- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.181
arkadaşlar boşuna yazmayın artık. bence tuğçecan arkadaşımız artık sıkıldı bizlere kart çekmekten. ve bencede haklı. baksanıza kaç sayfa olmuş. sürekli bizler ricada bulunmuşuz o da sağolsun kırmamış bizi.
herneyse....
tuğçecan arkadaşım olurda birgün mesajımı okursan, çook teşekkür ederim benim için yaptıklarına. hakkını helal et. hoşçakal
Banada çeker misin tuğçecim?
Aşk ve iş için..
Tuğçecim sana zahmet olmayacaksa kardeşim içinde kart seçmeni rica ediyorum.Moralim bozuldu onun haline sinirinden dükkanındaki malzemeleri kırmış elleri kan içinde kalmış yavrumun.Karısıyla karşılıklı boşanma dilekçesi vermişler hayırlısıda bu zaten tek üzüntümüz küçük 6 yaşındaki yeğenimin annesinin yanına gitmesi işte bu hayırlı değil çünkü annesinin ailesi tarafından çok eziyet gördü çocuk bi ara yine gelin evi terk ettiğinde çocuğuda götürmüştü.Çocuk ordan kaçıp babamın yanına sığınmıştı dede beni kurtarın diye.Ne diyeyim Allaha havale ediyorum.Annem babam perişan çocuğa onlar baktı şimdiye kadar.Yeğenim onlara karşı büyük bi kin ve nefret duyuyo Allahım hayırlsını göstersin inşallah tek yapabileceğimiz dua etmek.
inşallah canımmm inşallahhh
bir dileğim var onun içinde dilek kartı çekermisin
bende bir kart rica edebilirmiyim tuğcemm
aklımdaki soru için çekebilir misiniz.. bir de iş için :)
Tuğcecan cnm senin ne kadar geniş bir kalbin var. Böyle zamanda bile nasıl davrannıyprsum
Valla senin gibi insanları görmek çok mutlu ediyor insanı.
Sabrına tavrına hayranım maşallah. Allah herşeyi inşşş gönlüne göre versin hayırlı şekilde inş. Amin
Sevgiler cnm.
melekim tugcem :))) merhaba umarim iyisindir.
o guzel ellerinle aklimdaki soru ve is icin kart cekebilir misin canim???
sevgiLer...
Canım sıkılmadım. 4 gün önce dayım vefat etti.
O yüzden üzgündüm.
Daha tam atlatamadım.
Genede yavaş yavaş bakmaya başlıcam.
Kızlar yavaş yavaş bakıcam elimden geldiğince,baya sayfa birikmiş.
Dayımın ani ölümü bizleri şok etti.
Ama genede sizi unutmadım.
canım başınız sağolsun,
Allah kalanlara sabır ve sağlıklı ömür versin.
tuğçecim bana bi kart çekebilirmisin..
Meleğimmm merhaba
Ben bir kart rica edebilir miyimtşk ederim çok çok pek çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?