Melek Destesi olan var mı??

harikasınız meleklerim ve tuğçecim sen bugünde pozitifliğim üstümde
şükrediyorum her zaman çok teşekkür ederim

rica etsem banada bakabilirmisin.çocuk olması için.eşim tedavi görüyor ve 7 yıllık evliyiz.
çok teşekkürler.

tuğçecan o kadar bunladımki anlatamam. herşey üst üste geliyor. benim için kart çeker misin.

tuğçecan çok heycanlıyım yarın çok istediğim bişey olabilir.olucak mı hayırlı mı.melekler ne diyo bu işe bi kart çekebilirmisin.şimdi burda ol lütfen

tuğçem bende kart rica ediorummm

Son düzenleme:
tuğcecim mrb..ben de bi kart rica etsem?bu hafta beni çok strese sokan bi konu tekrar gündeme gelecek..uykularım kaçıyor..bakarsan sevinirim..

Meleğimmm merhaba bana kart çeker misin günlük hayatım için.
Çok tşk ederim canım

slm cnm,annem ve babam için 2 kart çekersen çok mutlu edersin beni,şimdiden çok teşk ederim...

selam tugcecimm nasılsınn
benim için bi kart cekermesin kalbimdeen istedigim dilegim içinn

rica etsem banada bakabilirmisin.çocuk olması için.eşim tedavi görüyor ve 7 yıllık evliyiz.
çok teşekkürler.

cANIM aşk kartı çıktı. Bence bu bebek aşkı...
Ve bu size geliyor canım. Buna inanmalısınız.
Kabuğunuzu krıcaksınız bu konuda inşallah. Ve son kartın inan diyor sana. İnancını kaybetme.
İnancın kılıcının önünde hiçbirşey duramaz.
Sizin içinizdeki inanç yolunuzu açıcak.

tuğçecan o kadar bunladımki anlatamam. herşey üst üste geliyor. benim için kart çeker misin.

Canım kartın dünyanı karartma diyor. Dünyana ışık vermelisin. Etrafındaki herkese ve herşeye ışık vermeye devam et. Bu ışık senin de dünyana yansıyacak.
Sen zaten ışıksın. Ve bunu yaptığında kendin olacaksın.
Diğre kartın içindeki çocuğa sarıl diyor. Senin sevgiye, şevkate ve güzelliklere ihtiyacın var. Kendini sev canım. Ve sana da bunları verebilen insanlarla beraber ol.

tuğçecan çok heycanlıyım yarın çok istediğim bişey olabilir.olucak mı hayırlı mı.melekler ne diyo bu işe bi kart çekebilirmisin.şimdi burda ol lütfen

Canım sana başardın kartı çıktı.
Artık zirvedesin ve herşey geride kaldı.
Pırıl pırıl zirvenin tadını çıkar diyor kartın.
Güzel haberlerini bekliyorum.

tuğçem bende kart rica ediorummm

Canım kartın sana ışığa git diyor. Karanlığı bırak.
Süşüncelerinle, konuşmalarınla ışığı yarat. Kabusunu değil.
Farkında ol. Yaşamında düşündüğün herşey ve söylediğin her söz gerçeğe dönüşüyor.
Sözlerini ve düşüncelerini temiz tut.
Seni mutlu edecek anları düşün ve seni mutlu edecek ortamlara gir.
Işığa odaklan, karanlığa değil.
İşte o zaman, yaşadıkların, tüm ilişkilerin ve tüm yaşamın ışıkla,sevgiyle, mucizelerle dolacak.

tucecım banada bi kart cekermisin ?

Canım sennin kalbinde bir istek bir soru var cevabı evet...
Geleceğin ışık dolu gözüküyor ve bu iş senin için hayırlı.
Ve bir değişim yaşıycaksın bu konuyla alakalı. Bu değişimi sevgiyle kabul et.
Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olucak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…