Melek Destesi olan var mı??

Banada kart çekebilirmisiniz çok sevinirim teşekkürler

Canım kartın dua et diyor.
Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle ve sonra yollarından çekil, olumsuz düşünme.
Sana yeni bir dünya gözüküyor.
Meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyor.
Güzellik, bolluk, ışık olan bir dünya seni bekliyor.
Bunu hak ettin.

Cnım bana 2013 yılı için kart çeker misin ?
Eğıtım hayatım ıcın de kart cekebılır mısın?

Canım 2013 için;
Sana aşk kartı çıktı.
Bir ilişkin yoksa gerçek aşk sana geliyor.
Ama eğer ilişkin varsa ilişkin aşklı bir şekilde ilerliyecek.
Gerçek aşka ve sevgiye güven canım.
Eğitim için;
Rüyalarına bak diyor kartın. Ne yapman gerektiğini rüyalarında gösteriyorlar.
Ve de şuanda herşey hayatında güvende bir şekilde ilerliyor.

tugcecan ben de gelecekle ilgili istesem çok olmuş olur muyum?

Çok teşekkürler bu arada... :) Bi önceki için... İçimde umut kabarcıkları oluştu. :))

Canım gelecek için kartın bir mucize bekle diyor sana.
Hayatında bir mucize olucak.
Bunu bil ve inançla bekle.
Ayrıca bir değişim yaşıycaksın.
Bu değişimi kucakla. Çünkü bu değişim sana yenilikler ve güzellikler getiricek ve bil ki bu değişim herkesin hayrına olucak.

Rica ederim,umarım sıkıntılı sürecini atlatırsın bir an önce. :)

Teşekkürler...

:)

cok tesekkür tatlım egıtım ıcın Allah'a şükür ıyı gdıyor derslerim güzel düsüncelerım var okudugum bölümle ılgılı.hayatmda bırı yok ınsallah gercek sevgıyı askı bulabılırım...cuma günü babam yurt dşna çalısmaya gttı güzel gelısmeler olacak mı kart cekeblır msn nolur ? :)

canım 2013 bana neler getirecek acaba iş ve özel haytmla ilgili kart acablrmisin canım bana

Canım kartın iş için veya özel yaşamın için bir adım at diyor.
Ufak bir adım.
Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açıcak.
Ayrıca önünde tek bir seçenek yok daha fazlası var.
Araştır diyor kartın.
Sen sonsuz seçeneklere kalbini açtıkça, daha büyük güzellikler yaşamına akıcak.

Canım bu konuda zihnini yorma kartın zihnini sustur diyor.
Baban umutla bakıp, olumlu düşünürse herşey yolunda gidicek cgibi gözüküyor canım.
Baban hayatın sunduklarını sevgiyle kabul etsin.
Aldıkça, evren ona daha çok verecek.

mesela ne gibi araştırım canım ne yapabilirim işimde artık bir adım atamam canım beklemekden baska birşeyim yok ama aşk da bilmiyorum zaten büyük bir adım attım acılarak ona oda cekingen biraz ne gibi adım atılırki canım

Canım bu soruyu sordum kartın yüreğindekini söyle diyor.
Kendini sevgiyle ifade ettiğinde, karşındakinin de yüreğinde sevginin pembe gülleri açar diyor kartın.
Ve sevgi yolla diyor kartın.
Senin sevgi tüm kalpleri açıcak güçte.

canım ya cok soru soru sormuş oluyorum cok sordum biliyorum ama ben nasıl yapablirimki nasıl kendimi ifade edeblrim canım ona konumu okudun mu blmyorum http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...asini-istediginiz-erkege-nasil-anlatilir.html bu konuyu ona acıldım hislerimi söyledim ettim ama gel görki değişti hersey aslında eskisinden daha cok benimle ilgilenyor sürekli gttiği yeri söylyor edyor yaptıklarnı söylyor acele etmek istemedğini söyledi bana ama ben hissettim o cekinyor braz cnkü daha önce hc br kıza teklf etmemş bende ona teklf etmek istemyorum ama napıcam ben :26:

Canım o zaman beraber olmak istediğini söyle.
Birşey kaybetmezsin.
Ama eğer acele etme diyorsa sana sende herşeyi akışına bırak.

Canım o zaman beraber olmak istediğini söyle.
Birşey kaybetmezsin.
Ama eğer acele etme diyorsa sana sende herşeyi akışına bırak.

acele etmek istemediğini söylediği icin bekliyorum bende akışına bırakyorum canım ama bu durumda canımı skıyor böyle uzatmaları oynuyor gibiyiz

acele etmek istemediğini söylediği icin bekliyorum bende akışına bırakyorum canım ama bu durumda canımı skıyor böyle uzatmaları oynuyor gibiyiz

Önceden kimseyle çıkmadıysa, ağırdan alıp herşeyi bir anda tüketmek istemiyordur belki.
Baktın çok uzuyor karşına alıp konuşursun.
Bu durumdan sıkıldığını söylersin ve böylece bir adım atmış olursun.

Bak kartın yüreğindekini söyle diyordu sana.
Sıkılmışsın ve söyliyemiyorsun. Belkide atman gereken adım budur.

yok canım yanlış anladın cıkmış cok kişiyle cıkmış ama hep kızlar ona teklfde bulunmuş o kimseye teklf etmemş haytna gren hc bir kıza bir tane ciddi ilşkisi olmuş oda 3 sene brnle ckmş ama aradan 3 sene falan gecmis ayrılalı olmamış kızın baska seylerni duymuş ayrılmışlar falan sonrada ben ondan bir adım beklyorum canım aslında beklediğim icin oda bişey yapmadgı icin bu canımı sıkıyor benim bu akşam görüşcektik görüşemedik mesela işi gec btti buluşmadım bende pazarları bile calışan bir adam kendisi cok calışr bende görşemedk dye bozuldum braz 3 haftadr dogru dzgn görşüp biryerlerde birşeyler icmyoruz gerci pazartesi gördm onu beraberdik hastanede ama bryerlerde oturmuyoruz 3 haftadr bugünde görşemedk işte

Bak kartın yüreğindekini söyle diyordu sana.
Sıkılmışsın ve söyliyemiyorsun. Belkide atman gereken adım budur.

belkide canım baksana aklıma ne geldi hani dedin ya ona sevgini daha cok belli et diye daha dogrusu kart dedi ya canım ona kücük bir hediyemi alsam acaba yılbaşı hediyesi ama ne alabilirim :26: buarada sanırım topiğini işgal ettim derdimle kusura bakma canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…