Melek Destesi olan var mı??

melekim tugcem :))) merhaba umarim iyisindir.
o guzel ellerinle aklimdaki soru ve is icin kart cekebilir misin canim???
sevgiLer...

günaydınn tuğçe abla bana 2 arkadaşım için melek kartı çeker misin?
1i genel olarak bir kart diğeri ise aşk ile ilgili

slm tuğçeciğiimmm nasılsnn ii misiinn.... ya varyaa dediklerin çıkıyo galibaaa... bana hayatında yenilik olacak demiştin bu hepiniz için hayırlı olacak bi yenilik demiştn ben bebeğe yormuştm onu ama bebek olmamıştı bliosn bu ay... ama daha güzel bir şey olacaka galiba... bulundğm şehirden taşnp başka bir şehir taşnmayı yaşamayı çok istyormdm kiii olacak büyük ihtimalleee... çok mutluyum birazda sabır edyorm tabii inşallah herşey yolunda gideerrrr çookk mresii çok tşk ederim canım benim yaaaa allah seninde gönlüne göre versinnn

Canım bir kart rica edebilir miyiim?

cancanım nasılsın ? ben ve eşim için bir kart çekebilir misin rica etsem ? benim bide isteğim var bakalım olacak mı ??

Tugcecanım senden şahsım degil yine arkadaşım için ve kardeşimin durumu için kart çekmeni isteyecegim
Canım arkadaşım eşi ile hiç anlaşamıyor 13 yıllık evliligi sürekli bitirme kararı alıyorlar hep biz eşimle engel oluyoruz,son zamanlarda tam sıkıntıdalar özellikle kadın için kartların ne diyecek gülüm
kocasının ne yapması lazım o artık taşıyamıyorum diyordu

Birde kardeşim öyle böyle degil bir dertteki onun durumu ne olacak bu bataktan kurtulacakmı bir içini bilebilsek ah (kardeşim erkek canım)
Şimdiden çook teşekkür ederim canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…