- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.361
Çok sağol çok mutlu ettin beni :) Son bir soru şimdilik ortada bişey yok.Bana açılması ya da teklif etmesi uzun sürer mi zaman nasıl gözüküyor bakar mısın canım?Evet canım hoşlanıyor gözüküyor Çünkü bu soruyu sorduğumda Aşk kartı çıktı.
Ve aşk sana geliyor.
belkide canım baksana aklıma ne geldi hani dedin ya ona sevgini daha cok belli et diye daha dogrusu kart dedi ya canımona kücük bir hediyemi alsam acaba yılbaşı hediyesi ama ne alabilirim :26: buarada sanırım topiğini işgal ettim derdimle kusura bakma canım yaa
Çok sağol çok mutlu ettin beni :) Son bir soru şimdilik ortada bişey yok.Bana açılması ya da teklif etmesi uzun sürer mi zaman nasıl gözüküyor bakar mısın canım?
2013 için kart istiyorum bendee :)
Ablacım bana ve nişanlıma da kart çekermisin yeni yıl için
Canım kartın dua et diyor.
Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle ve sonra yollarından çekil, olumsuz düşünme.
Sana yeni bir dünya gözüküyor.
Meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyor.
Güzellik, bolluk, ışık olan bir dünya seni bekliyor.
Bunu hak ettin.
Tugcecan cnm sana da ins yeni il hayirli ugurlu bir yil olur ins.
İyi dileklerin icin saol cnmm
Senden iki kart rica edebilirmiyim :))))
Biri ask
Biri hayatim icin canim
2013 için kart çeker misin canımm :)
2013 hepimize bol güzellikler getirsin Allah herkesin gönlüne göre versin ne dileğiniz varsa gerçekleşsin.
Tuğçecim sanada mutlu huzurlu sağlıklı dilediğin gibi bir hayat diliyorum.Ve senden iş,aşk ve 2013 için kart çekmeni rica ediyorum.İstediğim işin olmasını ve başarılı olmayı çok istiyorum hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?