- 24 Aralık 2012
- 1.840
- 237
- 163
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.581
Canım kartın hafifle diyor. Yaşamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan seni aşağı çekip, üzen şeylerden kurtulmasın. İşte o zaman yaşamına yenilikler ve güzellikler gelecek.
iyiyim canım şükürler olsun toparlandım çarşamba günü muayenem varSelam canımm... İyisindir inşallahh...
Sana sen ışık işçisisin diyorlar. Amacın dokunduğun herkese ışık vermekmiş.
Bunu yaptığında senin de dünyan aydınlanıyormuş canım.
Diğer kartın ise zamana bırak diyor istediğin şeyi.
Bu konuda kendine ve meleklerine zaman ver.
bu dönemde yapman gereken şey hüzünlenmemek ve ışığını arttırmak canım.
Herşey senin en yüksek hayrına olucak şekilde ilerliyor.
Canım kartın bir mucize bekle diyor. Yaşamında bir mucize olucak, bunu bil ve inançla bekle.
Zamanı geldiğinde mucizeni avuçlarınd tutuyor olucaksın.
Canım ışığı yarat ve olumlu düşün diyor kartın. Kendini kötü hissetme ve düşüncelerini temiz tut iş konusunda.
Sonra istediğin şeyleri yaşaman an meselesi.
Canım yolun açık gözüküyor.
Yolunda uçarak gidiceksin.
Ayrıca önderlik et diyor diğer kartın.
Önden git. Ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun.
Işığın yolunda etrafındakilere yol göster.
ccanım çok teşekkür ederim, güvendeyim de erkek arkaşım çok mutsuzum diyip benimle fazla konuşmuyor ama seninle de ilgisi yok diyor geliceğim günü düşün diyip duruyor askerdençeker misin bir tane benim için yine canım çok sıkkın iki gündür
çok teşekkür ederim canım ben çok çabuk karamsarlığa kapılıyorum eşimin bana tepki göstermesi bile beni negatif yönde etkiliyor bunun için banada bir kitap önerebilirmisin pozitif düşünme içinbir dönem telekült e merak salmıştım ve baya ilgilenmiştim onun faydasını görmüştüm pozitif yönde etkileri olmuştu telekült gücü isimli kitap elimde mevcuttu sonradan kitabı kaybettim ve şuan bulamıyorum zaten tedarik etmesi zor bir kitaptı nasıl kaybettim anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?