Melek Destesi olan var mı??

Meleğimmm mehaba

Bende kart rica edebilir miyim senin içinden ne geçiyorsa onum için çeker misin
Aşk ev günlük hayat gibi
Çokkk tşk ederim

Canım ilk aşk konusunda çektim. Yolun açık gözüküyor aşk konusunda. Yolunda uçarak gidiceksin
Diğer kartın önderlik et diyor. Önden git. Ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun.
Canım inanmaya devam et.
Senin içindeki inanç yolunu açacak istediğin konularda.

Canım geçmişi unutmak için bi adım attım ve sonucu ne olursa olsun hayrıma olacağına inanıyorum. Benim için bitanecik kart seçer misin?

Evet canım kartın araştır diyor.
Farklı seçenekleri dene ve yeni yollar araştır.
Ki sen bunu yapmışsın.
Önünde tek bir seçenek yok daha fazlası var.
Evren renkli seçeneklerle dolu.
Kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha büyük güzellikler yaşamına akacak canım.

Tuğçecim nasılsın cnm nasıl gidiyo umarım herşey yolundadır.Ben kart rica edicektim senden.

İyiyim canım sen nasılsın?
Görünmüyorsun uzun zamandır.
Kartın bir adım at diyor. Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açacak.
Diğer kartın ise rüyalarına bak diyor canım.
Gördüğün rüyaların farkına var.
Meleklerin sana rüyalarında rehberlik edip yol gösteriyor.

tuğçem umarım birgün içimdeki sevgin,n karşılığını alıırımmm

o kadar çok olumsuzluk yaşıorum ki suannn elimd değil olumsuz düşünmemekkkk elimde degılll

Elindeki iyi şeylere odaklan ve şükret canım...
Senin şer olarak gördüğün şeyde hayır vardır.
Ne düşünürsen onu yaşarsın.
Güzel şeyler düşün ve akışına bırakmaya çalış.

Ben de iyiyim canım valla güzel şeyler duyunca daha iyi oluyorum:) teşekkür ediyorum çok öpüyorum seni

Son düzenleme:
benim içinde çeker misin rica etsem

Canım kartın dünyana ışık ver diyor. Etrafındaki herkese ve herşeye ışık ver.
Bil ki o ışık senin dünyana da yansıyacak.
Diğer kartın ise başarı...
Zirvede olucaksın ve herşey geride kalıcak canım.
Hak ettiğin pırıl pırıl zirvenin tadını çıkarıcaksın.

teşekkur ederım..umarımm öyle olur buna ihtiyacım var..

Bende iyiyim cnm buralardayım sık sık takip ediyorum.Kendimi hayallerime bir adım daha yaklaşmış hissediyorum çok şükür.
Kartlarım her zamanki gibi beni ifade eden mesajlar çıkmış.Evet adım atacamda fırsat bekliyorum.Rüyalarımda doğru farkındayım bide çoğunu hatırlayabilsem.Zaten rüyalarım sayesinde istediklerimin gerçekleşeceğine olan inancım da arttı. Sağolasın cnm benim kendine iyi bak öpüyorum seni

Tuğçecim sana zahmet olmayacaksa kardeşim içinde kart seçmeni rica ediyorum.Moralim bozuldu onun haline sinirinden dükkanındaki malzemeleri kırmış elleri kan içinde kalmış yavrumun.Karısıyla karşılıklı boşanma dilekçesi vermişler hayırlısıda bu zaten tek üzüntümüz küçük 6 yaşındaki yeğenimin annesinin yanına gitmesi işte bu hayırlı değil çünkü annesinin ailesi tarafından çok eziyet gördü çocuk bi ara yine gelin evi terk ettiğinde çocuğuda götürmüştü.Çocuk ordan kaçıp babamın yanına sığınmıştı dede beni kurtarın diye.Ne diyeyim Allaha havale ediyorum.Annem babam perişan çocuğa onlar baktı şimdiye kadar.Yeğenim onlara karşı büyük bi kin ve nefret duyuyo Allahım hayırlsını göstersin inşallah tek yapabileceğimiz dua etmek.

inşallah canımmm inşallahhh

bir dileğim var onun içinde dilek kartı çekermisin

teşekkür ederim canım.
ben ne yapılması gerektiğini biliyorumda eşime anlatamıyorum.

aklımdaki soru için çekebilir misiniz.. bir de iş için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…