusu vs. Derken çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?