- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.541
Canım kartın güvendesin diyor. Herşey olması gerektiği gibi ilerliyor.
Sen ve tüm sevdiklerin korunuyorsunuz şimdi ve herzaman...
Sen korunduğunu bilerek nefes al, adım at ve yaşa.
merhabalar. bir rüyam var anlatabilirmiyim.
rüyamda bi gemiyle denizden geçiyoruz. baya kalabalık bir grubuz. ama ben kendimi güvende hissetmiyorum eşimi arıyor gözlerim. onu görünce tamam diyorum artık rahatım.
sonra gemi hızlanıyor ama o kadar hızlı gidiyorki hemen gideceğimiz yere ulaşıyoruz. sonra orda bi kadın görüyorum. sonrada eşimi kaybediyorum.
bulduğumda o kadın ile eşimin ilişkisi olduğunu öğreniyorum. hatta evlendiklerini görüyorum. eşimle o an karşı karşıya geliyoruz gözlerimiz buluşuyor. ben hiçbişey demiyorum mutlu görünmeye çalışıyorum ama akan gözyaşlarıma engel olamıyorum.
yanına gidip yüzünü okşuyorum seviyorum onu tıpkı bebek sever gibi. sarılıyorum kokusnu içime çekiyorum. sonra tamam boşanırız problem değil diyorum.
o an kadın geliyo kadınada kızmıyorum bişey yapmıyorum aslında çok kıskanıyorum ikisinide ama nedense hiçbişey yapmıyorum sanki pes etmişim gibi ama bir yandanda onun bana geri geleceğine eminim sanki geçici bir süre için o kadınla evlenmiş gibi.
kocamla o kadını bir evde bırakıp ordan ayrılıyorum eşim bana mesaj atmış eşyalarımı toplayıp gönderiver diye hiç oralı olmuyorum
kendi eşyalarımı topluyorum başka şehire yerleşmeye niyetim var.
sonra bi cenaze gördüm orta yaşlı bir adamı gömdük. bu işte bir terslik var tahtaları yok bu mezarın diyorum ama yinede bi yandan adamı gömmeye devam ediyoruz .
sonra o cenazeden birkaç yaşlı adam ayrılırken biri eşime sesleniyor yeni eşiyle birlikte onu kendi arabasına davet ediyor.
e ben ne olacağım amca onun eşi bendim eskiden olsa beni alırdın diyorum kızım sen diğer arabayla git bende kiralık ev var onu konuşalım niyetleri varsa taşınsınlar diyo.
ben başka bi eve geçiyorum 3-4 katlı eskiden hastane olarak kullanılıyodu sanırım.
oraya geçiyorum alt katta tanıdığım arkadaslarım var.
sonra eşimde geliyo arkamdan o eve.
ben onu görünce yine ayrılıyorum ordan hiçbişey demeden ama biliyorum aklı bende onunda.
yorumlarmısınız bu rüyayı nedir bu durum.
birde eşim için
sağlığım için
ve hanemiz için birer kart rica edebilirmiyim
Canım bana da aşk için bir kart açabilir misin :26:
Canım aşk hayatım için bakarmısın doğru yoldamıyım ?
Bide ayrıldığım erkek arkadaşımla konuşuyoruz onun içinde bakarmısın ?
Canım bende bi kart rica edebilir miyim aşk hayatımla ilgili?.. 2 gündür içim daralıyo
kuzummm aşk için kart lasım bana( bi kart çekersen çok mutlu olurum canımmm :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
selam tuğçemmmm nasılsın ben uzun zamandır uğramıyorumacaba meleklerim beni özlemiş mi benim hakkımda ne diyorlar
Selam meleğimmmm
Bende bir kart rica edebilir mitim? Çok tşk ederim
Allah muradlarını hayırlısı ile versin inş
Merhaba, vaktin olursa bana da bir kart çeker misin?
hoşçakal....
Kartın önderlik et diyor canım. Önden git. Ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun.Tuğçem,benim için de bir kart çeker misin?
Canım benim içinde bir kart seçer misin? :26:
bende bir kart istiyorum :)
Canım bana da çeker misin eski sevgilim için ?
Melek destesini ilk defa duydum. Tarotu duymuştum ama... Benim için de bir kart çekebilir misin?
canım rica etsem benim içinde çekeblirmisin kart eşimle sorunlarım var da
Bende bi kart rica edebilirmiyim cnm
canim benim icin de cekebilir misin eger zamanin varsa?
işim için çekebilir misiniz..
tuğçe abla ban aşk ile ilgili bir kart çeker misin
canım tuğçecim ben de kendim için kart istiyorum
meleklerin lütfen bana ve meleklerime yol gösterebilir mi Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?