Melek Destesi olan var mı??

Canım kartın hafifle diyor. Yaşamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan seni aşağı çekip, üzen şeylerden kurtulmasın. İşte o zaman yaşamına yenilikler ve güzellikler gelecek.

Anladım canım başlatma eski sevgilinden diyor yani kartım kısaca..
Teşekkür ederimmmmm...

iyiyim canım şükürler olsun toparlandım çarşamba günü muayenem var
bakalım doktor ne diyecek inşallah iyi gelişmeler vardır
meleklerim yine her zaman ki gibi beni anlatıyorlar
tavsiyelerine uyucam zamana bırakıcam inşallah dediğin gibi herşey benim hayrıma olur
çok teşekkür ederim tatlım zahmet oldu sanada
sende inşallah iyisindir sıkıntın yoktur ve hayat senin için hep güzellikler getiriyordur amin

merhaba canım
eşimin tedavisinde bir sıkıntı var korktuk bunun için bir kart çeker misin?
şimdiden teşekkür ederim

hayatim zaten hep baskalarina yol gosterip onderlik etmekle geciyodu yani kisa bi aradan sonra yine dondum demek Ki :) neyse mutluyum zaten baskalarina yardim etmekte guzel ama ask yok bu da eksiklik katiyo bazen insan ister istemez ariyo o duygulari peki bi de ask karti Rica edebilirmiyim meleklerimden :))

canım 1 kart çeker misin? eşimin benimle ilgili ertelediği bi sağlık sorunu var.olacak mı yoksa olmayacak mı? bakar mısın?

hanımlar elinde deste olan arkadaşlar bende bir kart rica edebilir miyim?kafam soru işaretleri içim mutsuzlukla dolu..bakalım kart ne diycek gelecekle ilgili..

slm canım.ben de beklediğim evrakla ilgili bi kart rica ediyorum,çok önemli :18: zaman verebiliyo musun bu kartlarla canım? şimdiden tşklr

Canım erkek arkadaşın bunalmış o yüzden böyle.
Doğaya dönmesi dışarı çıkması gerekiyor.
Doğada kendi özğnğ kendi doğasını bulucak.
Bence askerlik bitince herşey eskisi gibi olacaktır.

Rica ederim canım...
Luise Hay= Düşünce Gücüyle Tedavi kitabını önerebilirim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…